Ne zaman yapıldı aşılaman? Yalnız benim sol tüpüm kapalı malesefAğrin var mi sol tarafmda hafif sancilrm olylr akintim su gbi olmaya basldi cok fazla
Dün kasıklarımda biraz ağrı vardı ama bugün iyiyim cok sükür akıntımda yokAğrin var mi sol tarafmda hafif sancilrm olylr akintim su gbi olmaya basldi cok fazla
Canim benim asilamam carsamba gunu yapildi senin cok yumurtan gelismjs ama olsun masallah kanamda benim yanimda yatan bayanin baya kanamis hatta sedyeye gecmis ta havluya ama doktor rahim agiznin dar oldugunu soledi dedi ki rahmin icinden degil kanaman disinda devam ederse de korkma icinden gelmyor dedi.benim 4.gunum canim bizim karsi binada bir bayan kendiliginden hamile kakldi hemde tek tupu kapali oldgu halde pat kaldi beklemdgi bir anda Allah istmezse tupu kapaliyada acigada vermyor ama istrse veryor rabbim isteNe zaman yapıldı aşılaman? Yalnız benim sol tüpüm kapalı malesef
Esinle gunu birlik iliskiye girin canim benim akintim cok sol tarfmda tokluk var sanci var hafif ya ev filan supurme ben suprmyorum hafif islee yapDün kasıklarımda biraz ağrı vardı ama bugün iyiyim cok sükür akıntımda yok
Yok dünden beri yatıyorum zaten canım hic kalkmıyorum zaten sorun bende değil eşimin morfolojisi %3 cıkmıstı sizde neydi sorun?Esinle gunu birlik iliskiye girin canim benim akintim cok sol tarfmda tokluk var sanci var hafif ya ev filan supurme ben suprmyorum hafif islee yap
Canim direk bundan sonra tup bebege gecin ins tutarda gerek kalmaz bizde hir bir sorun yok canim morfoloji sekil bozuklugumu esimin sprm degerlri filan hep normal ckti benim ama morfolji hakkimda cok bilgim yok esimin 63milyon sprm hizlari 70falan bazen dusuyo bazen artyo bende de bisi cikmdi doktor normal dedi ben sunu merak edyorum adetin 21.gunu verilen kan degeri varya pregesteron mu neydi o bende 6mm cikmsti onu tam cozemdim doktor normal dedi hormonlarmin degerlri normal rahim filmi cekindim normal cikti yani Allah kismet etmeyince sorun olmasada olmyor isteYok dünden beri yatıyorum zaten canım hic kalkmıyorum zaten sorun bende değil eşimin morfolojisi %3 cıkmıstı sizde neydi sorun?
Ben cok yatmadim ilk gun yattm biraz canim sonra evimi topldm yemek filan uaptm sadce agir kaldmyrm okadr birde jeli surunce biraz yuruyorumYok dünden beri yatıyorum zaten canım hic kalkmıyorum zaten sorun bende değil eşimin morfolojisi %3 cıkmıstı sizde neydi sorun?
Evet kesinlikle öyle canım Allah kismet etmeyince olmuyor bide ben aşılamayı anestezili yaptırdım cok korkağım benCanim direk bundan sonra tup bebege gecin ins tutarda gerek kalmaz bizde hir bir sorun yok canim morfoloji sekil bozuklugumu esimin sprm degerlri filan hep normal ckti benim ama morfolji hakkimda cok bilgim yok esimin 63milyon sprm hizlari 70falan bazen dusuyo bazen artyo bende de bisi cikmdi doktor normal dedi ben sunu merak edyorum adetin 21.gunu verilen kan degeri varya pregesteron mu neydi o bende 6mm cikmsti onu tam cozemdim doktor normal dedi hormonlarmin degerlri normal rahim filmi cekindim normal cikti yani Allah kismet etmeyince sorun olmasada olmyor iste
Ne kadarlik evlisin ilk aşılaman mı?Ben cok yatmadim ilk gun yattm biraz canim sonra evimi topldm yemek filan uaptm sadce agir kaldmyrm okadr birde jeli surunce biraz yuruyorum
Ay hic agri olmyor ki cok gereksiz korkulrin ben hic birsey hisstmdim hatta bittimi dedim evet amaliyat mi yapacaz sandin dediler sen rahim filminde kesin anestezili grmisindir o benim icin zordu iste cok sanciliydi ama katlanolir derece yinede sac doplerm terledi ciglim attim acyo die aman hemen gecyoEvet kesinlikle öyle canım Allah kismet etmeyince olmuyor bide ben aşılamayı anestezili yaptırdım cok korkağım ben
Benim canim 3ay sonra iki yil olack bir bucuk senedir istyorum valaNe kadarlik evlisin ilk aşılaman mı?
Evet canim ilk asilamam benimBenim canim 3ay sonra iki yil olack bir bucuk senedir istyorum vala
Evet rahim filmini de anestezili cektirdim cok korkağım vala spekulumdan cok korkuyorumAy hic agri olmyor ki cok gereksiz korkulrin ben hic birsey hisstmdim hatta bittimi dedim evet amaliyat mi yapacaz sandin dediler sen rahim filminde kesin anestezili grmisindir o benim icin zordu iste cok sanciliydi ama katlanolir derece yinede sac doplerm terledi ciglim attim acyo die aman hemen gecyo
Bende 2 bucuk yillik evliyim bende cok istiyorum artik psikolojim bozuldu iyiceBenim canim 3ay sonra iki yil olack bir bucuk senedir istyorum vala
Aslinda bende ilk muayene oldgumda endise etmistim hatta agrida cektm ama sonra alistm evet o alet takilirken az acyor ama tamamen kendini kasmakla alakali kasmadgin rahat davrandgin surce acinda az oluyor dogum yapacaz biz daha bukadr tedirgin olma cesur olmalisin ben rahim filmine gderken elim ayagim buz kesti bembeyaz oldum girdim filme doktorlr cok iyidi sanci oldu ama anlik bisi gecyor baskada bisi onun gbi agri vermez sanrm hele asilama sifir agrisiz bir islem sana anstezi vermelri cok sacma olmus özelde mi oldun devlette bu islem.icin anestezi yapmzlr ki bencede gereksiz ozelde belki arti para alamk icin yapablrler haa belki senin bunyen cok hassas olanilr rahim agzin cok darsa canim oda sana aci verirEvet rahim filmini de anestezili cektirdim cok korkağım vala spekulumdan cok korkuyorum
Bende cpk uzulyrdum ama artik kendimi doktorlarin eline birakrm ve normal seyrine kismetse olur degilse olmaz uzulmekle ele bisi gecmyor cnku ne yapalm Allah emretmemis demekki hayirlisi ne ise o olsun.Bende 2 bucuk yillik evliyim bende cok istiyorum artik psikolojim bozuldu iyice
Özelde yaptırdım canım anestezinin gereksiz olduğunu söylediler zaten bana ama ben ısrarla öyle istedim amannn olsun sonuçta geçti gitti kaç gündür heyecan korku vardı bende bitti cok şükürAslinda bende ilk muayene oldgumda endise etmistim hatta agrida cektm ama sonra alistm evet o alet takilirken az acyor ama tamamen kendini kasmakla alakali kasmadgin rahat davrandgin surce acinda az oluyor dogum yapacaz biz daha bukadr tedirgin olma cesur olmalisin ben rahim filmine gderken elim ayagim buz kesti bembeyaz oldum girdim filme doktorlr cok iyidi sanci oldu ama anlik bisi gecyor baskada bisi onun gbi agri vermez sanrm hele asilama sifir agrisiz bir islem sana anstezi vermelri cok sacma olmus özelde mi oldun devlette bu islem.icin anestezi yapmzlr ki bencede gereksiz ozelde belki arti para alamk icin yapablrler haa belki senin bunyen cok hassas olanilr rahim agzin cok darsa canim oda sana aci verir
Evet hadi bakalm hayirli ile tutar insallah asilama tutma olasiligi dusuk oldgu icun cok hayal kurmuyorum ben hayal kiriklogi yasamamak icin bakalm tutrsada sevinirzÖzelde yaptırdım canım anestezinin gereksiz olduğunu söylediler zaten bana ama ben ısrarla öyle istedim amannn olsun sonuçta geçti gitti kaç gündür heyecan korku vardı bende bitti cok şükür
Aynen canim hayirlisi tabi iki hafta bekleyelim bakalim sonuclari yazalim :) bide bu catlatma iğnesi acayip iştahımı açıyor benim cok yemek yiyorum onuvurulduğum ayBende cpk uzulyrdum ama artik kendimi doktorlarin eline birakrm ve normal seyrine kismetse olur degilse olvukle ele bisi gecmyor cnku ne yapalm Allah emretmemis demekki hayirlisi ne ise o olsun.
Bilmem ben de ole bisi olmadi canim hatta ben iki gun yemek yiyemdm tam tersi oldu bendeAynen canim hayirlisi tabi iki hafta bekleyelim bakalim sonuclari yazalim :) bide bu catlatma iğnesi acayip iştahımı açıyor benim cok yemek yiyorum onuvurulduğum ay