How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
arkadaşlar merhaba.yazdıklarınızı okudum hamile kalanlar var aranızda.sizlere bişey danışmak istiyorum.22 haziranda aşılamam yapıldı.dün kan vermek için çağırdı doktor ama muayene etti.bir kitle olduğunu ve ayrıca bunun iyiye işaret olduğunu söyledi.bu şekilde muayene olan var mı?merak ediyorum.hamile olabilir miyim?lütfen yardımmm!fisfisfis

Gelecek ay bende ilk aşılamamı yaptıracağım aşılamaya göle maya çalma diyorum umarım yanılırım ve ilk denemede sonuç alırız ama yazarken bile nedense inanamıyorum. kafamçokkarıştı

ben yaptırırken hep inandım, ve tuttu cok sukur

merhaba oncelikli olarak bebeginiz hayirli olsun...rabim saglikli bir sekilde kucaginiza almayida nasip eder insallah..
allah nasip ederse onumuzdeki ay bende asilma yapacagim ama nerde yaptiracagima hala karar veremedim...siz nerde yaptirdiniz asilamanizi?istanbulda asilama yapip olumlu sonuc alan arkadaslar nerde yaptiklarini soylerlerse biz bu yolda ilerleyenlerede rehber olurlar...simdiden tesekkurler:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

merhaba oncelikli olarak bebeginiz hayirli olsun...rabim saglikli bir sekilde kucaginiza almayida nasip eder insallah..
allah nasip ederse onumuzdeki ay bende asilma yapacagim ama nerde yaptiracagima hala karar veremedim...siz nerde yaptirdiniz asilamanizi?istanbulda asilama yapip olumlu sonuc alan arkadaslar nerde yaptiklarini soylerlerse biz bu yolda ilerleyenlerede rehber olurlar...simdiden tesekkurler:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

ben maltepe üniversitesi tıp fakültesi hastanesinde yaptırdım aşılamamı, prof.dr. ümit özekici'ye. geçen hafta pozitif sonuç aldım Allahıma şükürler olsun ki... doktorumdan ve hastaneden çok memnunum, aşılama planlayan arkadaşlarıma gönül rahatlığı ile tavsiye edebilirim. Allah hepimizin gönlüne göre versin, bekleyen herkesi en kısa zamanda bebeklerine kavuştursun.

bu arada esteryacım hiç göremiyorum seni bu aralar. nasılsın, keseyi görebildin mi, herşey yolunda mı?

ben maltepe üniversitesi tıp fakültesi hastanesinde yaptırdım aşılamamı, prof.dr. ümit özekici'ye. geçen hafta pozitif sonuç aldım Allahıma şükürler olsun ki... doktorumdan ve hastaneden çok memnunum, aşılama planlayan arkadaşlarıma gönül rahatlığı ile tavsiye edebilirim. Allah hepimizin gönlüne göre versin, bekleyen herkesi en kısa zamanda bebeklerine kavuştursun.

bu arada esteryacım hiç göremiyorum seni bu aralar. nasılsın, keseyi görebildin mi, herşey yolunda mı?

pozitif sonuc almana cok sevindim..rabbim saglikli bir sekilde kucagina almayida nasip eder insallah.ben avrupa yakasindayim canim yaaaa orasi bana cok uzak gidip gelmem cok zor olur.yinede cok cok tesekkur ederim.

eylulcum ben beylidkuzu medicana da selman lacin bey e yaptırdım ve cok da memnun kaldım :)

Selam canalrım bende ilk aşılamamı haziranın 15inde yapıldım ve şükürler olsun hamileyim cuma günüde kalp atışlarını duycaz inşallah yüce rabbim dileyen herkese versin inşallahhhhhhhhhhh

merhaba kızlar bende aşılama yaptırcam ilaç kullanıyorum hamile kalanlara çok sevindim ilk aşılamam inş.tutar benimde bişey sorcam bilenler varsa sölesin lütfen aşılamadan sonra beslenmemizde dikkat etmemiz gereken bbişeyler varmı çok merak ediyorum

merhaba ben 1.aşılamamı yaptırdım fakat tutmadı Allah nasip ederse2 .aşılamamı ağustosta yaptıracağım. Bu süre içinde Dikkat etmem gereken bir şeyler var mı. Bu konuda yardımcı bilgi verirseniz çok sevinirim..

Son düzenleme:
canım bence folik asiti almaya bırakma ve protein agırlıklı beslen

birde bal corek otu ve tarcın karısımı yap kendine ben kullandım

canım bence folik asiti almaya bırakma ve protein agırlıklı beslen

birde bal corek otu ve tarcın karısımı yap kendine ben kullandım[/QU

Esterya tebrik ederim, darısı bizim de başımıza inşallah.Şu karışımı anlatabilir misin? Nasıl yapılıyo ve kullanılıyor? Teşekkürler...

Back