Aşılama aşılama ile hamile kalanlar bekleyenler buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Acaba kist gou
O zaman bi bildiği vardir canim doktorun o progesteron ilaci kist olusmasin diye veriliyo gebelik olusursa da bebek tutunsun diye veriliyo rahim kalinliginda normalse ondan vermemis olabilir
Acaba kist gorunumu filan mi gordude sordu ki ole olsa asilama yapmazdi demi sanirm cunku asilamadn once 23mm di birgunde daha buyud ise asilama gunu kistten de suphe etmis olablr mi ki bilmyrm da

insallah oledir canim bemim akintim fa cok benim sari asilamdan sonra beyaz sumuksu seffaf akintim.ilk defa oldu seffaf

O zaman bi bildiği vardir canim doktorun o progesteron ilaci kist olusmasin diye veriliyo gebelik olusursa da bebek tutunsun diye veriliyo rahim kalinliginda normalse ondan vermemis olabilir
Bende ole dusundim hemsire kalinligi iyi dedi agrim olmzsa iyide iste neyapim artik dayanacgim ne yapim

insallah oledir canim bemim akintim fa cok benim sari asilamdan sonra beyaz sumuksu seffaf akintim.ilk defa oldu seffaf
Kist warsa bile alttan muaynede tam net gorulur ki bu yumurtaliktan ayrica gorunuyo zaten ki war diyelim normal yumurtalik kostiyse bi zarari olmaz asilama icin icini ferah tut cnm insalah iyi haber alicaz ben ole hissediyorum

Ankara da isim yapmış bi Prof yaptı aşılama mi. Herkese sıkışık ol diyolardi canım. Hatta bana da dediler ilkdefa biri canım yandı dedi diye.niye öyle oldu bilmiyorum

Kist warsa bile alttan muaynede tam net gorulur ki bu yumurtaliktan ayrica gorunuyo zaten ki war diyelim normal yumurtalik kostiyse bi zarari olmaz asilama icin icini ferah tut cnm insalah iyi haber alicaz ben ole hissediyorum
Imsallah yumrtam fazla buyuyp catmayipta kist yapmastr aslinda alttan muayene yapmadi da ama isik altinda direk asilama yapti gorurmydu bilmem fala inanma falsizda kalma demisler ben yazin fal bktdim cok kafama takiyrdum ozaman tedabi asilama filan hic aklimda yok normal kadin doguma gttm biseyin yok dedilr esim sprem testi vermye gdeince syrse grdm arkadsta hadi gidelm dyince gttik ladin bama 2015de anne olacaksin dedi arkadsimda martta kadar sansin var canim mart geldi kapiyi caldi hakket kadin bir hastane olayi ve ondan sonra olack dedi ben esimin test vermye gttgj hastne die dusunmstm ekim di sanirm yaz sonu idi.taniki hersyin hayrlisi Allah ol derse olacak iste ben elimden geleni yapimda gerisi Allahtan insallah seninde tutmustr tatlim insallah

Ben ilac kullanreken son iki gun acaip nas agrisi cektm eve bumalti geldi icim yandi sanki ole ates basti ara ara ama em cokta kafamin arka kismi zonldi durdu hatta mevlutumuz vardi o ara ilac filan ictm iyiydim ama annmlerin teyzesi helip gidip sen hastamisin dedi durdu yok iyim dyorum hayir benzin tem rengim cok.donuk sanki yuzun.solgum dusuk gbi dedi yorgun duryormusm vesaalam ilaclar bana etko etti amlayacginiz ;-) ruymda bayram gelmis acaip baklava yiyorduk ya tepsi tepsi ve cok kalabalik grdum

Arkadaslr bugun cenem cok dustu hastnede de ole her gittgmde bir iki kisi ile tanisip sohnet edyoruz dua edyoruz birbirmize asilama sirasinda uc kisi birden girdik arada perdeler var perdeyi siyirip sohbet ettik valahi ;-) cok degisik birsey ya ben cocuklugumdan beri bebekleri asiri sebmisimdir ve ozamnda hep benim cocugum zor olacak derdim sanirim cagrisim ysptm ben cok sabirsizdim hersey hemen olsun isterim Allah benim sabrimi siniyor die dusunyorum sabri ogretiyor.Allha emanet olun iyi gecelr

Aynen cnm herseyin hayrlisi benm daha cuma gunu yapilcak asilama ilk sferde tutabilir dedimi doktorunuz bnada dua edin lutfen

Aynen cnm herseyin hayrlisi benm daha cuma gunu yapilcak asilama ilk sferde tutabilir dedimi doktorunuz bnada dua edin lutfen
Caanim hic bir doktor bole bisi solemez cnku hastya cok fazla umut vermis olur hem zaten onlrda cok bilmyolr deneyip ogrenyolr iste kiminde tutyo kiminde tutmyo ben sabaha kadr konstm durdum gaz ve kasik sancisindan uyuyamdim sersem gbiyim

Caanim hic bir doktor bole bisi solemez cnku hastya cok fazla umut vermis olur hem zaten onlrda cok bilmyolr deneyip ogrenyolr iste kiminde tutyo kiminde tutmyo ben sabaha kadr konstm durdum gaz ve kasik sancisindan uyuyamdim sersem gbiyim
Anladim canm o zamn ilkinde tutsun die dua etmekten baska caremiz yok Allah kimsenin emegini bosa cikarmasn insalahsimdi nasl oldun keske sanci girdiginde bi kadin dogum acile gitseydin ordada ultrasonla bakarlar

Anladim canm o zamn ilkinde tutsun die dua etmekten baska caremiz yok Allah kimsenin emegini bosa cikarmasn insalahsimdi nasl oldun keske sanci girdiginde bi kadin dogum acile gitseydin ordada ultrasonla bakarlar
Canim vala sabahi zor ettim ama gunduz cok hafif bisi yok aksam basliyor anlamdim vala

Evet canim biz elimizden geleni yapailmda gerisjiAllahtan

slm canım. bende polikistik over var. ama tüp bebeğe engel değil tabi. 2 kez negatif oldu.
senin sorunun nedir?

slm canım. bende polikistik over var. ama tüp bebeğe engel değil tabi. 2 kez negatif oldu.
senin sorunun nedir?
Canım eşinde de sorun varmıydı?? Benim eşimin değerler biraz düşük. Dr aşılama dedi. Bende de pko var. Ama asıl sorun sende değil eşinde dedi. Bakalm keçiboynuzu işe yarasın inşAllah

Canım eşinde de sorun varmıydı?? Benim eşimin değerler biraz düşük. Dr aşılama dedi. Bende de pko var. Ama asıl sorun sende değil eşinde dedi. Bakalm keçiboynuzu işe yarasın inşAllah

canım, benim eşimin değerlerine doktorlar iyi dedi. ama mevlam ol demeden olmuyor.
çünkü tüp bebek tedavisinde yumurtalar sperm dışarda dölleniyor ve embriyo olarak rahime koyuyorlar.
herşey güzel gidiyor ama embriyo tutunmuyor işte. Oda Allahın bildiği vardır diyoruz. hakkımızda hayırlısı.
ben şimdi adetim bitince soğan kürüne başlıcam. bu kez düzenli olarak kesin yapıcam. eşime de keçi boynuzu pekmezi yedircem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…