arkadaşlar merhaba öncelikle hepimize çok geçmiş olsun inşallah hayırlınında hayırlısı bir haber alırız annelik duygusunu yaşarız .2 sene önce kendiliğimden hamile kaldım fakat 7.haftada kalbi durduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım .kürtajı yapan doktor hemen deneyebilceğimizi ara vermemize gerk olmadığını söyledi fakat ben piskoljk olarak 3 ay istemedim sonrasında klomen tedavisiyle 3 ay denedik yine sonuç negatif birde üstüne doktorun kürtaj sırasında yaptığı bir hatayla ve o kadar gidip gelmeme rağmen gözden kaçırdığı 5cm lik çikolata kistine merhaba dedim .hemen doktor değişikliği yaptım o doktorla uğraşmak istemedim canımın derdine düşmüştüm çünkü.bu sefer kistten dolayı ağrılarım çoğaldı çekilmez bir hal aldı ve 6 ay hiçbir şekilde gebelik yok.
adetler hormonlar herşey düzenli tabi.fix olarak rahim filmi istendi ve onuda çektirdim işte o zamn kürtajdaki yapılan yanlışlık ortaya çıkmıştı.3 ay doğum kontrol hapı kullandım kist küçülmedi ve en son doktorun daha ultrasonda kist nerdeydi demesi üzerine onuda bıraktım. sonuç başka bir doktorda ameliyatla kistim alındı ve kistin çok fazla yapışılık yaptığı ama doktorumun yapışıklığı açtığı söylendi.sonra 2 ay kadar kendiliğinden gebelik olmadı ve şuan 3. ayımda tekrar klomen ve çatlatma iğnesiyleyim 2 aydır sonuç negatif geçen hafta tekrar rahim filmi çekildim sonuç temiz ne eşimde ne bende bir sıkıntı var doktorum aşılamaya gerek yok birkere hamile kalmışsın ve ilaçsızda yumurtalrın oluşup çatlıyo dedi .fakat bugün yumurtalarıma bakılıcaktı ve çatlatma iğnesi yapılıcaktı başta gerk yok aşılamaya diyen doktorum daha bakar bakmaz aşılama yapalım dedi ve dün yaptı aşılamayı benim o kadar kafam karışkki hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun ama vakti zamanı olmadan anladımki ne kadar çabalasakta çok zor umarım hep birlikte sevinir bebeklerimizi kucağımıza alırız çünkü artık ben piskolojk olarak çok yorgunum
aşılamadan sonra kasıklarım dünden beri çok ağrıyo