Aşılama aşılama ile hamile kalanlar bekleyenler buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Arkadaslar bu ayin 11inde çarsamba günü asilama oldum hayirlisi olsun ins.sonuclar umarim iyi olur

evet canım pko var bende. eşimde sorun yok Allaha şükür. ama tüp bebekte pkonun bir önemi yok. sonuçta sağlıklı embriyolar verildi ama tutma. Allah işte zamanını biliyor.
Çok doğru diyorsun canım zamanı geldiğinde olacak inşallah hepimizin de:) ben inanıyorum. Moralini yüksek tut olmadı diye üzülme. Halimize çok şükür

evet canım pko var bende. eşimde sorun yok Allaha şükür. ama tüp bebekte pkonun bir önemi yok. sonuçta sağlıklı embriyolar verildi ama tutma. Allah işte zamanını biliyor.
Canın birşey sormak istiyorum. Acaba rahim yeterince kalın değil diye mi tutunamadı? Estrofem diye bi ilaç kullandın mı? Nerede yaptırdın tedavini ve son olarak boy ve kilon ne canımm? Çünkü kilo en büyük etkenmiş pko da. Ben de vermeye çalışıyorum. Spora başlıcam ama çok uyuşuğum. Yumurtalıklarım da bnm gbi uyuşuk(

C
Canim benim benim 4 ay sonra iki yil olacak yani 1yil 9aylik evliyim bende gecen sene Eylulden beridir istiyorm malasef ki tutmyor devlet hastnlerinde eger 3yillik ebli isen hic parar odemyrsun ama 3yildan az ise sadce asilama ucreti 42tl oduyorsun okadar ben catlatma ignesi ve kolmen hap kullandim tedavi cokta hizli ilerledi bes gun hapimi kullandim gttm sol tarafimda 23mm buyuklgunde ymuryam vardi o gece ignemi vuruldum ertesi gun 10.30da asilama oldum doktordan da inanalmaz memnun kaldim cokta sitressiz rahat gecti ilaclrimda ignem ve jelim 20tl civari tututu.simdi ucuncu gunum sabah aksam jel kullanyrm ve gun asiri iliski onerdiler geriside Allahtan zaten

Az kaldı haftaya heyecan basmaya başlar hepimizi :)) hayırlısıyla olur inşallh canım
Insa
Çok sevindim canım hayırlı olsun aşılaman inşallah bebişine kavuşursun
insallah hepimjz bir an once kavusurz ben uc asilamaya kadr deneneyi dusunyrm birde bir akrabamizin 1.5yil bebisi olmamis kendisi yaki yapmis adetli iken yapilan bi tarif verdi bu ay ader olursam onu yapacam kendisi onu yapinca bir dahaki aya hamile.oldgunu ogrenmis

Ayyy hadi canım benim inşallah güzel haberlerini alırıZ. Ne güzeel devlet sağolsun ben de 1 sene 7 aydır evliyim biliyomusun :)) zeynep kamil e gidicem adetin 3. Günü kan vericem sonra tedaviye başlıcam inşallah. Tabi adet olmam gerekiyo önce ( bıktım valla 2,5 aydır bekliyorm. Canımm 3 gün gitti 1 hafta kaldıı güzel değerlendirin stres yapmayın hiç mutlu mutlu bir hafta geçirin. Hem paranız da gitmedi bu çok büyük bi rahatlık:) Rabbim tamamına erdirir inşaşlah :))

Asilamaya gittigimde gecen hafta tanistigim bir bayaninda asilamasi vardi hep baraber grdik zaten asilama odasina asilama yapildktan sonra yatarken bize eslerimizin sprem degerlrni veryolr yani yikanmis yikanmamis yazyor hepsi kadinin esinin sprem degeri hizi inanalmaz fazlydi 180de ben cok sasirdim gecen aykini gor sen dedi gstrdi gecen ay 24lerde olan hiz 180ne firlmis nasil olmus dersiniz kadin keci boynuzu pekmezi almis sabah askam yedirmis keci boynuzuda almis sonra badem findik ceviz fistik cam fisitgi alip bu 5cesit kuruyemisi karistrip uzerine bal dokup bir kaseyi esine gelio gidip yedirmis bende hemen asilamdan cikinca aktarciya gttm hepsinden aldim resemen degerlini tavan yaptrmjs esinin en azindan belki 12gun boyunca gun asiri iliskmizde ise yarayabilir die dusundum

Insalah hayrli guzel haberlerini aliriz canim benim icini ferah tut doktorun sonucun ne zaman belli olacagini soyledimi

Ve bu ay bu tarifi kesinlikle yapicam sizde denemek isterseniz die yazyorum buraya bu yaki ile hamile kalan cok kisi oldugunu duydum belde aciklik oldugu zamanda hamile kalinamayabiliniyormus benim hep belim agrir bu ay asilamam tutmazsa bunu deneyecgim bir tane Haci sakir sabunu rendenin en ince yeri ile rendelyoruz 10ader yumurta akini sarisi ile hic karstrmdan ayrip cirpiyoruz ve bez ile adetin ilk gunu saryoruz ader bitene kadr belinizde kalyor.

Hilal benimde bugün üçüncü günüm bende beklemedeyim .Benim ilk asilamam klomen kullandim 18mm oldu yumurtam aşılama dedi doktorum simdi izinliyim evde kendimi yormadan bekliyorum doktorum banada ayni şeyleri önerdi ins tutarda bebislerimiz gelir

Insalah hayrli guzel haberlerini aliriz canim benim icini ferah tut doktorun sonucun ne zaman belli olacagini soyledimi
12gün sonra gelin dedi zaten 13.gün adet gunume denk geliyor.insallah.icim cok rahat artik her ay adet gormeye alistik sanrm ondan olsa gerek

I
Insallah canim asilamada tutma olasiligi dusuk ama tutanlrida duydum gordum Allah istrse bu bir sebep olur bizlere bende kendimi cok yormamaya calsyrm ama mecbur gunluk islermi yapyrm ilk gun biraz yattim senle ayni gun.olmusuz demekki hadi hayrilisi olsun insallah jeli sabah aksam kullanyrm doktor jel verdimi sana affedrsin esimle birlektelikte cok zorlndik dun vajinada beyaz beyaz cknca rahatsiz olyor benim akintim var sendr de var mi canim

Allah emeklerini bosa cikarmasin canm gercekten cok zorluk yasamissin ama ben inaniyorum melegine en kisa surede kavusacaksin umudun bittigi yerde Rabbim mucizesini gosterecek

Bende klomenin hapini kullandim 5gun cumartesi pazar ara verdik sonra pazrtesi gttm benimde 23mm buyumstu sol tarafmda sonrada catlatma ignesi verdi doktr gece 11.30da vuruldum birgun sonrda asilama yapildi.Hemsire tupu elime berdi sprmlern oldgu tupu senin esinin demi tanidin mi dedi bende evet dedim hemsire demek esini iyi taniyorsun hi deyince bende ben taniyorumda rahmim bir turlu taniyamdi tanisa bebis olurdu dedim doktorum bir gulde dediki merak etme simdi tanistrcam dedi veee tanistrdi umrim birbirlerine iyi sarilmis anlasmislrdir ;-)

Esimse diyor ki bitanem senin yumrtanda ayni senin gbi asabidir sen gbi hayt huyt dyorsa benim sprmelr korkup kacyordur insanlrin mizaclri vuct organlarina sistemlerinde yansir dio.

Sen ne zamandir istyorsun bebek canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…