O konuda haklısın canım o bende de var4 sene olucak iste hemen hemenewet yasim genc daha ama tekrar kistin ureme ihtimali war ondan korkuyorum ben gez toz hersey gecti cnm artik yaa bi uerde yoklugu belli oluyo ozelliklede cewremde herkes ya hamile ya yeni dogum yapti we hepsi benden sonra ewlendi ister istemez psikolojm bozuluyo artik ; (
Ben hep yanlış Dr lara gittim. Önce esimde sayı sorunu olduğunu söylediler nereye gitsem benimle ilgilenen olmadı eşimin testleri de devamli farklı çıktı. En son bi Dr rahim filmi istedi onuda bilinçsiz bi elde çektirdim beni paramparça ettiği yetmezmiş gibi bide moralimi bozdu bişeye dayanamadin sen doğum da yapamazsın bilmem ne. Ana yilmadim. Bu ay ankaraya geldim çok bilgili isinde uzman bi Dr buldum ve aşılamada karar kıldık. Filme göre sol tupum tıkalı gozukuyo. Bakalım artık hayırlısı. Bugunde idrara çok sıkışık olduğumu zannediyordum ama degilmisim onun için rahimi bi aletle tutup bya bi çektiler onda canım çok yandı ama önemli değil bakalım sonuç ne olacakCanıım hayırlısıyla 10 gün sonra güzel haberlerini de verirsin :) nasıl geçti nerede oldun aşılamayı? Problem neydii? Öykünü merak ettim :)
Ayy kıyamam yaaa ne talihsizlikler yaşamıssın öyle.eşinin durum neydi sayısını hızını morfolojisini hatırlıyormusun? Neyseki ankarada doktorunu bulmuşsun. 1 tüpün kapalı olması çok önmli değilmiş diye duymuştm. Zaten yumurtlama tek taraflı oluyor ve aşılamayla spermleri yumurtlama olan tarafa doğru bırakıyorlar. İnşallah açık tüpünün olduğu yumurtalıktan yumurtlarsın gerçi aşılaman yapılmış yani sorun yokk inşallah bebişin tutunsun canım benimm moralini yüksek tut canını hiçbişeye sıkma şu dakikadan sonra yapman gereken en önmli şey huzurlu rahat olmakBen hep yanlış Dr lara gittim. Önce esimde sayı sorunu olduğunu söylediler nereye gitsem benimle ilgilenen olmadı eşimin testleri de devamli farklı çıktı. En son bi Dr rahim filmi istedi onuda bilinçsiz bi elde çektirdim beni paramparça ettiği yetmezmiş gibi bide moralimi bozdu bişeye dayanamadin sen doğum da yapamazsın bilmem ne. Ana yilmadim. Bu ay ankaraya geldim çok bilgili isinde uzman bi Dr buldum ve aşılamada karar kıldık. Filme göre sol tupum tıkalı gozukuyo. Bakalım artık hayırlısı. Bugunde idrara çok sıkışık olduğumu zannediyordum ama degilmisim onun için rahimi bi aletle tutup bya bi çektiler onda canım çok yandı ama önemli değil bakalım sonuç ne olacak
Eşimin tahlillerini suan hatırlamıyorum ama aşılamada yıkanmış 10 milyon sperm kullanıldı. Benim de sol da bir sağda bir ikisi de 18 ml ken catlatilan 2 yumurtam oluştu canım. Inşallah ikisi de aşılama öncesi catlamistir da ise yararAyy kıyamam yaaa ne talihsizlikler yaşamıssın öyle.eşinin durum neydi sayısını hızını morfolojisini hatırlıyormusun? Neyseki ankarada doktorunu bulmuşsun. 1 tüpün kapalı olması çok önmli değilmiş diye duymuştm. Zaten yumurtlama tek taraflı oluyor ve aşılamayla spermleri yumurtlama olan tarafa doğru bırakıyorlar. İnşallah açık tüpünün olduğu yumurtalıktan yumurtlarsın gerçi aşılaman yapılmış yani sorun yokk inşallah bebişin tutunsun canım benimm moralini yüksek tut canını hiçbişeye sıkma şu dakikadan sonra yapman gereken en önmli şey huzurlu rahat olmak
İnşallah canım ama siz beraber olmaya devam edin ne olur ne olmaz diye. Geç çatlayan oluyomuş ama ufak bi ihtimal tabi. Sanki olumsuz bir hava seziyorum senden bu kaygıları bir kenara bırak. Sen yapacağını yaptın gerisi Allahtan. İnşallah olumlu sonuçlanır da bize de umut olursun. Geri sayım başlasın öyleyse dinlen bol bol ve aşılamayı unut canım benimEşimin tahlillerini suan hatırlamıyorum ama aşılamada yıkanmış 10 milyon sperm kullanıldı. Benim de sol da bir sağda bir ikisi de 18 ml ken catlatilan 2 yumurtam oluştu canım. Inşallah ikisi de aşılama öncesi catlamistir da ise yarar
Agrilarim var bu şekilde çok zor beraberlik falan. Evet korktuğum için olumsuz düşünüyorum ama bi yandan da içim kıpır kıpır. Az önce elim karnimda konuştum olmayan bebisle bana tutun dedim sonuca kadar böyle gitcekİnşallah canım ama siz beraber olmaya devam edin ne olur ne olmaz diye. Geç çatlayan oluyomuş ama ufak bi ihtimal tabi. Sanki olumsuz bir hava seziyorum senden bu kaygıları bir kenara bırak. Sen yapacağını yaptın gerisi Allahtan. İnşallah olumlu sonuçlanır da bize de umut olursun. Geri sayım başlasın öyleyse dinlen bol bol ve aşılamayı unut canım benim
Canım bu yazının üzerinden 2 yıl geçmış inşallah bebegın olmustur.merhaha kızlar, bende uzun zamandır takip ediyorum burdan sizleri. Bende 3 senelik evliyim ve ilk 2 sene çocuk istemedik.
takii evliliğimizin 2.senesini bitene kadar. bende polikistik over hastasıymışım, bebek düşündüğümüz ay adet olmadım ve belki hamileyimdir diye test yaptı tabii negatif çıktı. sonra dr. gittim adet olamıyorum diye. muayene etti ve daha önce hiç duymadığım polikistik over olduğunu söyledi. ve söktürücü verdi ve adet oldum. hiçbirşey bilmediğimden doğum kontrol ilacı verdi ve 3 ay kullan dedi. dr. çok ilgisiz gelmişti bana.
neyseki 3 ay kullandım ve dr. gittim klomene başladık. adetimin 5.günü dedi. (bu arada ssk ile anlaşmalı hastaneydi gittiğim yer)
doktor işte gençsin (27 yaşındaydım) olur falan diyoo ama beni tatmin etmio dedikleri. 2 ay klomen kulllandım bu dr.la.
sonrasın çatlama iğnesi verdi. ama saçmalık ki çatlamış mı diye kontrole hiç çağırmadı. ilişki önerdi sadece.
dedim ki bu doktordan bişey çıkmıcak.bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine başka bir dr. yöneldim. özel muayenesi vardı ve muayene ücreti 130 TL idi. daha önce yapılanların doğru olduğunu ama tamolarak takibin yapılmadığını söyledi ve yeni dr. ile mecamız 2013 şubat ayında başladı. 6 ay klomen tedavisi ve ovitrelle çatlama iğnesi olarak tedaviye başlıcaz dedi. eğer gebelik olmaz ise aşılama yaparız 6. aydan sonra demişti. ve bu arada ben kanal film çektirdim, kanallarda bir sıkıntı var mı diye Allahtan yoktu, eşimin sperm tahlilleri de gayet normal çıktı.
ve ilk ayımıza başladık. klomen +çatlama iğnesi
hazirana kadar bu şekilde devam ettik. her ay bir veya 2 yumurtam oldu. büyüdü çatladı ama birtürlü gebelik olmadı.
haziran ayında adet olmadım ki gebe değilmişim. polikistik overden kaynaklandı.
sonra söktürücü kullandım vs. adet gördüm.
gel gelelim ki doktorum 7.ay tedavisi için aşılama yapalım artık dedi. doktorum her ay 1 tanede olsa yumurtan oluyor büyüyüor çatlıyor.ve bunu klomenle yapıyoruz dedi. normalde aşılama öncesinde klomen yerine iğnelerler yumurtalar büyütülüyor ama bende klomenle yumurtalar büyüğünü için iğnelere gerek yokmuş hemde iğneler pahalıymış.
ve ilk aşılamamı 06 eylül 2013 de saat 16:00 gibi yapıldı. (dokroun muayenesinde)
20 eylülde adet olmaz isem kan tahlili yaptırmamı söyledi doktorum.
tahlil yaptırmama şuan tam 1 hafta var ve bekliyorum.
Dediğim gibi bende 1 senedir hamile kalmak istiyorum. ve benden sonra evlenenlerin hepsi ya doğurdu ya hamile ve kimisi 2. ye hamile. artık birinin hamilekaldığını duyunca moralim acayip bozuluo.
abimin eşi ikinciye hamile ve durumları olmadığı için kesinlikle istemeyerek oldu. ben duyduğumda ağladım benim neden bebeğim olmuyor diye.
Evet Allah vaktini zamanını biliyor bende hayırlısıyla o vakti beklemeye çalışıyorum.
Allahım herkese sabır versin. Çok zor bir süreç.
buarada doktorumdan da memnunum.
Kesinlikle olumsuz düşünme cnm.bende 3 yıldır ugraşıyorumAgrilarim var bu şekilde çok zor beraberlik falan. Evet korktuğum için olumsuz düşünüyorum ama bi yandan da içim kıpır kıpır. Az önce elim karnimda konuştum olmayan bebisle bana tutun dedim sonuca kadar böyle gitcek
Canım sizin sorun neydi 3 yıldır aşılama tüp vs yaptırdın mı? Allah tez zamanda kucağına versin bebişini inşallahKesinlikle olumsuz düşünme cnm.bende 3 yıldır ugraşıyorum
Ben hep yanlış Dr lara gittim. Önce esimde sayı sorunu olduğunu söylediler nereye gitsem benimle ilgilenen olmadı eşimin testleri de devamli farklı çıktı. En son bi Dr rahim filmi istedi onuda bilinçsiz bi elde çektirdim beni paramparça ettiği yetmezmiş gibi bide moralimi bozdu bişeye dayanamadin sen doğum da yapamazsın bilmem ne. Ana yilmadim. Bu ay ankaraya geldim çok bilgili isinde uzman bi Dr buldum ve aşılamada karar kıldık. Filme göre sol tupum tıkalı gozukuyo. Bakalım artık hayırlısı. Bugunde idrara çok sıkışık olduğumu zannediyordum ama degilmisim onun için rahimi bi aletle tutup bya bi çektiler onda canım çok yandı ama önemli değil bakalım sonuç ne olacak
Bilmiyorum ki canım öyle bişey olsa söylerdi Dr. Dr um çok iyi güveniyorum yani. Hem koskoca Prof gözünden kactiysa çok ayıpcnm bırsey sorcam sende rahımın saga sola donuk gıbı bırsey var mı? hanı ondan belkıde cekıstırıp duzelttıler bende aşılama gunu sıkısık degıldım hatta hiç doktorum hayır demıstı cunku sormama ramen.. bana bırtek su spekulumu yerlestırdı okdr sonra temızledı once bı sıvıyla sonrada aşılama.. bugun 3.gunum bakalım beklemedyım:)
ne güzel işte böyle konuş onunla tutunsun sıpa uğraştırmasın annesini. Mutlu ol kaygılarından uzak olmaya çalış. İnşallah güzel haberlerini alırız. Bol bol da dua etAgrilarim var bu şekilde çok zor beraberlik falan. Evet korktuğum için olumsuz düşünüyorum ama bi yandan da içim kıpır kıpır. Az önce elim karnimda konuştum olmayan bebisle bana tutun dedim sonuca kadar böyle gitcek
Canım bu yazının üzerinden 2 yıl geçmış inşallah bebegın olmustur.
Canım benim ya ne kadar zor olduğnu tahmin edebiliyorum. Allah en kısa zamanda doğal yoldan verecek inşallah bebişini. Sizin sorununuz neydi pko mu var spermde mi sorun var. Üzüldüm valla ama soğan kürü mucizesine ben de inanıyorum. Adetim gelsin biter bitmez başlıycam. Belkide vücut doğal seyrini istiyor, ilaçlara olumsuz tepki veriyor. Herseyin ilacı doğada Allah boşuna yaratmadı bu bitkileri marankinin dediği gibi. Allah hepimize kolaylık versin bitanem.Merhaba Canım,
ne yazıkki hiç hamile kalamadım. seni de sıkıntıya sokmak istemem ama Allah ol demeyince olmuyor.
2 kez aşılama, 2014 ekimde 1.tüp demesi, 2015 şubatta 2.tüp denemesi yaptık. hatta 10 martta test sonucum negatif çıktı. bende çok yoruldum, maddi ve manevi olarak sarsıldım. ve arkadaşlarım akrabalarım herkes benden sonra evlendi ve hepsinin çocuğu oldu, hatta kimisi 2. bebeğini bile doğurdular. bende şimdi 5 senelik evliyim.
herkesin bana hadi yap artık demelerinden sıkıldım ve bunun içinde ne kız ortamına giresim var nede evime davet edesim geliyor. inş. Allah bana da nasip edecek ama ne zaman bilmiyoruz işte. buda bizim sınavımız diyoruz.
ben şimdi adet olmayı bekliyorum. bundan sonra düzenli olarak soğan kürü yapıcam ve yıl sonuna kadar oluruna bırakıcam. inş. Allahım kimseyi böyle aratmaz..
Canım benim ya ne kadar zor olduğnu tahmin edebiliyorum. Allah en kısa zamanda doğal yoldan verecek inşallah bebişini. Sizin sorununuz neydi pko mu var spermde mi sorun var. Üzüldüm valla ama soğan kürü mucizesine ben de inanıyorum. Adetim gelsin biter bitmez başlıycam. Belkide vücut doğal seyrini istiyor, ilaçlara olumsuz tepki veriyor. Herseyin ilacı doğada Allah boşuna yaratmadı bu bitkileri marankinin dediği gibi. Allah hepimize kolaylık versin bitanem.