Canımcım bir kaç gün önce kuzenimin hamilelik haberini alıp çok sevindik.Aşılama yapılmış sonucu bekleniyordu;pozitif çıktı.İlk aşılamaydı bildiğim kadarıyla.Umutsuzluk yokkkkk.Hem bak ben de umutla bekliyorum3 kez eşime baba olcaksın müjdesini verdikten sonra hüsranla sonuçlandı hamileliklerimsenağlama.Ama olcak bir gün.Hadi artık yap bi çocuk diyenlere ben yapıyorum,onlar durmuyor diyorumyerimseniben.Kısmet:teselli:bende ve esimde doktorumuz en basindan itibaren hicbir problem bulamadi.bu ayin 2 inde ctesi gunu 3 .asilamam yapildi simdi ayin 18 ine kadar bekleme surem basladi ,
ben burdan herkesin asilama seruvenini okuyorum ve genelde 36 saat once ve asilamadan sonrada 10-15 dak yatiliyor bunlarin hicbiri benim 3 asilamam da da yapilmadi en son asilamam da ignem15 saat once yapildi ve yine hic yatmadan doktorum islemden sonra hemen kaldirdi beni , ben itiaz ettim burda okuduklarimi aynen soyledim ve bana cok kizdi , boyle birseyin dogru olmadigini sadece diger doktorlarin boyle birsey tercih etmis olabileceklerini soyledi
gercekten asilama ile hamile kalan varmi ben umutsuzlandim iyice de.
bencede saraya katılıyorum ben bu ay tedavıye baslıycam ve büyük olasılıkla asılama olacak tutacagına ınanıyorum allahım bu vesileyle beni anne yapacak inşaallah
nalam benimde ilk aşılamam gecen ptesi yapıldı bizdede sizde oldugu gibi hiçbir saglık ve cocuk olmasını gerektirecek sorun cıkmadı sonucu bı ptesi kan testi ile alacagım ama aşılama ile hamile kalanlar var umutsuzluga kapılma
bende ve esimde doktorumuz en basindan itibaren hicbir problem bulamadi.bu ayin 2 inde ctesi gunu 3 .asilamam yapildi simdi ayin 18 ine kadar bekleme surem basladi ,
ben burdan herkesin asilama seruvenini okuyorum ve genelde 36 saat once ve asilamadan sonrada 10-15 dak yatiliyor bunlarin hicbiri benim 3 asilamam da da yapilmadi en son asilamam da ignem15 saat once yapildi ve yine hic yatmadan doktorum islemden sonra hemen kaldirdi beni , ben itiaz ettim burda okuduklarimi aynen soyledim ve bana cok kizdi , boyle birseyin dogru olmadigini sadece diger doktorlarin boyle birsey tercih etmis olabileceklerini soyledi
gercekten asilama ile hamile kalan varmi ben umutsuzlandim iyice de.
sakın umudunu yitirme canım.hiç belli olmaz 3.de tutabilir.2.ve 3.de başarı şansı artıyormuş.kendini tüp bebek diye şartlandırma.umutlu ol.hiç belli olmaz tamam mı canım benim..İkinci aşılamamda negatif çıktı.Bende artık aşılama ile hamile kalabileceğime inanmıyorum.Evet burda bi çok kişi aşılama ile hamile kaldı ama herkesin sorunu farklı.Bende hiçbir problem olmadıgı için, bana göre aşılamanın normal bir birliktelikten farkı yok.Olacağı varsa aşılama yaptırmadan da zaten olur.Bu ay 3. aşılamam yapılacak ve kesinlikle tutacağına inanmıyorum.Yaptırmamın sebebi de tüp bebek için rapor çıkartmak.Benim ümidim artık tüp bebekte
arkadasım bende asılama yaptırcam.ama sen içini ferah tut.banada doktorum,stres yasak gayet rahat olcaksın dedı.ve gercektende bole olması gerek.kendını üzme ve rahat ol tamam.dualarım hepımız için. canııımmm insallahhh,bende pozitif düsünmeye calısıyorumm...
peteknur dün yaptırdım sonucu bu akşam 6 dan sonra alacakmışız bende merak ediyorum ama üzülmemek için sanki negatifmiş gibi düşünmeye calışıyorum senin negatif olduguna üzüldüm arkadaşım aşılamadan sonra kasıklarında ve rahim bilgende sancı ve agrı oldumu benim cok var yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?