Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

nalam

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2007
131
3
96
Almanya
bende ve esimde doktorumuz en basindan itibaren hicbir problem bulamadi.bu ayin 2 inde ctesi gunu 3 .asilamam yapildi simdi ayin 18 ine kadar bekleme surem basladi ,
ben burdan herkesin asilama seruvenini okuyorum ve genelde 36 saat once ve asilamadan sonrada 10-15 dak yatiliyor bunlarin hicbiri benim 3 asilamam da da yapilmadi en son asilamam da ignem15 saat once yapildi ve yine hic yatmadan doktorum islemden sonra hemen kaldirdi beni , ben itiaz ettim burda okuduklarimi aynen soyledim ve bana cok kizdi , boyle birseyin dogru olmadigini sadece diger doktorlarin boyle birsey tercih etmis olabileceklerini soyledi
gercekten asilama ile hamile kalan varmi ben umutsuzlandim iyice de.

canım bende 4 aşılama yaptırdım olmadı ama aşılamayla hamile kalanlar var bazen ikiz üçüz bile tutturan oluyor.. almanyada işler farklı sanırım ama burada çoğumuzun çatlatma iğnesi 36 saat önceden yapılıyor ve aşılamadan sonra 20 dk mutlaka hasta altına yastık konarak yada bacakları toplanarak dinlendiriliyor.. ben birinde 20 dakikanın sonunda akarmı eve gidene kadar diye sordum oda biz rahim ağzını aletle açıp ondan sonra spermleri veriyoruz ve aleti çıkarınca yine kapanıyor normalde rahimden geri akmaz merak etme demişti...sanırım alman drlarla buna dayanarak hiç dinlendirmiyorlar...
sen içini rahat tut stres yapma olumlu düşün belki bunda tutar.. olumsuz düşünmeninde çok büyük etken olduğunuda okumuşundur muhakkak...
senin için hayırlısı olsun.. güzel haberlerini alırız inşallah...

canim olumlu ve guzel yazin icin cok tesekkur ederim umarim dedigin gibi olur ve buay olumlu sonuc alirim butun bekleyenler alir insallah, benim ilk iki asilamamda da 3-4 yumurta gelismisti sadece bu son asilamam da cok yumurta olmasina karsi 1 tane yumurta tam gelismisti o yuzden umutluyum

nalam benimde ilk aşılamam gecen ptesi yapıldı bizdede sizde oldugu gibi hiçbir saglık ve cocuk olmasını gerektirecek sorun cıkmadı sonucu bı ptesi kan testi ile alacagım ama aşılama ile hamile kalanlar var umutsuzluga kapılma

Canımcım bir kaç gün önce kuzenimin hamilelik haberini alıp çok sevindik.Aşılama yapılmış sonucu bekleniyordu;pozitif çıktı.İlk aşılamaydı bildiğim kadarıyla.Umutsuzluk yokkkkk.Hem bak ben de umutla bekliyorum3 kez eşime baba olcaksın müjdesini verdikten sonra hüsranla sonuçlandı hamileliklerimsenağlama.Ama olcak bir gün.Hadi artık yap bi çocuk diyenlere ben yapıyorum,onlar durmuyor diyorumyerimseniben.Kısmet:teselli:

ama inanmadıgın şey asla senin degildir zaten ve ben aşılama ile hamiş kalan çok insan biliyorum en yakın iki arkadaşım mesela biri hatta ikiz erkek bebek sahibi biride doguracak alalhın izniyle

bencede saraya katılıyorum ben bu ay tedavıye baslıycam ve büyük olasılıkla asılama olacak tutacagına ınanıyorum allahım bu vesileyle beni anne yapacak inşaallah

bende ilk 2 asilamam da cok rahattim ve cok umutluydum ama olmayinca insan ister istemez umutsuzluga kapiliyor birde bizim hic ara verilmeden yapildi 3 asilamada belki ondan ilaclarin etkisindendir bilemiyorum ruh halim cok kotu cok karamsarim arkadaslar

Elenya test yaptırdınmı,sonuç ne çok merak ettim..Güzel haberlerini bekliyorum
Ben bu sabah test yaptırdım sonucuda 14:30 da alıcam.:icecream:

canim bende 3 kez asilama olmustum daha evvel..ilk ikisi negatifti 3. pozitif cok sevindik ama 2 aylikken dusukle sonuclandi..bende 4. asilamayi yaptirdim cunku olacagina inaniyorum bence sende inaniyorsun ki yaptiriyorsun..yerimsenibenaz da olsa umut var icinde oyle degilmi??
bencede inanmalisin tedavini olumsuz etkilersin yoksa..hem burda bircok arkadas var asilamayla hamile kalan kimi ilkinde kimi ikincisinde kimide benim gibi ucuncusunde hamile kaliyor ama oluyor sen merak etma..sadece inan!!!a.s

nalamcim bu arada benide doktorlar hicbir asilamamda yatirmadilar heleki bu seferki 3 dakikada falan oldu bitti kalkin dedi!!!onu kafana takma olacaksa olur zaten!!!!

İkinci aşılamamda negatif çıktı.Bende artık aşılama ile hamile kalabileceğime inanmıyorum.Evet burda bi çok kişi aşılama ile hamile kaldı ama herkesin sorunu farklı.Bende hiçbir problem olmadıgı için, bana göre aşılamanın normal bir birliktelikten farkı yok.Olacağı varsa aşılama yaptırmadan da zaten olur.Bu ay 3. aşılamam yapılacak ve kesinlikle tutacağına inanmıyorum.Yaptırmamın sebebi de tüp bebek için rapor çıkartmak.Benim ümidim artık tüp bebekte

sakın umudunu yitirme canım.hiç belli olmaz 3.de tutabilir.2.ve 3.de başarı şansı artıyormuş.kendini tüp bebek diye şartlandırma.umutlu ol.hiç belli olmaz tamam mı canım benim..

canııımmm insallahhh,bende pozitif düsünmeye calısıyorumm...
arkadasım bende asılama yaptırcam.ama sen içini ferah tut.banada doktorum,stres yasak gayet rahat olcaksın dedı.ve gercektende bole olması gerek.kendını üzme ve rahat ol tamam.dualarım hepımız için.

peteknur dün yaptırdım sonucu bu akşam 6 dan sonra alacakmışız bende merak ediyorum ama üzülmemek için sanki negatifmiş gibi düşünmeye calışıyorum senin negatif olduguna üzüldüm arkadaşım aşılamadan sonra kasıklarında ve rahim bilgende sancı ve agrı oldumu benim cok var yaa

bende 1 şubatta 1.aşılmamı yaptırdım.bekliyorum cuma günü test yaptırıcam.2-3 gündür kasıklarım ve belim ağrıyor.adet sancısı gibi.bakalım ne olacak.

İnşallah güzel haberlerle dönersin canım.
Son günlerde benimde karın kaslarım ağrıyordu hatta eşim bebek rahime yerleştiği için rahim genişliyor olabilir ondan agrıyordur falan dedi beni iyice ümitlendirdi.Üstelik benim adetimde gecikti ve hala da yok.Test yaptırdıgımda artık kesin tuttu düşüncesiyle gitmiştim doktora tam bir hayal kırıklıgı yasadım.Sonuç 1.0 çıktı.senağlama

benimde negatif olabilir kasıklarım cok agrıyor ve cok azda olsa kan geldi bilmiyorum artık canımda cok sııkın

kizlar ben de ptesi kan vericem umarim olumlu sonuc alirim , allahim hepimize yardim etsin gonlumuze gore versin ,olumlu dusunmeye calisalim ben tasinma telasina basladim o yuzden kafam biraz dagildi. surekli hepimiz icin dua ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…