Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1. asilamam tuttu hamileyim arkadaslar
Gelecek ay bende ilk aşılamamı yaptıracağım aşılamaya göle maya çalma diyorum umarım yanılırım ve ilk denemede sonuç alırız ama yazarken bile nedense inanamıyorum. kafamçokkarıştı
ben yaptırırken hep inandım, ve tuttu cok sukur
merhaba oncelikli olarak bebeginiz hayirli olsun...rabim saglikli bir sekilde kucaginiza almayida nasip eder insallah..
allah nasip ederse onumuzdeki ay bende asilma yapacagim ama nerde yaptiracagima hala karar veremedim...siz nerde yaptirdiniz asilamanizi?istanbulda asilama yapip olumlu sonuc alan arkadaslar nerde yaptiklarini soylerlerse biz bu yolda ilerleyenlerede rehber olurlar...simdiden tesekkurler:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
ben maltepe üniversitesi tıp fakültesi hastanesinde yaptırdım aşılamamı, prof.dr. ümit özekici'ye. geçen hafta pozitif sonuç aldım Allahıma şükürler olsun ki... doktorumdan ve hastaneden çok memnunum, aşılama planlayan arkadaşlarıma gönül rahatlığı ile tavsiye edebilirim. Allah hepimizin gönlüne göre versin, bekleyen herkesi en kısa zamanda bebeklerine kavuştursun.
bu arada esteryacım hiç göremiyorum seni bu aralar. nasılsın, keseyi görebildin mi, herşey yolunda mı?
canım bence folik asiti almaya bırakma ve protein agırlıklı beslen
birde bal corek otu ve tarcın karısımı yap kendine ben kullandım[/QU
Esterya tebrik ederim, darısı bizim de başımıza inşallah.Şu karışımı anlatabilir misin? Nasıl yapılıyo ve kullanılıyor? Teşekkürler...