Islem 5 ile 10dakka bisi surdu ben hatta bittimi dir sordum hemsirede ne sandim amileyetmi yapacaktik dedi guldu espri yapti :-DCok tsk ederim tatlim nasil yapiliyo asilama yani bi gunde bitiyo mu esin asilama yapilacagi gun mu sperm ornegi werdi yoksa onceden mi bide kac dk suruyo sen ozeldemi yaptirdin dewlettemi
Bilgi werdigin icin cok saol canm benim uzan belini yukselt yorma kendini bide o arada adet olana kadar sicak dus alma ılıkdus alAy yine basladi siddtlenmye aksam olunca agrilrm cok artyo sol tarafmda samlrda ne varsa atesimi sabah olctm dusuktu simdi ayaklrm.ellerm buz kesrinolctm 37.cikiyoe
Sagol canim vala baya agrimaya basldi teskr ederim uzanyrm evet su andaBilgi werdigin icin cok saol canm benim uzan belini yukselt yorma kendini bide o arada adet olana kadar sicak dus alma ılıkdus al
canım hiççç üzülme olur canım bebegın..bende henüz birşey yok.sende sorun ne diyorlar?ben herkese iyi geliyorum bır akrabamızda 4 yıl cocukları olmuyordu onlara doctoru da hastaneyı de ben buldum ıkıze hamıle kaldı..eh kardeşim şimdi kendime çare bulamıyorum.Merhaba Canım,
ne yazıkki hiç hamile kalamadım. seni de sıkıntıya sokmak istemem ama Allah ol demeyince olmuyor.
2 kez aşılama, 2014 ekimde 1.tüp demesi, 2015 şubatta 2.tüp denemesi yaptık. hatta 10 martta test sonucum negatif çıktı. bende çok yoruldum, maddi ve manevi olarak sarsıldım. ve arkadaşlarım akrabalarım herkes benden sonra evlendi ve hepsinin çocuğu oldu, hatta kimisi 2. bebeğini bile doğurdular. bende şimdi 5 senelik evliyim.
herkesin bana hadi yap artık demelerinden sıkıldım ve bunun içinde ne kız ortamına giresim var nede evime davet edesim geliyor. inş. Allah bana da nasip edecek ama ne zaman bilmiyoruz işte. buda bizim sınavımız diyoruz.
ben şimdi adet olmayı bekliyorum. bundan sonra düzenli olarak soğan kürü yapıcam ve yıl sonuna kadar oluruna bırakıcam. inş. Allahım kimseyi böyle aratmaz..
güzel haber ver canımArkadaslar bu ayin 11inde çarsamba günü asilama oldum hayirlisi olsun ins.sonuclar umarim iyi olur
Benimde belim cok ağrıyo bugün canım sağ tarafımSagol canim vala baya agrimaya basldi teskr ederim uzanyrm evet su anda
Cnm diyolar ya bebek olusumundada adet sancisi gbi bel ve kasık agrisi olurmus dikkat edin ytr bebistir insalahhBenimde belim cok ağrıyo bugün canım sağ tarafımbel niye ağrır ki
Daha yeni aşılamam oldu canım bu kadar erken belirti olmaz sanırım cuma günü yapıldı beklemek cok zor yaaaCnm diyolar ya bebek olusumundada adet sancisi gbi bel ve kasık agrisi olurmus dikkat edin ytr bebistir insalahh
Insallah caningüzel haber ver canım
Canim su anda benim sol tarafimda acaip agri vaf ve yine gaz gaz gaz yani hafif sislik var gbi ama bole oraya sanki taş koymusle gbi tokluk hissi veryor bana saf saf agriyo ben aslinda kist olusmasindan suphe edyorum yumurtam 23mm di acaba dyorum catmala ignesinden sonra catmadimi asilamdan sonra yoktu su iki gundur cok agryo helede aksamlri sanki tas koymuslr oraya rahatsiz ediciCnm diyolar ya bebek olusumundada adet sancisi gbi bel ve kasık agrisi olurmus dikkat edin ytr bebistir insalahh
Aklina kotu seyler getirme canim doktoruna bidanis istersen bence igneyi ilk kez vurulduğundan oluyoCanim su anda benim sol tarafimda acaip agri vaf ve yine gaz gaz gaz yani hafif sislik var gbi ama bole oraya sanki taş koymusle gbi tokluk hissi veryor bana saf saf agriyo ben aslinda kist olusmasindan suphe edyorum yumurtam 23mm di acaba dyorum catmala ignesinden sonra catmadimi asilamdan sonra yoktu su iki gundur cok agryo helede aksamlri sanki tas koymuslr oraya rahatsiz edici
Bence kesinlikle doktorunla görüş neden oyle demis olabilir bende merak ettim simdiSimdi sagda hic bisi yok ferah ferah ama solda bole tokluk sertlim agri olunca ben kistten supheledim ya doktor asilama sirasinda size ilac vermismiydik dedi bende yook klomen iste dedim onun disinda dedi yok kullanmadim dedim nie sordunuz die sormak aklima gelmedi acaba nie sormadi ki rahimim kalin diemi acaba ben pazrtesi iliskiye grmstm esimle pazrtesi aksamda catlama ignesi oldum ne gordude sordu ki acaba ya
Evet vuct tabi aliskin degil igneye demi dogru ay sabaha karsi bi hafifleme rahatlama gelyir aksama agri artyo yani ama ben asilama olali 5gun oldu canim ilk gunler hi bisi yoktu iki gundur bunaltti kendimi dinlemyrm inan azcik yemek filan yaptm yattm geri simdi baski yapiyor bana acaip baskiAklina kotu seyler getirme canim doktoruna bidanis istersen bence igneyi ilk kez vurulduğundan oluyo
Benimle birliklet diger arkdslar prgestorn mu neydi tam hatrlyamadim ismini bir ilac kullandilr bole mavi ufak ufak hatta kutusda yuvarlm haplrn her birinde haftanin gunleri yazyor yani hangi gunler alindgi unutlmasin die o rahim kalinlstric ilaciyms benim rahim.kalinligim 8mm di sordum rahim.kalinligin iyi dediler vermdiler bence bakinca yine kalin geldi sanrm acaba ilac vermismiydik die aklina geldi sanrm cunku ben.kullanmdim.ondan jelde hepsinin iki benim tek.kutuBence kesinlikle doktorunla görüş neden oyle demis olabilir bende merak ettim simdi
Vala canim bende ilk vuruldugum ay o kadar etkilendim ki vucudum inanilmaz tepki verdi agrilar gogus hassasiyeti kendimi taniyamaz oldum ama sonra anladim ki igne hormon ignesi cok etkiliyomusEvet vuct tabi aliskin degil igneye demi dogru ay sabaha karsi bi hafifleme rahatlama gelyir aksama agri artyo yani ama ben asilama olali 5gun oldu canim ilk gunler hi bisi yoktu iki gundur bunaltti kendimi dinlemyrm inan azcik yemek filan yaptm yattm geri simdi baski yapiyor bana acaip baski
O zaman bi bildiği vardir canim doktorun o progesteron ilaci kist olusmasin diye veriliyo gebelik olusursa da bebek tutunsun diye veriliyo rahim kalinliginda normalse ondan vermemis olabilirBenimle birliklet diger arkdslar prgestorn mu neydi tam hatrlyamadim ismini bir ilac kullandilr bole mavi ufak ufak hatta kutusda yuvarlm haplrn her birinde haftanin gunleri yazyor yani hangi gunler alindgi unutlmasin die o rahim kalinlstric ilaciyms benim rahim.kalinligim 8mm di sordum rahim.kalinligin iyi dediler vermdiler bence bakinca yine kalin geldi sanrm acaba ilac vermismiydik die aklina geldi sanrm cunku ben.kullanmdim.ondan jelde hepsinin iki benim tek.kutu