• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
merhaba,benimde bugün 9.günüm..ara ara bende de adet sancısı gibi sancılar oluyor,ama çok seyrek.gebelik belirtileri de adet öncesi belirtiler gibiymiş,iyi düşün iyi olsun inşallah..bir kaç gün önce de varmıydı bu ağrılar,cvp verirsen sevinirim

baş ağrısı ve ateş basması dışında 6.gununden beri vardı canım.

baş ağrısı ve ateş basması dışında 6.gununden beri vardı canım.

inşallah gebelik belirtisidir.benim 2.aşılamam bu.ilkinde 17.günde,test yaptırmaya gidecektim,regl oldum.hiç ağrım falan olmamıştı.çok fazla kendimizi dinlememek lazım ama elinde değil insanın.inşallah gelmez adetin,güzel haberini verirsin bize.hangi ilaçları kullandıniaşılamada sperm sayı hareket nasıldı,kaç yumurtan oluşmuştu.çok mu sordumfisfisfis

ümidinizi asla yitirmeyin arkadaşlar bende aşılamayla hamila kaldım.............
allahım sizlerede yaşatsın inş.......

sağol gulan,darısı başımıza inşallah.allah sağ salim,sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.benim bugün 9.günüm,1 saat falan önce ağrım başladı yaa.sanki adet olacakmışı gibi,belim ağrıyo.adetime daha8 gün var,adet sancısımı ki bu yaa.moralim bozuldu çok.insan ister istemez çookk ümitleniyo her başlangıçta,sonra fossssssss:1no2:

inşallah gebelik belirtisidir.benim 2.aşılamam bu.ilkinde 17.günde,test yaptırmaya gidecektim,regl oldum.hiç ağrım falan olmamıştı.çok fazla kendimizi dinlememek lazım ama elinde değil insanın.inşallah gelmez adetin,güzel haberini verirsin bize.hangi ilaçları kullandıniaşılamada sperm sayı hareket nasıldı,kaç yumurtan oluşmuştu.çok mu sordumfisfisfis

Merhaba,10 tane fostimon 75 vuruldum,daha sonra preglyn 5000 vuruldu.14.gun aşılama yapıldı.1 hafta sonra bir preglyn daha vuruldu .ilk gunden beri de folicplus alıyorum gunde 3 tane.
sperm sayısı 45 milyondu yıkandıktan sonra da 4,5 mılyon dedi dr.yumurta sayısını bılmıyorum ben salak gıbı unuttum sormayı dr da söylemedi:kızgın:

Merhaba,10 tane fostimon 75 vuruldum,daha sonra preglyn 5000 vuruldu.14.gun aşılama yapıldı.1 hafta sonra bir preglyn daha vuruldu .ilk gunden beri de folicplus alıyorum gunde 3 tane.
sperm sayısı 45 milyondu yıkandıktan sonra da 4,5 mılyon dedi dr.yumurta sayısını bılmıyorum ben salak gıbı unuttum sormayı dr da söylemedi:kızgın:

merhaba,nasıl devam ediyor mu ağrıların.bende gonal ve menegon kullandım.pregynl aşılamadan sonra neden tekrar vuruldu,ilk kez duydum.çatlatma iğnesi o,garantiye almak için mi acaba,sordun mu dr.a. [/CCADIARZUOLOR]

merhaba,nasıl devam ediyor mu ağrıların.bende gonal ve menegon kullandım.pregynl aşılamadan sonra neden tekrar vuruldu,ilk kez duydum.çatlatma iğnesi o,garantiye almak için mi acaba,sordun mu dr.a. [/CCADIARZUOLOR]

merhaba canım.bugun sabahtan kasıklarım sancıdı biraz o kadar.ama gelip gidip göğüslerime bakmaktan helak oldum:) koyulaşma var mı acaba dıye eşimde kafayı yedın sen yok bi değişklik dıyo:)) yarın öğrenıcez bakalım sonucu.yarın 15.gün.pek umıdım yok ya neyse.benım tupler de sorun var çünkü.preglyn vurulma sebebi şuymuş.eğer gebelik oluştuysa bebişin tutunmasını kolaylaştırmakmış amaç.yarın menfi ya da müsbet size haber verıcem kızlarrr:))))

merhaba canım.bugun sabahtan kasıklarım sancıdı biraz o kadar.ama gelip gidip göğüslerime bakmaktan helak oldum:) koyulaşma var mı acaba dıye eşimde kafayı yedın sen yok bi değişklik dıyo:)) yarın öğrenıcez bakalım sonucu.yarın 15.gün.pek umıdım yok ya neyse.benım tupler de sorun var çünkü.preglyn vurulma sebebi şuymuş.eğer gebelik oluştuysa bebişin tutunmasını kolaylaştırmakmış amaç.yarın menfi ya da müsbet size haber verıcem kızlarrr:))))

bende bi görebilsem 15.günü:1no2:dün geceden beri belim ağrıyo ve kasıklarımda tuhaf bir ağrı var..sanırım 15 güne ulaşamadan gelecek benim adetim:1no2:

bende bi görebilsem 15.günü:1no2:dün geceden beri belim ağrıyo ve kasıklarımda tuhaf bir ağrı var..sanırım 15 güne ulaşamadan gelecek benim adetim:1no2:

İNŞALLAAAAAHHHH yarın sonucun pozitif olur,takip ediyorum mutlaka yaz,allah yanında olsun:Saruboceq:

ya bi de bugun tansıyonumu ölçüyorum benım normali 12 ye 7 falan.bugun bı kaçtır 10.6 ya 6.7 falan düşük yani.bu iyi haber mi sizce?

kızlar merhaba,ben dayanamadım yaptırdım testi,10.3 çıktı aşılamam 1 eylülde yapılmıştı.ne negatıf ne pozitif dıyebilirim dedi laborant.ama sanırım kımyasal gebelık.bana çok düşük geldi oran:(( 4 den küçük olsaydı kesin negatıf derdim dedi kadın.2 gun sonra gene yaptırıcam...

kızlar merhaba,ben dayanamadım yaptırdım testi,10.3 çıktı aşılamam 1 eylülde yapılmıştı.ne negatıf ne pozitif dıyebilirim dedi laborant.ama sanırım kımyasal gebelık.bana çok düşük geldi oran:(( 4 den küçük olsaydı kesin negatıf derdim dedi kadın.2 gun sonra gene yaptırıcam...

bence kesin hamilelik var gibi ama sağlıklı bir gebelik mi o belli değil demiştir.O değer ne kadar yüksekse gebelik o kadar sağlıklı demek oluyor.Ama bence iyi çünkü bend e12 günce test yaptırmıştım o değer 0,05 ti .5 in üstünde olmaso çok iyi sen yinede doktoruna danış.

bence de aşılama ile bebk sahibi olmak mümkün. hastanın sorununa göre buna karar veriliyor zaten umudunuzu asla kaybetmeyin arkadaşlar. ben buna inanıyorum buradan bir gün ben de müjde vereceğim diyorum sağlıcakla kalın.

Canımcım bir kaç gün önce kuzenimin hamilelik haberini alıp çok sevindik.Aşılama yapılmış sonucu bekleniyordu;pozitif çıktı.İlk aşılamaydı bildiğim kadarıyla.Umutsuzluk yokkkkk.Hem bak ben de umutla bekliyorum3 kez eşime baba olcaksın müjdesini verdikten sonra hüsranla sonuçlandı hamileliklerimsenağlama.Ama olcak bir gün.Hadi artık yap bi çocuk diyenlere ben yapıyorum,onlar durmuyor diyorumyerimseniben.Kısmet:teselli:

canım senin sonuç pozitif çıktıktan sonra noldu düşük yaptın anlamadım

nalamcım canım, diğer güzel arkadaşlarım... sakın stres yapmayın umutsuzluğa kapılmayın. Birbirinizde olan olumsuz gelişmeleri sizde de olacamış gibi algılamayın. Bende aşılamayaptırım eylülün 5'inde ve 3 gün önce müjdeli haberi aldım. İlk aşılamamdı ve şu an hamileyim. bu olay bence tamamen streele ilgili, olacağına bırakın ve içinizi rahat tutun, ben çok duydum aşılamayla hamile kalanları ok.. pes etmeden stres yapmadan devam edin.

canım bu 1'li 5'li 10'lu sonuçlar nasıl oluyor ? ben aşılamamın 14. gününde beta HCG testi yaptırdım 262 çıktı ve hamile oldugumu söylediler. Yani 10'lu bir rakam değil, sizinki farklı bir test mi?

slm kızlar... bende gonaphone tedavısınden sonra 1 defa asılama yaptırdım ama olmadı, cok ta umutlanmıstım dogrusu ama sonuhüsran la bitti...
sonra ekrar istanbula bı profosore ıgttık oda bı kusurumuzu bulamadı. bana asılama onerdi,fakat 10-15 gun hastaneye yekın bı yerde kalmam gerekıyormus, bnde bu fıkrı bayadır nası yaarım dıe dusunuyorum, burda ki doktorumamı asılamalrımda devam etsem istanbula mı kafayı yiycem?????* bana fikirlerinizi söylermisinz napmalıyım!!!!

bende ve esimde doktorumuz en basindan itibaren hicbir problem bulamadi.bu ayin 2 inde ctesi gunu 3 .asilamam yapildi simdi ayin 18 ine kadar bekleme surem basladi ,
ben burdan herkesin asilama seruvenini okuyorum ve genelde 36 saat once ve asilamadan sonrada 10-15 dak yatiliyor bunlarin hicbiri benim 3 asilamam da da yapilmadi en son asilamam da ignem15 saat once yapildi ve yine hic yatmadan doktorum islemden sonra hemen kaldirdi beni , ben itiaz ettim burda okuduklarimi aynen soyledim ve bana cok kizdi , boyle birseyin dogru olmadigini sadece diger doktorlarin boyle birsey tercih etmis olabileceklerini soyledi
gercekten asilama ile hamile kalan varmi ben umutsuzlandim iyice de.

canım ben msj yeni okudum ama hala bebeginiz olmadıysa türkiyede dene bi kerede burda45dakika yatma mecburi denesen iyi olura.s

Back