Acaba kist gorunumu filan mi gordude sordu ki ole olsa asilama yapmazdi demi sanirm cunku asilamadn once 23mm di birgunde daha buyud ise asilama gunu kistten de suphe etmis olablr mi ki bilmyrm daO zaman bi bildiği vardir canim doktorun o progesteron ilaci kist olusmasin diye veriliyo gebelik olusursa da bebek tutunsun diye veriliyo rahim kalinliginda normalse ondan vermemis olabilir
insallah oledir canim bemim akintim fa cok benim sari asilamdan sonra beyaz sumuksu seffaf akintim.ilk defa oldu seffafBen gecen ay catlatma ignesini oldugum gun aksam sag tarafima sanci girdi birden çığlık attim ben cok siddetliydi bi bes dk ayagimi oynatamadim daha sonrada midemde yanma göğüs hassasiyeti acayip sisti goguslerim kesin hamileyim dedim ama bi hafta erken adet oldum bu ay yani dicegim senin sancida igne yada ilactan olabilir cunku o ilaclar hormon yuklu her vucutta farkli etki yapio kist olsa bile bunu bole kisa zamanda farketmen mumkun degil cnm kistte sinsidir hemen sanciyla falan belli etmez kendini yani bende wardi ben cikolata kisti ameliyati oldum 6 ay once ordan biliyorum
Bende ole dusundim hemsire kalinligi iyi dedi agrim olmzsa iyide iste neyapim artik dayanacgim ne yapimO zaman bi bildiği vardir canim doktorun o progesteron ilaci kist olusmasin diye veriliyo gebelik olusursa da bebek tutunsun diye veriliyo rahim kalinliginda normalse ondan vermemis olabilir
Kist warsa bile alttan muaynede tam net gorulur ki bu yumurtaliktan ayrica gorunuyo zaten ki war diyelim normal yumurtalik kostiyse bi zarari olmaz asilama icin icini ferah tut cnm insalah iyi haber alicaz ben ole hissediyoruminsallah oledir canim bemim akintim fa cok benim sari asilamdan sonra beyaz sumuksu seffaf akintim.ilk defa oldu seffaf
Ankara da isim yapmış bi Prof yaptı aşılama mi. Herkese sıkışık ol diyolardi canım. Hatta bana da dediler ilkdefa biri canım yandı dedi diye.niye öyle oldu bilmiyorumCanim idrara sikisik olmak gerekmiyor hatta sikisik olmaman gerek cunku bana öle bisi solenmedi genelde rahim filminde de muayane de sikisik olani git idararni yap gel bole gelmeyim diolar seninkini anlamdjm ben asilamaya gremden once de idrarimi hemen yaptmda grdim cok alakasiz benimkini cekmediler icine bisi takip katater denyor sanrm sonra gonderdiler sprmi cekme olmyor acaba cihazlri mi eskiydi canim nerde yaptrdin son derce rahat agrisiz sorunsuz islem pekte bisi hisstmyrsun ki
Kim dr.Tolge ecemis mi yoksaAnkara da isim yapmış bi Prof yaptı aşılama mi. Herkese sıkışık ol diyolardi canım. Hatta bana da dediler ilkdefa biri canım yandı dedi diye.niye öyle oldu bilmiyorum
Imsallah yumrtam fazla buyuyp catmayipta kist yapmastr aslinda alttan muayene yapmadi da ama isik altinda direk asilama yapti gorurmydu bilmem fala inanma falsizda kalma demisler ben yazin fal bktdim cok kafama takiyrdum ozaman tedabi asilama filan hic aklimda yok normal kadin doguma gttm biseyin yok dedilr esim sprem testi vermye gdeince syrse grdm arkadsta hadi gidelm dyince gttik ladin bama 2015de anne olacaksin dedi arkadsimda martta kadar sansin var canim mart geldi kapiyi caldi hakket kadin bir hastane olayi ve ondan sonra olack dedi ben esimin test vermye gttgj hastne die dusunmstm ekim di sanirm yaz sonu idi.taniki hersyin hayrlisi Allah ol derse olacak iste ben elimden geleni yapimda gerisi Allahtan insallah seninde tutmustr tatlim insallahKist warsa bile alttan muaynede tam net gorulur ki bu yumurtaliktan ayrica gorunuyo zaten ki war diyelim normal yumurtalik kostiyse bi zarari olmaz asilama icin icini ferah tut cnm insalah iyi haber alicaz ben ole hissediyorum
Aynen cnm herseyin hayrlisi benm daha cuma gunu yapilcak asilama ilk sferde tutabilir dedimi doktorunuz bnada dua edin lutfenImsallah yumrtam fazla buyuyp catmayipta kist yapmastr aslinda alttan muayene yapmadi da ama isik altinda direk asilama yapti gorurmydu bilmem fala inanma falsizda kalma demisler ben yazin fal bktdim cok kafama takiyrdum ozaman tedabi asilama filan hic aklimda yok normal kadin doguma gttm biseyin yok dedilr esim sprem testi vermye gdeince syrse grdm arkadsta hadi gidelm dyince gttik ladin bama 2015de anne olacaksin dedi arkadsimda martta kadar sansin var canim mart geldi kapiyi caldi hakket kadin bir hastane olayi ve ondan sonra olack dedi ben esimin test vermye gttgj hastne die dusunmstm ekim di sanirm yaz sonu idi.taniki hersyin hayrlisi Allah ol derse olacak iste ben elimden geleni yapimda gerisi Allahtan insallah seninde tutmustr tatlim insallah
Caanim hic bir doktor bole bisi solemez cnku hastya cok fazla umut vermis olur hem zaten onlrda cok bilmyolr deneyip ogrenyolr iste kiminde tutyo kiminde tutmyo ben sabaha kadr konstm durdum gaz ve kasik sancisindan uyuyamdim sersem gbiyimAynen cnm herseyin hayrlisi benm daha cuma gunu yapilcak asilama ilk sferde tutabilir dedimi doktorunuz bnada dua edin lutfen
Anladim canm o zamn ilkinde tutsun die dua etmekten baska caremiz yok Allah kimsenin emegini bosa cikarmasn insalahsimdi nasl oldun keske sanci girdiginde bi kadin dogum acile gitseydin ordada ultrasonla bakarlarCaanim hic bir doktor bole bisi solemez cnku hastya cok fazla umut vermis olur hem zaten onlrda cok bilmyolr deneyip ogrenyolr iste kiminde tutyo kiminde tutmyo ben sabaha kadr konstm durdum gaz ve kasik sancisindan uyuyamdim sersem gbiyim
Hulusi Bülent zeyneloğluKim dr.Tolge ecemis mi yoksa
Canim vala sabahi zor ettim ama gunduz cok hafif bisi yok aksam basliyor anlamdim valaAnladim canm o zamn ilkinde tutsun die dua etmekten baska caremiz yok Allah kimsenin emegini bosa cikarmasn insalahsimdi nasl oldun keske sanci girdiginde bi kadin dogum acile gitseydin ordada ultrasonla bakarlar
Evet canim biz elimizden geleni yapailmda gerisjiAllahtanAnladim canm o zamn ilkinde tutsun die dua etmekten baska caremiz yok Allah kimsenin emegini bosa cikarmasn insalahsimdi nasl oldun keske sanci girdiginde bi kadin dogum acile gitseydin ordada ultrasonla bakarlar
canım hiççç üzülme olur canım bebegın..bende henüz birşey yok.sende sorun ne diyorlar?ben herkese iyi geliyorum bır akrabamızda 4 yıl cocukları olmuyordu onlara doctoru da hastaneyı de ben buldum ıkıze hamıle kaldı..eh kardeşim şimdi kendime çare bulamıyorum.
Canım eşinde de sorun varmıydı?? Benim eşimin değerler biraz düşük. Dr aşılama dedi. Bende de pko var. Ama asıl sorun sende değil eşinde dedi. Bakalm keçiboynuzu işe yarasın inşAllahslm canım. bende polikistik over var. ama tüp bebeğe engel değil tabi. 2 kez negatif oldu.
senin sorunun nedir?
Canım eşinde de sorun varmıydı?? Benim eşimin değerler biraz düşük. Dr aşılama dedi. Bende de pko var. Ama asıl sorun sende değil eşinde dedi. Bakalm keçiboynuzu işe yarasın inşAllah