Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım mrb bende 2 eylül akşam saat 7 gibi aşılama yaptırdım,benimde ilk aşılamam,aşılamadan sonra dr um yarın birlikte olun dedi bizede,14 gün sonrada test yaparız dedi,benim ilk iki gün kasık ağrım vardı ama 2 gündür ağrım yok,göğüslerim büyüdü ve ağrıyor,senin nasıl gidiyor

canım birde sana şunu söylicem,burda herkesin temel durumu,sorunu aynı,sorunumuz çocuk sahibi olamamak ama hepimizin çocuğumuz olamamasındaki sebepleri,nedenleri farklı.aynı soruna bile sahip olsak senin tedavi şeklin,bünyenin ilaçlara tepkisi farklı olabilir.mesela benim erken yumurta yetmezliği sorunum var bana uygulanan tedavi yöntemiyle seninki tabikide farklı olacak,sen dr una güven,bizim durumumuzda birlikte olmamız gerekirken senin sorunun herneyse bilmiyorum canım ama sana birlikte olmak sakıncalı olabilir,ben dr umla görüştüğümde bazen soruyorum bazı bayanlar tedavilerinde şunu yapmış,şu ilacı kullanıyor diye dr umda sen bana güven,düşünme bunları kafanı karıştırıp stres yapma diyor,hastalık yoktur hasta vardır diyor,her sorun her kişide aynı tedavi yöntemi ile tedavi edilemeyebilir,onun için kişiye özel tedaviler bu tedaviler diyor.için rahat olsun,biz burda sana ne desek boş canım,herkes bir yorum yapar ama unutma ki biz dr değiliz,en iyi yorumu ve yapılması gerekeni dr un bilir.önemli olan senin dr una güvenmen,Allah hayırlısıyla muradına erdirir inşallah senin için en hayırlı zamanda

merhaba,aşılaman hayırlı olsun,inşallah ..bende ayın beşinde yani dün yaptırdım.dr bize de bugün ve pazartesi günü ilişki önerdi ve 14 gün yasak dedi.bende hiç ağrı da olmadı,yalnız göğüs uçlarım hassaslaştı sanki,ama kullandığımız iğne ya da ilaç ve çatlatma iğnesinin etkisi bu.umarım bebişlerimiz yoldadır:CüvCüv:

sanırım yanlış gönderdim:bbo:..ama allah herkesin gönlündekini versin,hepimizin.önce:CüvCüv:sonra:teytey:

Ben de güveniyorum dr uma.o yuzden koşulsuz dediği herşeyi yapıyorum zaten.kendisi türkiyede tüp bebeği yapan ilk dr.o yuzden tecrubesıne bıraktım kendimi.Mesela aşılamadan sonra benı odaya seye ile gönderip 4 saat kıpıdamadan yatacaksın dedi.spermler yumurtayı ilk 3 saatte dölluyorlarmış çünkü.Neyse bu arada bugun hafıf hafıf benım de kasıklarım sancımaya başladı göğüslerde ki hassasiyet devam ediyor.P.tesi bir preglyn 5000 daha vurulucam.eğer gebelik olursa bebeğin tutunması içinmiş.size verdiler mi öyle bi iğne?genelde jel falan dıye okudum forumlarda.

antalyada mı tedavi oluyorsun rd.un kim slm

Arkadaşlar bende 2,5 yıllık ewliyim ve çocuğumuz olmuyor.Bu ay aşılama tedavisine başladık.Şuan gonal f isimli iğnelerden kullanıyorum.13 eylülde aşılama yapılcak.Aşılama yapılırken ağrı hissediliyor mu?Allah hepimizin yardımcısı olsun

öncelikle hayırlısı olsun şimdiden.hayır aşılama yapılırken ağrı olmuyor.7-8 dk lık bişey özaten.sadece kanül denen maşaya benzeyen şey içine girerken biraz sıkıntı oluyor o kadar.ama öyle dayanılmayacak gibi birşey değil.:teytey:

merhaba arkadaşlar.benimde ilk aşılamam da tuttu ve şu an 6 haftalı hamileyim:)))isteyen herkese en kısa zamanda versin allah inşallah....

merhaba arkadaşlar.benimde ilk aşılamam da tuttu ve şu an 6 haftalı hamileyim:)))isteyen herkese en kısa zamanda versin allah inşallah....

Hayırlı olsun canım rabbım saglıcakla kucagına almayı nasıp etsın ınsallah :)Darısı tüm k.k arkadaşlarıma

arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim.doktorum irenbe üp bebekten dr. dilek aslan çok memnunum kendisinden.tekrar herkese çok teşekkürler:)))

arkadaşlar,ben hiç aşılama yaptırmadım ama 1 yıla yakındır bebğimiz olmuyor. bi dahaki muayenede doktora söylicem yapalım diye. birisi lütfen bana anlatabilirmi beni aşılama yolunda neler bekliyor?
birde çevremdeki insanların çoğu bilmiyor bebek istediğimi ve olmadığını. kimseye söylemeden yaptırsam aşılamamı, anlaşılırmı? yani dinlenmem,okuldan rapor filan almam gerekiyormu?
şimdiden teşekkürler:)

Merhaba kislar ben 2 kere asilama oldum ve tutmadi adet duzensizliginden tutmamis olabilirmi

---------------------------------------------

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar bugün aşılamamın 13.günü p.tesi test yaptırıcam ama çok korkuyorum hiç ümidim yok(( kasıklarım ağrıyor göğüsler de hassas ama aynı adet çncesi gibi.zaten bugun başım da ağrıyor adetten önce hep ateş basar ve başım ağrır.aynı öyleyim((

merhaba,benimde bugün 9.günüm..ara ara bende de adet sancısı gibi sancılar oluyor,ama çok seyrek.gebelik belirtileri de adet öncesi belirtiler gibiymiş,iyi düşün iyi olsun inşallah..bir kaç gün önce de varmıydı bu ağrılar,cvp verirsen sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…