How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım bu karısım yumurtların gelismesine yardımcı oluyor

bide ben incir kuru de yaptım

250 gr bal a bolca tarcın ve çörek otu koy
sabah aksam 1 kasık ye
ben tadını cok sevdim daha fazla yedim walla :)

canım bu karısım yumurtların gelismesine yardımcı oluyor

bide ben incir kuru de yaptım

250 gr bal a bolca tarcın ve çörek otu koy
sabah aksam 1 kasık ye
ben tadını cok sevdim daha fazla yedim walla :)

Teşekkürler canım sağolasın, tutmazsa bunu da deneyeyim....

canım bence simdiden basla
asılamaya kadar yap
faydası olur inan bana

canım

7 tane inciri ikiye boluyon yarım litre kaynamakta olan suya atıyon, 20 dak kaynatıp kapatıp dinlendiriyon

sonra sabah aksam birer bardak aç karınla içiyon

ben bunuda yaptım

kür için çok teşekkür ederim. Yanlız ben daha önce incir kürünü yapmıştım yarım litre suya 14 tane incir koymuştum ben ve kaynayana kadar incirler suyu çekmişti.heralde ben incirleri fazla koydum Umarım bu sefer daha iyi olur ve inşallah o güzel haberi alır siz değerli insanlarla da paylaşırım mutluluğumu. : )

birde bal karışımını incir kürü ile birlikte yapsam bir zararı olmaz dimi... Kaş yapayım derken gözden de olmayalım : )

kür için çok teşekkür ederim. Yanlız ben daha önce incir kürünü yapmıştım yarım litre suya 14 tane incir koymuştum ben ve kaynayana kadar incirler suyu çekmişti.heralde ben incirleri fazla koydum Umarım bu sefer daha iyi olur ve inşallah o güzel haberi alır siz değerli insanlarla da paylaşırım mutluluğumu. : )

İncir kürünü ben de senin gibi denedim, tarifi öyleydi çünki, çok ağır bir tadı vardı ve bir bardak bile suyu çıkmadı.Bende bıraktım, bir de 7 taneyle deneyeyim.

esterya hayrlı olsun öncelikle ne mutlu sana ki ilk aşılamada hamile kalmışsın.. Allah kucağına almayı da nasip etsin..Sanırım 14. günde almışsın güzel haberi yanılıyor muyum? Bir de 14. gün de dahil neler hissettin yani hamile olduğunu hissettirecek bir belirti yaşadın mı ?? son soru :)..kaç yumurtan daha doğrusu kaç folikül oluşmuştu aşılama öncesi..şimdiiden teşekkrüler ben de beklemedeyim ilk aşılamam..merak merak işte..sen de sorabilirsiniz diye yazınca hemen atladım :)..

canım birşey daha sorucam folik asit dediğin bana dr.folbiol ilaç vermişti. ama ben hamile kalmayınca bıraktım buna devam etmem gerekiyormu. Bilgiler için çook teşekkür ederim.

esterya hayrlı olsun öncelikle ne mutlu sana ki ilk aşılamada hamile kalmışsın.. Allah kucağına almayı da nasip etsin..Sanırım 14. günde almışsın güzel haberi yanılıyor muyum? Bir de 14. gün de dahil neler hissettin yani hamile olduğunu hissettirecek bir belirti yaşadın mı ?? son soru :)..kaç yumurtan daha doğrusu kaç folikül oluşmuştu aşılama öncesi..şimdiiden teşekkrüler ben de beklemedeyim ilk aşılamam..merak merak işte..sen de sorabilirsiniz diye yazınca hemen atladım :)..

canım iki folikul olustu ben 11. gun idrar testinde ogrendim ve ikiz kese vardı ama henuz kalp atıslarını duyamadık

ikiz mii...maşallahh :) ne güzell...kalp atışlarını da duyarsınız inşallah tez zamanda :) hamilelik belirtisi daha mı yoğun yaşanıyor acaba ikizde??

bende pek fazla belirti olmadı canım
hatta hiç midem bile bulanmadı

ben aranıza yeni katıldım, bende yarın ilk kez aşılama yaptırcam,sonuç ne zaman belli olur acaba,çok umutluyum inş.olur......:nazar:

ben aranıza yeni katıldım, bende yarın ilk kez aşılama yaptırcam,sonuç ne zaman belli olur acaba,çok umutluyum inş.olur......:nazar:[/QUOTE

canım hayırlı olsun benimde 2. aşılamam 5 gün oldu aşılamadan sonraki 14. gün kanda çıkar idrarda çıkmayabiliyor yapıpta moralini bozma daha da erken yapma çünkü çatlatma iğnesi yalancı pozitilik çıkartıyor benim geçen ay başıma geldi sonra hayal kırıklığı sabırla bekle 14 gün inşallah tutarda olur...

[

canım hayırlı olsun benimde 2. aşılamam 5 gün oldu aşılamadan sonraki 14. gün kanda çıkar idrarda çıkmayabiliyor yapıpta moralini bozma daha da erken yapma çünkü çatlatma iğnesi yalancı pozitilik çıkartıyor benim geçen ay başıma geldi sonra hayal kırıklığı sabırla bekle 14 gün inşallah tutarda olur...[/QUOTE]

tşk ederim cvp için,çok heycanlıyım inş.bizde bebegimize kavuşuruz.:nazar:

Back