Herkeste farklı demekkiBilmem ben de ole bisi olmadi canim hatta ben iki gun yemek yiyemdm tam tersi oldu bende
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Herkeste farklı demekkiBilmem ben de ole bisi olmadi canim hatta ben iki gun yemek yiyemdm tam tersi oldu bende
Hıı şimdi anladım. Bide aklıma hiç agrimin olmaması takiliyo. Normal mi acaba. Sadece çok yorulursam ağrım oluyo az biseyCanim sana verdigi ilac rahim kalinlastirici herkezin fizyolojik durumuna gore veryolr mesela bende asilama olmdam once bu ilaci bir kac kisiye verdile ama bana vermedilee bende sordum rahmin yeteri kadar kalin dedj bebek tutrsa dusukle sinuclanmasin anne rahmine iyi tutsun die onlara iki kutu jel verdi banada bir mesela nirmaldir yani vitamini bilmyrm ama
Wc ye gitmiştim aşılama öncesi. Idrara sıkışık olmadığım için rahim girişi kapatmış bi aletle tutup rahimi çektiler. Zaten ondan ağrım olduB
Bu arada asilama sirasinda bende hic birsey hisstmedim igne vurulirken dahi acimadi herkez hissetmeyebilir alttan nie agri cekyrsun ki asilama sirasinda kanaman filan oldumu rahim agzin belki dar ise oda agri yapabilir icini ferah tut ama keske asilamdan sonra cok yormasydin yurumesydin keske
Canim idrara sikisik olmak gerekmiyor hatta sikisik olmaman gerek cunku bana öle bisi solenmedi genelde rahim filminde de muayane de sikisik olani git idararni yap gel bole gelmeyim diolar seninkini anlamdjm ben asilamaya gremden once de idrarimi hemen yaptmda grdim cok alakasiz benimkini cekmediler icine bisi takip katater denyor sanrm sonra gonderdiler sprmi cekme olmyor acaba cihazlri mi eskiydi canim nerde yaptrdin son derce rahat agrisiz sorunsuz islem pekte bisi hisstmyrsun kiWc ye gitmiştim aşılama öncesi. Idrara sıkışık olmadığım için rahim girişi kapatmış bi aletle tutup rahimi çektiler. Zaten ondan ağrım oldu
Benimde cok yok hafif kasikta cok diil amcak bem sabahtan beri usuyordum simdi sicak basti vucut isimi ölctum 37 hatta emin olmayi 4defa ölctum 37cikyor hep 36. Cikardi 37yi ilk defa goryorum vucut isim artmaha basldiHıı şimdi anladım. Bide aklıma hiç agrimin olmaması takiliyo. Normal mi acaba. Sadece çok yorulursam ağrım oluyo az bisey
Insalah canm bnm Allah emeklerimizi bosa cikarmasin arka arkaya werelim mutlu haberleri insalahCanim yakiyi adetli iken yapacam zaten ben carsamba gunu oldum yani bugun 4.gunu tatlim ins
Canim bende fransadayim 2ci aşılamam oldum ve aşılama için odaya gireceğinde doktoruma dedim önce wc ye gidebilirmiyim diye çok sıkışık değilsenizdedi böyle daha kolay olur dedi vardır bi bildiği demekki ve hiç Ağrı hissetmedim iyiki tuvaletim varkene aşılamam olmuş tabi ilkinde tutmadı da 2cidede wc ye girmeden oldu Ağrı mağrıda olmadı inşallah bu tutmuşturWc ye gitmiştim aşılama öncesi. Idrara sıkışık olmadığım için rahim girişi kapatmış bi aletle tutup rahimi çektiler. Zaten ondan ağrım oldu
Cnm inşallah bu ağrıların sonucu hayırlı olur ,ama ben yumurtalama takibi olduğunda klomen ,ve yumurta geliştirici iğne olmuştum 1 Cide yumurta 27 mm olmus çatlatma iğnesi yapılmadı kist olabilir diye ,2 Cide ise aynı şeyleri kullandım ve çatlama iğnesi oldum ben adet beklerken çok Ağrılı oldu adet günüm gecikti Ağrı'dan 2 gün duramadım doktora gittim kist olmuş çok şükür geçti ,ve hastanede ki doktorum klomen vermedi daha onu veren başka doktordu inşallah sende böyle olmaz canım korkutmayım ve yanlış anlama beni lütfen benim adetlerim düzenli hem klomen hem yumurta geliştirici iğne verdi için tedaviye çabuk Karşılık verip çok büyüdükleri için Herşeyin hayırlısıArkadalar sol.kasigim da agri cok artti beni rahatsiz edyor uyuyamdim belim normalde de agrir ama simdi sadece sol tarafima vuryo bel agrisi asiri gaz kasigim cok sanciyo acaba yumurta catmadimi ki kist yatgin da da agri olur mu ben ilk defa klomen ve catlatma ignesj kullandm ve ilk asilamam sabah hafifti simdi cok sanciyo valahi normal mi bilemdm
Vala benimkide 23mm di doktor iyi dedi catlama ignesi verdi öle olmasa vermezdi sanrm demi gece hemen vuruldum ignemi acaba yakin bir kadin doguma gidip altaan bakarlar sanrm muayne olsam mi beklsem mi bilemedim simdi biraz iyiyim ama gece cok rahatsz ediciydi ben ilk defa kullanyrm benimkide hemen buyudu yani bende kist mi oldu die dusunmyor degilm gercekteb ama fazla ayakta kalinca olyor sanrm dun alisverise gtmstik marketeCnm inşallah bu ağrıların sonucu hayırlı olur ,ama ben yumurtalama takibi olduğunda klomen ,ve yumurta geliştirici iğne olmuştum 1 Cide yumurta 27 mm olmus çatlatma iğnesi yapılmadı kist olabilir diye ,2 Cide ise aynı şeyleri kullandım ve çatlama iğnesi oldum ben adet beklerken çok Ağrılı oldu adet günüm gecikti Ağrı'dan 2 gün duramadım doktora gittim kist olmuş çok şükür geçti ,ve hastanede ki doktorum klomen vermedi daha onu veren başka doktordu inşallah sende böyle olmaz canım korkutmayım ve yanlış anlama beni lütfen benim adetlerim düzenli hem klomen hem yumurta geliştirici iğne verdi için tedaviye çabuk Karşılık verip çok büyüdükleri için Herşeyin hayırlısı
Canim ben sadce bes gun klmen hap kullandim igne kullanmadim sadce catlatma ignesi yapildi ole olunca asilama gunu farkedlmzmiydi yaparken olabilir tabiki hersyi dusunmek lazim sagolsinCnm inşallah bu ağrıların sonucu hayırlı olur ,ama ben yumurtalama takibi olduğunda klomen ,ve yumurta geliştirici iğne olmuştum 1 Cide yumurta 27 mm olmus çatlatma iğnesi yapılmadı kist olabilir diye ,2 Cide ise aynı şeyleri kullandım ve çatlama iğnesi oldum ben adet beklerken çok Ağrılı oldu adet günüm gecikti Ağrı'dan 2 gün duramadım doktora gittim kist olmuş çok şükür geçti ,ve hastanede ki doktorum klomen vermedi daha onu veren başka doktordu inşallah sende böyle olmaz canım korkutmayım ve yanlış anlama beni lütfen benim adetlerim düzenli hem klomen hem yumurta geliştirici iğne verdi için tedaviye çabuk Karşılık verip çok büyüdükleri için Herşeyin hayırlısı
Canim benimde adetlerim hep duzenlidir zaten herhangi bir sorunda yok sadce hap kullandm acaba sana hem igne hem nie hap verildi ki once hap verlyor o gelistrmzse igne veriliyor die bilyrm canimCnm inşallah bu ağrıların sonucu hayırlı olur ,ama ben yumurtalama takibi olduğunda klomen ,ve yumurta geliştirici iğne olmuştum 1 Cide yumurta 27 mm olmus çatlatma iğnesi yapılmadı kist olabilir diye ,2 Cide ise aynı şeyleri kullandım ve çatlama iğnesi oldum ben adet beklerken çok Ağrılı oldu adet günüm gecikti Ağrı'dan 2 gün duramadım doktora gittim kist olmuş çok şükür geçti ,ve hastanede ki doktorum klomen vermedi daha onu veren başka doktordu inşallah sende böyle olmaz canım korkutmayım ve yanlış anlama beni lütfen benim adetlerim düzenli hem klomen hem yumurta geliştirici iğne verdi için tedaviye çabuk Karşılık verip çok büyüdükleri için Herşeyin hayırlısı
Canim insallah insallahHilal
Benimde ilk asilamam kasikta batma ve gece siddetli bi bel ağrısı oldu hemen oturdum geçmesini bekledim , gaz sancısı da cok bende ayni seyler ins bunlar hayra alamettir. Dua edelim .....
Canm bence bekle gidip alttan miayne olmak yerine ultrason daha iyidir diye dusunuyorum ben agrin oldugu zaman oturmak yerine belin altina yastik koy uzan bide cok gezme bence en azindan belli Olana kadar riske atmaya degmez tabi Insalah bu agrilar bebisin agrisidir kist falan kotu seyler dusunme hemn Rabbim yardimcimz olsn kac gunun kaldi senin adet icinVala benimkide 23mm di doktor iyi dedi catlama ignesi verdi öle olmasa vermezdi sanrm demi gece hemen vuruldum ignemi acaba yakin bir kadin doguma gidip altaan bakarlar sanrm muayne olsam mi beklsem mi bilemedim simdi biraz iyiyim ama gece cok rahatsz ediciydi ben ilk defa kullanyrm benimkide hemen buyudu yani bende kist mi oldu die dusunmyor degilm gercekteb ama fazla ayakta kalinca olyor sanrm dun alisverise gtmstik markete
Ultrasyonda gorunur demi kist ise canim 8gun var da az dolninca agryo sadce alisvrise gtmtm oda aman gece uyutmadi vala son uc gun cok bisi yoktu bugun ve dun agryo zaten agrim olunca yatiyorum canim dun yattim aminCanm bence bekle gidip alttan miayne olmak yerine ultrason daha iyidir diye dusunuyorum ben agrin oldugu zaman oturmak yerine belin altina yastik koy uzan bide cok gezme bence en azindan belli Olana kadar riske atmaya degmez tabi Insalah bu agrilar bebisin agrisidir kist falan kotu seyler dusunme hemn Rabbim yardimcimz olsn kac gunun kaldi senin adet icin
Ewt lost ise ultrasonda gorunur az kalmos yaa imsalah guzel haberlerini aliriz cnm bnm ♥♥Ultrasyonda gorunur demi kist ise canim 8gun var da az dolninca agryo sadce alisvrise gtmtm oda aman gece uyutmadi vala son uc gun cok bisi yoktu bugun ve dun agryo zaten agrim olunca yatiyorum canim dun yattim amin
Inşallah değildir canım sen sadece klomen kullanmışın değildir belki ama ben hem klomen hem iğne tabi yumurtlar tavan yapmış benimki içinde kanayan kistmiş onda çok ağrılıydı çok şükür sonrasında olmadı hiç sende inş kötü DüşünmeVala benimkide 23mm di doktor iyi dedi catlama ignesi verdi öle olmasa vermezdi sanrm demi gece hemen vuruldum ignemi acaba yakin bir kadin doguma gidip altaan bakarlar sanrm muayne olsam mi beklsem mi bilemedim simdi biraz iyiyim ama gece cok rahatsz ediciydi ben ilk defa kullanyrm benimkide hemen buyudu yani bende kist mi oldu die dusunmyor degilm gercekteb ama fazla ayakta kalinca olyor sanrm dun alisverise gtmstik markete