Aşılama aşılama ile hamile kalanlar bekleyenler buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
evet sena nie ole vermis ki acaba doktor benim.dokotrum once hap hap buyutmez ise hapi gunde ikiye cikaryo oda olamsa igne veryolar insallah degildir canim sagolsin

Canim ilk çatlatma iğnemde bende öyle olmustum çok takma kafana vücut tepki veriyo olabilir hatta kendimi hep hamile sandim aynı belirtilerdi ama belli olmaz tabi insallah hamilesindir

Canim ilk çatlatma iğnemde bende öyle olmustum çok takma kafana vücut tepki veriyo olabilir hatta kendimi hep hamile sandim aynı belirtilerdi ama belli olmaz tabi insallah hamilesindir
Canim sende mi asilama oldun ne zaman oldun tutmadi mi sknti neydj sizin yom ya sdce baya rahatsz edyo beni yoksa hamilemiyim die dusunmuyorum kist olmamistr ins diyrm ben

Canim sende midedoama oldun ne zaman oldun tutmadi mi sknti neydj sizin yom ya sdce baya rahatsz edyo beni yoksa hamilemiyim die dusunmuyorum kist olmamistr ins diyrm ben
Kız konustuk yaa senle ilk aşılamam benimde anestezili oldum dedim yaaa :)

Kız konustuk yaa senle ilk aşılamam benimde anestezili oldum dedim yaaa :)
ilk catlatma ignemde bole olmustum demissinde bu ikinci igne yaptrisin mi ozaman sanirim cumleyi yanls kullandim canim oyuzden ben sasirdim sanki ikincisinda daha rahat etmisin gbi olms

evet sena nie ole vermis ki acaba doktor benim.dokotrum once hap hap buyutmez ise hapi gunde ikiye cikaryo oda olamsa igne veryolar insallah degildir canim sagolsin
Canim bende cumaya buyuk ihtimalle asilama olucam da benim doktorumda klomen verdi bugun ictim sonuncuyu yarin igneye baslicam ardindanda aşılama dan onceki gun catlatma ignesi yapicaz dedi gecen ayda ayni tedawiyi gordum ben sag tarafta iki tane yumurtam olustu benim ama tutmadi sasirdim ben sen hapi ikiye cikar di doktor yazmissin klomen gunde bi kullaniliyo bnm bildigim

ilk catlatma ignemde bole olmustum demissinde bu ikinci igne yaptrisin mi ozaman sanirim cumleyi yanls kullandim canim oyuzden ben sasirdim sanki ikincisinda daha rahat etmisin gbi olms
Canım çatlatma iğnesi benim bu 4 oldu ama ilk aşılamam yani aşılamadan önce 3 ay iğne tedavisi uygulandi ama sonuç alamadık

Bend
bende bir tane kullandim bazilarina sabah aksam veryo yada ben mi yanlis algiladim acaba sen kendi kendine tutmasini mi beldin yoksa gecen ayda asilama mi oldun canim bende direk asilamaya gectiler ya onun icin merak ettim hani yunurta buyudu su gun birlikte olun filan demeden direk asilama yaptilarda oyuzden

Canım çatlatma iğnesi benim bu 4 oldu ama ilk aşılamam yani aşılamadan önce 3 ay iğne tedavisi uygulandi ama sonuç alamadık
Canim olsun insallah bu sefee tutar bana hic igne tedavisi yapmdilr klomen kullandim birgun sonrda asilama yapildi

Gecen hafta bir bayan ile tanistim ikinci cocuguna 1.5 yil ugrasmis hamile kalamamjs sonra bir doktora gidiyor doktor buna takvim veryor senin yumurtlama gunlerin farkli dio bu gunleri belirlyor sonra folik asitte yazyor kadin takvime uyarak cinsel birliktelikte bulunuyor ve ikinci ayinda hamile kalyor ben asilamam tutmzsa o doktorsa bir gorunmeyi dusunyrm acikcasi

yok canm ben gecen ay klomenle basladim 5 gun ictim sonra 4 tane menogon igne wuruldum yumurta olusumu icin daha sonra ovitrelle catlatma ignesi vuruldum yumurta olustuktan sonra ve gun aşırı iliskiyle basladik bekledim olmadi bu ay aşılama yaptircam iste direk ilk tedawide aşılama yapmadik yani bakalim insalah ilk aşılamada tutar size aşılama dan sonra ilişki yasak mi acaba keske ilkinde normal yolla bekleseydin gebeliği insalah tutar cnm sen hangi ilaclari kullandn bide aşılama nasil bi islem anlatir mısın bilgim olsun

Canim vahi doktorlr ne dedilerse onu yaptik hani bana bekle klomen kullan gun asiri iliski dese bende once onu denerdim ama gerek gormediler sanrm cunku bende hix bir sorun yok yada belki herzke yapiyorlr bilemycem adetlrim her ay duzenli olur hormon testlerm normal yani bor catlama yada yumurtlama sorunum yom yani hersyin noraml dediler.canim aslinda yine bu konu altinda gecmis sayfalrda anlatmistm cok basit sadce 10dakika filan suryor esin sprem verdyor spremler yikamdan gectikten sonra igne ile sana enjekte yanu yumurtana yakin rahmin icine birakiyolr bacak bacak ustune attirdi doktor asilamdan sonra ama katater di sanrm cikrmdilr vajinadan ben 20dakikaya yakin yattim sonra cikrdi kalkablrsiniz dedi kalktik evimise geldik :-D islem bukadr oldu bitti valahi

Gün asiri iliski önerdiler askm 12gun boyunca yasak degil

Gün asiri iliski önerdiler askm 12gun boyunca yasak degil
Cok tsk ederim tatlim nasil yapiliyo asilama yani bi gunde bitiyo mu esin asilama yapilacagi gun mu sperm ornegi werdi yoksa onceden mi bide kac dk suruyo sen ozeldemi yaptirdin dewlettemi

Cani
Cok tsk ederim tatlim nasil yapiliyo asilama yani bi gunde bitiyo mu esin asilama yapilacagi gun mu sperm ornegi werdi yoksa onceden mi bide kac dk suruyo sen ozeldemi yaptirdin dewlettemi
Canim esim odaya grip sprem ornegini verdikten yarim saat sonra filan cagrdilr beni ayni gun veryor oda devlette yaptrdim ogun benle beraber 11kisi asilama yaptrmis.Bilmyorum belki zaman kaybi olmasin diedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…