sağol canım, darısı sizlere olsun.. normal devlet hastanesinde yaptırdım..Ayy ne güzel maşallah Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım. Nerese yaptırdın aşılamayı??
Canım çok sağol ben de devlet hastanesini araştırıyorum. Sen hangisine gitmiştin? Ben ümraniye devlet ile zeynep kamil arasında kaldım önerin varmı cnm?Nede
Neden devlet hastanesini tercih etmiyorsun özelde yaprip basarli olmayan bi suru hasta ile tanistim ben su anda devlet hastanesinde butun islemlermi tedavimi yaptryom sadece 42 tl odedim okadr hormon testi yapildi 21gun kanim alindi rahim filmim cekildi hersey ucretsiz ve doktorlarda cok ilgili bence devlet hastnelerini dene buyun arastrma unversute hastnelride deneyimli doktorlr var rahim filmi icin burda yazilanlari okudugumda acikcasi bende cok korkmstm ama okadr da abrtildgi kadar degil tabiki agri cektim sancili bir islem ama.herkezin agri esigi duyatliligi farkli doktr seni yatistryo zaten.asilamda 5 hakkin var 5 e kadr hepsi ucretsiz ben ilk.asilmami bugun yaptrdim cokta rahat guzel gecti
Şu an okadar sevindim kii. Devletimiz sağolsun imkanlarımz var. Cahillikten özele gidip duruyordum sanki çok param varmış gibisağol canım, darısı sizlere olsun.. normal devlet hastanesinde yaptırdım..
Canım özel hastane 300 tl ye yapıyormuş ama bunun ilacı var, testleri var, bi de doktor ayrı para alıyodur belki? Kapsamını iyi araştır sonra sana 1000tl fatura çıkamasınlar. Devlette yaptıralım canım benim çok içime sindi bilmyrm hakkımzda hayırlısı tabi. Dua edelim birbirmze bolca canım bnm. ÖpüyorumCanim ben ozel hastaneyle gorustumde 300 liraya yapiyruz dedi bakalim denicez Rabbim yardimcimiz olur insalah sende dua eder misin bizlere
Canım şöyle eğer rapor alıyorsan karşılıyo herseyi. Ama 1 çocuğun var da 2. Yi istiyorsan ilaçları karşılamıyor. Bence hastanenin inferrilite bölümüne git derim. Tabi özel 300tl ise denemekten zarar gelmez. Ne zaman yaptıracaksın canımm dua edelim inşallh :)Ben az once arastrdimda netten dewlette ilaclari falan karsilamiyomus denemekten bisey cikmaz bi araştırmk lazim iyice dualarimz bebis isteyen herkesle en kisa surede kawusmak dilegiyle insalah
dualarım sizinle, inşallah Rabbim fazla aratmadan verir sizlere de..Canim ben ozel hastaneyle gorustumde 300 liraya yapiyruz dedi bakalim denicez Rabbim yardimcimiz olur insalah sende dua eder misin bizlere
hayır tatlım istanbulda değilim benİstanbuldamısın merruse ?? Eğer öyleyse hastanenin ismini söylersen ben de oraya gitmek isterim
Umutsuz olma canımm klomen bende hiç yumurta büyütmedi ama sen iğneyle de destekliyceksin bu çok iyi. Hem 2 tane yumurta olması da süper niye umutsuz oluyorsun. Bence ilaçlarını içerken incir kürü de uygula ben öyle yapıcam canım. Yediğimiz şeyler de çok olumlu etkiliyor. Baklagil, sebze, meyve, kuruyemiş ve incir!! ye canım. İncir yumurtalıkları hızlıca büyütüyormuş. Ben şu an testterw dişli aslan pençesi bitkisini kaynatıp içiyorum. Hormonları dengeliyo. Bakalım hakkımzda hayırlısıSaol canim bu ay yaptircam dun klomene basladim ptesi menogon igne wurulcam ardindan ovitrelle catlatma ignesi haftaya persembe kontrolum war doktorum ne zamn yumurtaliklar hazir derse artk biraz umutsuzum aslinda gecen ay ayni tedawiyi uyguladi doktorum iki tane yumurtam olustu we bosa gitti insalah bu ay olur hayrlisiyla dualarinizi eksik etmeyin rabbim isteyen herkese nasip etsin insalah