Aşılama aşılama ile hamile kalanlar bekleyenler buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canım çok sağol ben de devlet hastanesini araştırıyorum. Sen hangisine gitmiştin? Ben ümraniye devlet ile zeynep kamil arasında kaldım önerin varmı cnm?

Gercekten mi cok sewindim canim Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insalah darisida bizlere peki nerde yaptirdin ne kadara mal oldu ve ilk aşılamada mi tuttu bilgilerinizi bizimle paylasir misin bende bu ay yaptircam cok stresliyim 4 yillik ewliyim ben henuz hamile kalamadim

amin kızlar darısı da sizlere olsun inşallah. özele gidip te para bayılmaya gerek yok toplamda 300 liraya mal oldu ilaçlarla birlikte, normal devlet hastanesinde oldum, ilk aşılamam tuttu çok şükür. gönlünüzü ferah tutun ve Rabbime dua edin bol bol.. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun..

Canim ben ozel hastaneyle gorustumde 300 liraya yapiyruz dedi bakalim denicez Rabbim yardimcimiz olur insalah sende dua eder misin bizlere

İstanbuldamısın merruse ?? Eğer öyleyse hastanenin ismini söylersen ben de oraya gitmek isterim

Canim ben ozel hastaneyle gorustumde 300 liraya yapiyruz dedi bakalim denicez Rabbim yardimcimiz olur insalah sende dua eder misin bizlere
Canım özel hastane 300 tl ye yapıyormuş ama bunun ilacı var, testleri var, bi de doktor ayrı para alıyodur belki? Kapsamını iyi araştır sonra sana 1000tl fatura çıkamasınlar. Devlette yaptıralım canım benim çok içime sindi bilmyrm hakkımzda hayırlısı tabi. Dua edelim birbirmze bolca canım bnm. Öpüyorum

Ben az once arastrdimda netten dewlette ilaclari falan karsilamiyomus denemekten bisey cikmaz bi araştırmk lazim iyice dualarimz bebis isteyen herkesle en kisa surede kawusmak dilegiyle insalah

Ben az once arastrdimda netten dewlette ilaclari falan karsilamiyomus denemekten bisey cikmaz bi araştırmk lazim iyice dualarimz bebis isteyen herkesle en kisa surede kawusmak dilegiyle insalah
Canım şöyle eğer rapor alıyorsan karşılıyo herseyi. Ama 1 çocuğun var da 2. Yi istiyorsan ilaçları karşılamıyor. Bence hastanenin inferrilite bölümüne git derim. Tabi özel 300tl ise denemekten zarar gelmez. Ne zaman yaptıracaksın canımm dua edelim inşallh :)

Güzelce araştıralım canım. Ben bikaç güne kadar adet olmayı bekliyorum karnım ağrımaya başladı. Sonra devlet hastanesine gidip adetin 2 yada 3. Günü kan vericem

Saol canim bu ay yaptircam dun klomene basladim ptesi menogon igne wurulcam ardindan ovitrelle catlatma ignesi haftaya persembe kontrolum war doktorum ne zamn yumurtaliklar hazir derse artk biraz umutsuzum aslinda gecen ay ayni tedawiyi uyguladi doktorum iki tane yumurtam olustu we bosa gitti insalah bu ay olur hayrlisiyla dualarinizi eksik etmeyin rabbim isteyen herkese nasip etsin insalah

Umutsuz olma canımm klomen bende hiç yumurta büyütmedi ama sen iğneyle de destekliyceksin bu çok iyi. Hem 2 tane yumurta olması da süper niye umutsuz oluyorsun. Bence ilaçlarını içerken incir kürü de uygula ben öyle yapıcam canım. Yediğimiz şeyler de çok olumlu etkiliyor. Baklagil, sebze, meyve, kuruyemiş ve incir!! ye canım. İncir yumurtalıkları hızlıca büyütüyormuş. Ben şu an testterw dişli aslan pençesi bitkisini kaynatıp içiyorum. Hormonları dengeliyo. Bakalım hakkımzda hayırlısı

Incir aklimda zaten canim ama kaynatip suyunu icmek yanlos bi etki yapmaz dmi ben gunde iki tane falan ac karna yiyeyim diyorum ama bu arada senin rahatsizligin ne kac yillik ewlisin Allahim en kosa surede nasip eder insalah mutlu haberlerini aliriz cnm bnm

Canım bende pko var yumurtalıklarım tembel adet düzenim bozuk haliyle ama hormon testlerinin sonucu normal çıkıyo. Geçen hafta sperm testi yaptırdık onda da normalin altı çıktı sayı ve morfoloji ama doktor aşılamaya uygun dedi. Bu incir ve soğan kürünün pko yu geçirdiğini söylüyorlar. Herkes soğan kürüyle hamile kaldım diye dualar ediyorlar. Bilmiyorum ama bitkisel sonuçta hiçbir zararı olmaz yararı olursa ne mutlu bize. Bende kaynatıp suyunu içmekle, doğrudan yemek arasında ne fark var bilmiyorum. Senin sıkıntın ne canım? Ne kadar süredir deniyorsunuz?

[QUTE="merruse, post: 39912242, member: 134425"]dualarım sizinle, inşallah Rabbim fazla aratmadan verir sizlere de..[/QUOTE]

canim oncelikle hayirli olsun bende bu ay ilk asilamami oldum pko war bende bugun asinin 9. gunu dayanamayip test yaptrdm 2.75 cikti sen kac gun sonra yaptn degerin kac ckti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…