How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım daha bi gelişme yok haftaya cumayı beklicem keşke senin kadar şanslı olsam ve ilk te tutsa,kan testinde sonuç kaç çıkarsa ii acaba cvp için tşk ederim canım:nazar:

ne mutlu sana bir beklerken iki tane inş.allahım bizede nasip eder,senin yazdıkların benim için önemli.

canım ben hamile kaldım ama bebeklrimi kaybettim, kalpleri atmadı :)

benımd eilk aşılamam oldu.4kasım test gunum .olmaması için bineden yok ama ben yınede umıtlenemyorum

bumuyanicim Allah hakkında herseyin hayırlısını nasip etsin cnm..

sezencim 1 agustosta kurtaj oldum simdi daha iyiyim, hatta bu ay korunmayıp tekrar bebek denemelerinde bulunacagız :)

kızlar meraba bende aşılama ile hamile kaldım şu an 6 haftalık olduk pazartesi kalp seslerini duymaya gidicez inş duyarız allahım her isteyene versin bu güzel meyvelerden :emir_bebek:

canım çok sevindim allah saglıklı kucagına almayı nasip etsin darısı bizim başımıza:nazar:

canım tedavın bıraz tuhaf ben 3 asılama oldum ucundede 4 saat yattım ıkıncısınde hamıle kaldım ıkız amabırını 14 bırını 16 haftalıkken kaybettım dr cok onemlı bence cok arastır gonlun rahat olsun gıderken

mrb canlarım nasılsınız topiğe kimse uğramıyor galiba ben dün dr gittim ikizlerim olucakmış dünden beri tek düşündüğüm ikiz kelimesi kendimi hazır hissetmediğim için açıkçası şok etkisi yarattı bende allahım isteyen herkesin gönlüne göre versin yüce rabbim

boncukcum gozun aydın guzelim.. sanırım seninle kasım anneleri topiginde beraberdik sonra ben kaybettim bebegimi..

Back