Aşılama aşılama ile hamile kalanlar bekleyenler buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Gozun aydim canm bende dun yaptirdim ilk asilamn mi senin ne gibi belirtilerin oldu kan mi kahverengi leke mi geldi anlatirmisi
Sagolcnm darisi sana ilk asilamamda 10.gun leke geldi 12 gun adetim baslamisti ikincide de yine 10. Gun leke geldi yine olmadi dedim sonra devam etti doktoru aradim test yaptir dedi yaptirdim pozitif leke gelirken annem et pisirmis ondan midem bulandi ama adet olacam diye hic firsat vermedim hamile olduguma simdi de bugun sabah midem bulandi bide asilama yaptirdiktan bi hafta sonra alt karinda sertlik vardi uzun oldu ama yardimci olmusumdur:KK9:

K
Sagolcnm darisi sana ilk asilamamda 10.gun leke geldi 12 gun adetim baslamisti ikincide de yine 10. Gun leke geldi yine olmadi dedim sonra devam etti doktoru aradim test yaptir dedi yaptirdim pozitif leke gelirken annem et pisirmis ondan midem bulandi ama adet olacam diye hic firsat vermedim hamile olduguma simdi de bugun sabah midem bulandi bide asilama yaptirdiktan bi hafta sonra alt karinda sertlik vardi uzun oldu ama yardimci olmusumdur:KK9:
Kahverengi lekeydi gelen kan degil

Sagol canm benm ilk asilamam dun asilama yaptirdim bugun hafif sancim var kasigimda insallah tutar yemeyecegimiz ya da yapmamamiz gereken bisey varmi ben calisyrm topuklu giymem sakincali olurmu sence

Veeeeeeeeee ikinci asilamam mutlu sonla bitti iki haftalik hamileyimmmmmmmm bes gumdur leke geliyordu bebegim tutunuyormusbbana rabbim herkese bu duyguyu yasatsin:anneadayı::anneadayı::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::KK49::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

gözün aydın canım darısı başımıza inşallah allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin çok sevindim senin adına umut oldun bana

Sagol canm benm ilk asilamam dun asilama yaptirdim bugun hafif sancim var kasigimda insallah tutar yemeyecegimiz ya da yapmamamiz gereken bisey varmi ben calisyrm topuklu giymem sakincali olurmu sence
Valla ayakkabi konusunu bilmm de annem giymemem konusunda israrli bide ben 10 gun annem gilde yattim cok kalkmadim

merhaba arkadaşlar. bende yarın ikinci aşılamamı olacağım. dualarınızı beklıyorum. özellikle hamile arkadaşlardan:110:

B

Ben buda olmasa gitmeyecektim bi daha evet cok yeni daha Allahim tamamina erdirir insallah hayirlisiyla dort tane yumurtam vardi mmlerni bilmiyorum ama
Ben en son cuma gitmidtm kontrole. Suan gelisme vardir ins. Yumurtalarda. Ama srninki kadat fazla degil benimki. Dua et nolur. Rabbim saglikla versin insallah senin kucagnada

Ed
Ben en son cuma gitmidtm kontrole. Suan gelisme vardir ins. Yumurtalarda. Ama srninki kadat fazla degil benimki. Dua et nolur. Rabbim saglikla versin insallah senin kucagnada[/e
ediyorum emin ol onu Rabbim sana verecekse tek yumurtayla bile verir insallah tutar gercekten seni cok iyi anliyorum elinden geldigince dinlen asilamadan sonra

Ediyirum emin ol Rabbim onu verecekse tek yumurtayla bile verir elinden geldigince dinlen asilamadan sonra

Senin kacinci gunden lekelerin gelmeye basladi canim rengu neydi belirtilerim nlerdi anlatirmisin
10.gun lekeler gelmeye basladi kahverengi ve sadece silince peceteye geliyordu baska bi belirtim yoktu aslinda zaten adet olacagimi dusunuyordum bide karnim cok sertti benim

X