Aşılama Aşılama ile hamile kalanlar bu süreçte yaşadığınız hamilelik belirtilerini yazarmısınız

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Amin canim ben tüp bebege odakladim kendimi 2.asilamam tutarsada süpriz olacak bende doktorun odasindan nasil cikarim butun gün karalar baglar aglarim diodum Allahim sabrinida veriyomus eve geldim yemek yapiom simdi :)) evet kafam cok dalgin düşününce üzülüyormuyum evet ama bu daha baslangic en azindan tedavimiz var Allahim tedavisiz hastaliklardan korusun diyorum uzulmek sonuclari pozitifede çevirmiyo ayrica ve bizim moralimiz hep yüksek olmali o yüzden kendimize geliyoruz negatifte olsa kisa bir üzülme seansindan sonra önümüzdeki maclara full moral devam ediyoruz
Ecet gerçkten öyle insan ister istemez üzülüyo ama bn gerçkten sabrı daha çok öğrendim. Gurbette yaşamak yeterince zordu benim için hep birlik aile yaşamak zorunda kaldım sabrı öğrendim peşine birde bebek olmayınca sabrım kat kat arttı çok şükür bugünüme de :) rabbim dert verip derman aratmasın inşaallah

Canım genelde hep ikinci aşılama olumlu diyorlar ama ben de kararsizim açıkçası 20 kasım bat doktorum gecikebilir dedi ilaçlardan dolayı sizce bu ay ara mi versem bende senin gibi 2. Aşılamaya mi niyetlensem
Kuzum ben bugun doktora geciktigimi soyledim jeli birak 2 gune gelir dedi sende jel kullaniyormuydun? Bana doktorum bekleyelim istersen 1 ay mola verince gebelik olusabiliyor dedi bende son asilamamida cikaralim aradan tup bebekte ara vericez zaten dedim oda bunyen uyarilmisken 2.de yapalim o zaman dedi simdi adetin 2.gununu bekliyorum asilama sansi dusuk ve ben artik beklemek istemiyorum cnm tup bebektede 2 asilama sarti olunca en iyisi 2yide aradan cikarmak

Kuzum ben bugun doktora geciktigimi soyledim jeli birak 2 gune gelir dedi sende jel kullaniyormuydun? Bana doktorum bekleyelim istersen 1 ay mola verince gebelik olusabiliyor dedi bende son asilamamida cikaralim aradan tup bebekte ara vericez zaten dedim oda bunyen uyarilmisken 2.de yapalim o zaman dedi simdi adetin 2.gununu bekliyorum asilama sansi dusuk ve ben artik beklemek istemiyorum cnm tup bebektede 2 asilama sarti olunca en iyisi 2yide aradan cikarmak
Ben jel kullanmadım bi iğne kullandım 10 gün iki güne bi.hayirlisi olsun inşallah bu aşılama olurda başka tedaviye gerek kalmaz. Ben 10. Günü test yaptım acaba tekrar yapsam mı adetim ayın 20 sine daha

Ben jel kullanmadım bi iğne kullandım 10 gün iki güne bi.hayirlisi olsun inşallah bu aşılama olurda başka tedaviye gerek kalmaz. Ben 10. Günü test yaptım acaba tekrar yapsam mı adetim ayın 20 sine daha
Kanda yaptircaksan yap cnm idrarda insan acaba varda cikmamis olabilirmi die dusunmeden edemiyo kanda baktir kafanda rahat etsin böle ikilemde kalmak insani yipratiyo cok yarin cikar kesin

Insan üzülüyor ama pes ederse de kendi kaybediyor yaşım ilerlemese bu kadar sorun etmezdim asla ama ne bilim o kadar yaş ilerliyor olmuyor gibi yaa açıkçası evlenmeden önce hemen olacakmış gibi geliyor ama hiç öyle değilmiş bazen yanlışlıkla hamile kaldım falan deniyor ya rabbim affetsin duamızın kabul olmayacağı ne kadar günahımız varsa
Canim benim ümidini kaybetme dua edecez hep birlikte olmuyorsa bin hayır ara

Ben 1 ay ara verdim eylül de yptırdım aiışama ekimde ara verdim kasımda yaptırdım bi daha ama bnce çok düşük bi ihtimal ara verilince gebelik oluşması. Bende progestan kullanıyorm fitil şeklinde.

Gidip kan testi yaptırmaya korkuyorm resmen :hasta: ya gene negatifse diye. Ayın 19 unda randevum var o gün gidince yaptırırz diyo eşimde oda korkuyo belli etmesede üzülüceğimi bliyo bilemedim ne yapsam. Ama snki böyle adet olucakmışım gibi ağrılarım oluyo. Ama adet olucağım zaman halsizde düşmüyorum üstümde halsizlik var sürekli karnımda değişik ağrılar bilmiyorum kfam iyice karıştı :KK47:

Arkadaş lar asilamanin ilk gunlerinde hic bir belirtim yoktu sadece nezle oldugumu sandim ic atesim yuksekti 6. Gunu kuyruk sokumumda agri basladi bel agrisiyla beraber 7 ve 8. Gun kasiklarim da agdet olucakmış gibi kramp lar bugun 9. Günüm aksam ustu kuyruk sokumu ve bel agrim ara ara oluyor artik surekli deil kasiklarimda ara ara agrivar asilama olupta kuyruk sokumu agrisi yasiyan varmi aranizda bu bi belirti olabilirmi?

Test yaptırdım negatif çıktı :KK43: çok yoruldm gerçkten.
Hayirlisi olsun cnm bende bugun adet oldum hayatim boyunca böylw ağrili bir adet dönemi gecirmedim resmen hastanelik durumdayim bu ay ara verdim gidicektim 2.asilama icin esim kızdı sende insansin birakta vücudun dinlensin biraz die bende hak verdim bu ay dinlenicem önümýzdeki ay gümbür gümbür geliyorum olmazsada tüp bebek zaten asilamada şans yok cnm hic üzme kendini üzülünce sonuc degismiyor ki kendini yiprattiginla kaliyosun bizim icin moral cok önemli moralini yuksrk tut bize şer gibi gelen herseyin altinds bir hayir yatarmis Allagim bu zaman dilimi bizim icin hayirsizsa onu hayirliya cevir de kuzum ben hep öyle dua ediyorum insallah Allahim bizimde sesimizi duyacak elbet ben buna cani gonulden inaniyorum sende inan ve sakin üzme kendini her zaman pozitif ol

Arkadaş lar asilamanin ilk gunlerinde hic bir belirtim yoktu sadece nezle oldugumu sandim ic atesim yuksekti 6. Gunu kuyruk sokumumda agri basladi bel agrisiyla beraber 7 ve 8. Gun kasiklarim da agdet olucakmış gibi kramp lar bugun 9. Günüm aksam ustu kuyruk sokumu ve bel agrim ara ara oluyor artik surekli deil kasiklarimda ara ara agrivar asilama olupta kuyruk sokumu agrisi yasiyan varmi aranizda bu bi belirti olabilirmi?
Cnm benimde belim cok agridi bicak saplanir gibi kasiklarim cok ağrıdı 15 gun hamile gibi gezdim evde cunku hormon takviyesi yapiliyor vücudumuza oda alisik olmadiginiz agrilara sancilara neden oluyor ben adet oldum insallah senden güzel haberler aliriz

Cnm benimde belim cok agridi bicak saplanir gibi kasiklarim cok ağrıdı 15 gun hamile gibi gezdim evde cunku hormon takviyesi yapiliyor vücudumuza oda alisik olmadiginiz agrilara sancilara neden oluyor ben adet oldum insallah senden güzel haberler aliriz
Insallah sizde en kisa surede pozitifi gorursunuz bizde 4 defa igne ile normal yodan denedik ilk asilamam bu ilk kez bu kadar agri yasiyorum ondan biraz panikledim birazda umutlandim insallah tutunuyordur

İlk aşılaman mı?

Hayirlisi olsun cnm bende bugun adet oldum hayatim boyunca böylw ağrili bir adet dönemi gecirmedim resmen hastanelik durumdayim bu ay ara verdim gidicektim 2.asilama icin esim kızdı sende insansin birakta vücudun dinlensin biraz die bende hak verdim bu ay dinlenicem önümýzdeki ay gümbür gümbür geliyorum olmazsada tüp bebek zaten asilamada şans yok cnm hic üzme kendini üzülünce sonuc degismiyor ki kendini yiprattiginla kaliyosun bizim icin moral cok önemli moralini yuksrk tut bize şer gibi gelen herseyin altinds bir hayir yatarmis Allagim bu zaman dilimi bizim icin hayirsizsa onu hayirliya cevir de kuzum ben hep öyle dua ediyorum insallah Allahim bizimde sesimizi duyacak elbet ben buna cani gonulden inaniyorum sende inan ve sakin üzme kendini her zaman pozitif ol
Öyle tabi herşeyde bi hayır vardır. Ayın 19 unda tüp bebek için başlıyıruz hayırlısıyla inş

Merhabalar aşılamamım 10.günü ama ara sıra çok yoğun olmayan kasik ve bel ağrısı oluyor hemen girip çıkıyor hafif göğüs ağrısı var doğru düzgün hiçbir belirtim yok çok umutsuzum ya

Gidip kan testi yaptırmaya korkuyorm resmen :hasta: ya gene negatifse diye. Ayın 19 unda randevum var o gün gidince yaptırırz diyo eşimde oda korkuyo belli etmesede üzülüceğimi bliyo bilemedim ne yapsam. Ama snki böyle adet olucakmışım gibi ağrılarım oluyo. Ama adet olucağım zaman halsizde düşmüyorum üstümde halsizlik var sürekli karnımda değişik ağrılar bilmiyorum kfam iyice karıştı :KK47:
G Gongagul ıns hamilesindir sıkıntı yapma rabbime dua et

X