Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok doğru diyorsun canım zamanı geldiğinde olacak inşallah hepimizin de:) ben inanıyorum. Moralini yüksek tut olmadı diye üzülme. Halimize çok şükürevet canım pko var bende. eşimde sorun yok Allaha şükür. ama tüp bebekte pkonun bir önemi yok. sonuçta sağlıklı embriyolar verildi ama tutma. Allah işte zamanını biliyor.
Az kaldı haftaya heyecan basmaya başlar hepimizi :)) hayırlısıyla olur inşallh canımArkadaslar bu ayin 11inde çarsamba günü asilama oldum hayirlisi olsun ins.sonuclar umarim iyi olur
Canın birşey sormak istiyorum. Acaba rahim yeterince kalın değil diye mi tutunamadı? Estrofem diye bi ilaç kullandın mı? Nerede yaptırdın tedavini ve son olarak boy ve kilon ne canımm? Çünkü kilo en büyük etkenmiş pko da. Ben de vermeye çalışıyorum. Spora başlıcam ama çok uyuşuğum. Yumurtalıklarım da bnm gbi uyuşuk(evet canım pko var bende. eşimde sorun yok Allaha şükür. ama tüp bebekte pkonun bir önemi yok. sonuçta sağlıklı embriyolar verildi ama tutma. Allah işte zamanını biliyor.
Canim benim benim 4 ay sonra iki yil olacak yani 1yil 9aylik evliyim bende gecen sene Eylulden beridir istiyorm malasef ki tutmyor devlet hastnlerinde eger 3yillik ebli isen hic parar odemyrsun ama 3yildan az ise sadce asilama ucreti 42tl oduyorsun okadar ben catlatma ignesi ve kolmen hap kullandim tedavi cokta hizli ilerledi bes gun hapimi kullandim gttm sol tarafimda 23mm buyuklgunde ymuryam vardi o gece ignemi vuruldum ertesi gun 10.30da asilama oldum doktordan da inanalmaz memnun kaldim cokta sitressiz rahat gecti ilaclrimda ignem ve jelim 20tl civari tututu.simdi ucuncu gunum sabah aksam jel kullanyrm ve gun asiri iliski onerdiler geriside Allahtan zatenAyy canım gerçekten miiii ücretsiz mi aşılama devlette? Sen kaç senedir evlisin canım? Ben de gün alayım madem tanıdık biyer olsa daha iyi tabi. İstanbulda ikamet ediyorum ben. 5 kere hakkımız varmış demek çok sevindim anlatamam. Nasıl denkleştiricez okadar parayı bi de sonunda olmassa nasıl bir yıkım olur benim için diye düşünmekten ağlıyorum hemen randevu bakıyorum canımmm :) :*
InsaAz kaldı haftaya heyecan basmaya başlar hepimizi :)) hayırlısıyla olur inşallh canım
insallah hepimjz bir an once kavusurz ben uc asilamaya kadr deneneyi dusunyrm birde bir akrabamizin 1.5yil bebisi olmamis kendisi yaki yapmis adetli iken yapilan bi tarif verdi bu ay ader olursam onu yapacam kendisi onu yapinca bir dahaki aya hamile.oldgunu ogrenmisÇok sevindim canım hayırlı olsun aşılaman inşallah bebişine kavuşursun
oh vala harika cok sevindim Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallahben varım canım, 13 ay olmuştu gebe kalamıyordum. bugün öğrendim hamileyim ilk aşılamamda Rabbime şükürler olsun
Ayyy hadi canım benim inşallah güzel haberlerini alırıZ. Ne güzeel devlet sağolsun ben de 1 sene 7 aydır evliyim biliyomusun :)) zeynep kamil e gidicem adetin 3. Günü kan vericem sonra tedaviye başlıcam inşallah. Tabi adet olmam gerekiyo önce ( bıktım valla 2,5 aydır bekliyorm. Canımm 3 gün gitti 1 hafta kaldıı güzel değerlendirin stres yapmayın hiç mutlu mutlu bir hafta geçirin. Hem paranız da gitmedi bu çok büyük bi rahatlık:) Rabbim tamamına erdirir inşaşlah :))C
Canim benim benim 4 ay sonra iki yil olacak yani 1yil 9aylik evliyim bende gecen sene Eylulden beridir istiyorm malasef ki tutmyor devlet hastnlerinde eger 3yillik ebli isen hic parar odemyrsun ama 3yildan az ise sadce asilama ucreti 42tl oduyorsun okadar ben catlatma ignesi ve kolmen hap kullandim tedavi cokta hizli ilerledi bes gun hapimi kullandim gttm sol tarafimda 23mm buyuklgunde ymuryam vardi o gece ignemi vuruldum ertesi gun 10.30da asilama oldum doktordan da inanalmaz memnun kaldim cokta sitressiz rahat gecti ilaclrimda ignem ve jelim 20tl civari tututu.simdi ucuncu gunum sabah aksam jel kullanyrm ve gun asiri iliski onerdiler geriside Allahtan zaten
Bende devlet hastensinde yaptrdim cok neseli ve sifir sitres ile grdim icimde rahatlik varsağol canım, darısı sizlere olsun.. normal devlet hastanesinde yaptırdım..
12gün sonra gelin dedi zaten 13.gün adet gunume denk geliyor.insallah.icim cok rahat artik her ay adet gormeye alistik sanrm ondan olsa gerekInsalah hayrli guzel haberlerini aliriz canim benim icini ferah tut doktorun sonucun ne zaman belli olacagini soyledimi
Insallah canim asilamada tutma olasiligi dusuk ama tutanlrida duydum gordum Allah istrse bu bir sebep olur bizlere bende kendimi cok yormamaya calsyrm ama mecbur gunluk islermi yapyrm ilk gun biraz yattim senle ayni gun.olmusuz demekki hadi hayrilisi olsun insallah jeli sabah aksam kullanyrm doktor jel verdimi sana affedrsin esimle birlektelikte cok zorlndik dun vajinada beyaz beyaz cknca rahatsiz olyor benim akintim var sendr de var mi canimHilal benimde bugün üçüncü günüm bende beklemedeyim .Benim ilk asilamam klomen kullandim 18mm oldu yumurtam aşılama dedi doktorum simdi izinliyim evde kendimi yormadan bekliyorum doktorum banada ayni şeyleri önerdi ins tutarda bebislerimiz gelir
Bende klomenin hapini kullandim 5gun cumartesi pazar ara verdik sonra pazrtesi gttm benimde 23mm buyumstu sol tarafmda sonrada catlatma ignesi verdi doktr gece 11.30da vuruldum birgun sonrda asilama yapildi.Hemsire tupu elime berdi sprmlern oldgu tupu senin esinin demi tanidin mi dedi bende evet dedim hemsire demek esini iyi taniyorsun hi deyince bende ben taniyorumda rahmim bir turlu taniyamdi tanisa bebis olurdu dedim doktorum bir gulde dediki merak etme simdi tanistrcam dedi veee tanistrdi umrim birbirlerine iyi sarilmis anlasmislrdir ;-)Hilal benimde bugün üçüncü günüm bende beklemedeyim .Benim ilk asilamam klomen kullandim 18mm oldu yumurtam aşılama dedi doktorum simdi izinliyim evde kendimi yormadan bekliyorum doktorum banada ayni şeyleri önerdi ins tutarda bebislerimiz gelir
Sen ne zamandir istyorsun bebek canim.Hilal benimde bugün üçüncü günüm bende beklemedeyim .Benim ilk asilamam klomen kullandim 18mm oldu yumurtam aşılama dedi doktorum simdi izinliyim evde kendimi yormadan bekliyorum doktorum banada ayni şeyleri önerdi ins tutarda bebislerimiz gelir
Insallah canim sende insallah en kisa zamanda kavusursun.Allah emeklerini bosa cikarmasin canm gercekten cok zorluk yasamissin ama ben inaniyorum melegine en kisa surede kavusacaksin umudun bittigi yerde Rabbim mucizesini gosterecek