Aşılama aşılama ile hamile kalanlar bekleyenler buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Allah yardimcimiz olsun canm oncelikle bende cikolata kisti wardi yaklasik bi bucuk sene kadar tedawisini gordum ama gecmedi en son amelyat oldum ekim ayinda acik ameliyatti sol yumurtaligimin yarisi alindi onun disinda bi sıkıntı yok gecen ay yine hsg (rahim filmi) cektirdim tuplerim acik bi problem yok yani esimin test sonuclari normal yani cok cok iyide degil kotude degil cok sukur bakalim daha zamani war demekki diyorum bnde bide bipgi amacli tawsiyem sana ilk once sogan kurunu uygula ve asla gun atlatmadan dewam et ben cok faydasino gorsum kistim kayboluyodu ama sonradan tekrar cikiyodu sogan kurunden sonra yine bi kontrole git hormonlara baktir daha sonra incire gec oyle daha faydali oluyor

Allah yardimcimiz olsun canm oncelikle bende cikolata kisti wardi yaklasik bi bucuk sene kadar tedawisini gordum ama gecmedi en son amelyat oldum ekim ayinda acik ameliyatti sol yumurtaligimin yarisi alindi onun disinda bi sıkıntı yok gecen ay yine hsg (rahim filmi) cektirdim tuplerim acik bi problem yok yani esimin test sonuclari normal yani cok cok iyide degil kotude degil cok sukur bakalim daha zamani war demekki diyorum bnde bide bipgi amacli tawsiyem sana ilk once sogan kurunu uygula ve asla gun atlatmadan dewam et ben cok faydasino gorsum kistim kayboluyodu ama sonradan tekrar cikiyodu sogan kurunden sonra yine bi kontrole git hormonlara baktir daha sonra incire gec oyle daha faydali oluyor
Aa bunu söylediğin çok iyi oldu canım. Benim kistim yokmuş ama adet düzensizliğim var işte:KK43: 2.5 aydır bekliyorum hala olmayı. Neyseki karnım ağrımaya başladı bikaç gündür. 10 gün soğan kürü uygulayayım öyleyse sağol canım. Sende de bişey yokmuş şükür ki. Demek zamanını bekliyo meleklerimiZ :) eşimin morfoloji %3, sayı toplam 26milyon, hareketli de 7,6 milyon. Normalde 15 olması gerekiomuş. İşte berbat değil ama idare eder galiba. Ona da kür hazırladım. Fındık, fıstık,ceviz ve tarçını rondodan geçirip yarım kavanoz bala karıştırdım. Hergün 1 kaşık gece yiyor. Bir de keçiboynuzu kaynatıorum içiyor 1 bardak sen de yap canım çok faydalı olucağı düşüncesindeyim.

Rahim filmi çektirmen de iyi olmuş canım baya bi yorulmuşsun ameliyat fln derken ama bak ne gzl tedaviyle 2 yumurta birden gelişmiş :)) maşallah sen rahat ol gerisi Allaha kalmış. Dularım sizinle inşallah

Saol canim benim Rabbim isteyen herkese nasip etsin 4 senedr ugrasiyoruz bende ilk duzensizlik sikayetiyle gittim daha neler neler cikti Allahtan umit kesilmez madem adet olacaginida hissediyosun adetin bittikten 5-7 gun sonra basla sogan kurune 15 gun icmen lazim sabah aksam ac karnina ic faydasini gorecegine eminim Allahin izniyle insalah sogan kurunden sonrada hamilelik haberini aliriz canm Rabbim hic birimizin emekleeini bosa cikarmasin esine keçiboynuzu baslamakla cok iyi yapmissin bende baslicam insalah bu ay hayirlosiyla olumlu bi haber aliriz ;-(

Bide papatya kaynat ic canim hem adet sokturur hemde sinir stres faln hic bise birakmaz rahatlatici etliside war

Saol canim benim Rabbim isteyen herkese nasip etsin 4 senedr ugrasiyoruz bende ilk duzensizlik sikayetiyle gittim daha neler neler cikti Allahtan umit kesilmez madem adet olacaginida hissediyosun adetin bittikten 5-7 gun sonra basla sogan kurune 15 gun icmen lazim sabah aksam ac karnina ic faydasini gorecegine eminim Allahin izniyle insalah sogan kurunden sonrada hamilelik haberini aliriz canm Rabbim hic birimizin emekleeini bosa cikarmasin esine keçiboynuzu baslamakla cok iyi yapmissin bende baslicam insalah bu ay hayirlosiyla olumlu bi haber aliriz ;-(
Amiiin inşallah canım benim. Ağzından bal damlıyor ya inşallah canım. Önce sen aşılamayla ver güzel haberi Rabbim yüzünü güldürecek inşallah canım. O zaman dediklerini uyguluyorum adet bitiminden sonra 5 gün sonra başlıyorum. Zaten o sırada hsg de çektireyim diyorum aklımda kalmasın hiçbirşey. Tıkanıklık varsa bile açılıyomuş rahim filmi esnasında. Sonrası da Allah kerim canım. Çoook öpüyorum seni. Öyle moral oldun ki bana. Moralimizi böyle yüksek tutalım hep o da öenmliii :)

Hemen eşine de küre başla olmadı muz, bal badem yedir doping olsun hemen farkediyormuş hem miktarı hem hızı. Olasılıkları artırmamız gerek :)))

Hahaha hic gulesim yoktu inan sende bana moral werdin cnm tsk ederim konusmak iyi geldi gercekten ben persembe gunu kontrole gidicem ondan sonra yapar sanorim doktor yani bi on gunum war insalah hayirlisiyla tutarda hsg icinde korkma inan beni cok korkuttular ben cektirmeye gittimde masada tir tir titriyodum doktor sakinlestirdi biraz ve cok sukur korktugum gbi agrimadi sonucta temiz sendende ayni haberi aliriz insalah bide aklinda bulunsun adet bitiminden sonra ki 5 gun icinde hsg cekiyolar sadece diger gunlerde olmuyomus

rahim filminden korkmayin anestezisiz oldum hic bisey anlamadim ama kafam cok rahtladi ozel jastanede oldum

Hahaha hic gulesim yoktu inan sende bana moral werdin cnm tsk ederim konusmak iyi geldi gercekten ben persembe gunu kontrole gidicem ondan sonra yapar sanorim doktor yani bi on gunum war insalah hayirlisiyla tutarda hsg icinde korkma inan beni cok korkuttular ben cektirmeye gittimde masada tir tir titriyodum doktor sakinlestirdi biraz ve cok sukur korktugum gbi agrimadi sonucta temiz sendende ayni haberi aliriz insalah bide aklinda bulunsun adet bitiminden sonra ki 5 gun icinde hsg cekiyolar sadece diger gunlerde olmuyomus
:))) güldürebildiysem ne mutlu. Bak arkadaş yazmış bizde hiçbirsorun yok 10 aydır olmadı diye. Denk gelmiyordur yani biraz daha beklemeli bence. Çok duyuyırum hiçbir sorun olmadan 1 sene olmayanları. 2 ay daha deneyin sonra doktora gidin bence. Canım az kalmış persembe gününü bekliycez desene :)) ilkinde tutar inşallah hayırlısıyla ❤️

rahim filminden korkmayin anestezisiz oldum hic bisey anlamadim ama kafam cok rahtladi ozel jastanede oldum
İstanbuldamısın canım? Evet bakalım ben de kafam rahatlasın diye yaptırcam. Elimizde ne var ne yok bilelim sonuçta. Ahh bi adet olsam ahh bukadar bekletmemiştü hiç:KK43:( 2,5 ay dile kolay. Gerçi yılda 2 kez adet olanları da biliyorum Allah kolaylık versin zor. Bugün duyduğum kadarıyla devlette aşılama için gidenlerden şişman olanlara aşılama yapmıolarmış önce x kadar kilo ver öyle gel diolarmış. Okdr önmli yaniii!! Sizin kilolar nasıl kızlar?? Ben bikaç ayda 7kh verdim ama hala 3-4 kg fazlam var.

Yok canim mersindeyim ben aynen persembeyi beklicez hayrli sonucla insalah :) bende dewleti arastirdimda yas siniri war 25 altina yapmiyolarmis ben 22 yasindayim kiloya gelince cok asiri bi kilom yok tabi bi kac kilo fazlam war ben 68 kiloyumda boydan pek fark etmiyo bide kemiklerim agr ayrica asiri kilo rahimde yaglanma yapiyormus die cok almamaya dikkat ediyorm ben kist yuzunden 3 ay adet olamadim cnm ilac kullanmama ragmen olmuyodum duzeldi cok sukir erken oluyorum ama gecmiyo sende bitkisel takwiye yap duzelir insalah bu arada sen istanbulda mısın

Yok canim mersindeyim ben aynen persembeyi beklicez hayrli sonucla insalah :) bende dewleti arastirdimda yas siniri war 25 altina yapmiyolarmis ben 22 yasindayim kiloya gelince cok asiri bi kilom yok tabi bi kac kilo fazlam war ben 68 kiloyumda boydan pek fark etmiyo bide kemiklerim agr ayrica asiri kilo rahimde yaglanma yapiyormus die cok almamaya dikkat ediyorm ben kist yuzunden 3 ay adet olamadim cnm ilac kullanmama ragmen olmuyodum duzeldi cok sukir erken oluyorum ama gecmiyo sende bitkisel takwiye yap duzelir insalah bu arada sen istanbulda mısın
Aa ne güzel 22 yaşındaymışsın :))) senin yerinde olsam aşılama da yapmaz 2 sene keyfime bakar gezer tozardım :)) ben 28 yaşındayım 1,5 senedir evliyim ama 9 aydır istiyoruz çocuk. Tedavi görüyordum bırakınca adetim birden bozuldu yoksa ilaçla her ay adet görüyordm mis gibi :KK43: inşallah düzene girer tekrardan. Ben de 73 kg dım 3-4 ay önce. Şimdi 66 ya düştüm. Boyum da 165. Şu an normal kilom ama ne kadar zayıflarsam okadar iyimiş pko da kilo çok önmli. Sen çoook rahat ol canım ya 22 yaş nedir ki ben çocuk sanıodum kndimi ozamanlar:) kaç senedir evlisin?

X