Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sanırım bende hamile degilim aşılama sonucum nugun belli olacak ama adet olacak gibiyim hayırlısı neyse o olsun artık bunada şükür
aşılama sonucum geldi arkadaşlar bende hamileyim benimde ilk aşılamamdı ve tuttu ümütsilige kapılmayın arkadaşlar
aşılama sonucum geldi arkadaşlar bende hamileyim benimde ilk aşılamamdı ve tuttu ümütsilige kapılmayın arkadaşlar
sanırım bende hamile degilim aşılama sonucum nugun belli olacak ama adet olacak gibiyim hayırlısı neyse o olsun artık bunada şükür
bende ve esimde doktorumuz en basindan itibaren hicbir problem bulamadi.bu ayin 2 inde ctesi gunu 3 .asilamam yapildi simdi ayin 18 ine kadar bekleme surem basladi ,
ben burdan herkesin asilama seruvenini okuyorum ve genelde 36 saat once ve asilamadan sonrada 10-15 dak yatiliyor bunlarin hicbiri benim 3 asilamam da da yapilmadi en son asilamam da ignem15 saat once yapildi ve yine hic yatmadan doktorum islemden sonra hemen kaldirdi beni , ben itiaz ettim burda okuduklarimi aynen soyledim ve bana cok kizdi , boyle birseyin dogru olmadigini sadece diger doktorlarin boyle birsey tercih etmis olabileceklerini soyledi
gercekten asilama ile hamile kalan varmi ben umutsuzlandim iyice de.
arkadaşlar bakin ben hamileyimmmmmmmmmmmm
Fulya öncelikle çok tebrık ederim hayırlı uğurlu olsun bebeğin tadını çıkar.ben herkese şunu sorucam kızlar.ben de 1 eylül de aşılama yaptırdım 15 eylülde de test istedi dr.forumlarda okuduğum kadarıyla bı çok insan dr tavsıyesıyleaşılamadan sonra işilkiye girmiş eşiyle.benım dr ise test sonucu bellı olana kadar yasak dıyo.sizler ne yaptınız o süreçte?
kızlar yaa bı de bişi daha sorucam,tüplerin de sorun olup da hamıle kalan var mı aranızda?