Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canim daha bugun arkadasimin mujdesini aldik ,hemde ilk asilamada ustelik hem kocasinda hemde onda problem vardi ,cok sukur ki simdi hamile .insallah en kisa zamanda sana ve senin gibi evlat isteyen herkese nasip etsin diliyorum ,bu arada simdiden dogum gunun kutlu olsun canim.umitsizlik yok zamani gelince olacak yavrun .hayirlisi insallah

sanırım bende hamile degilim aşılama sonucum nugun belli olacak ama adet olacak gibiyim hayırlısı neyse o olsun artık bunada şükür

sanırım bende hamile degilim aşılama sonucum nugun belli olacak ama adet olacak gibiyim hayırlısı neyse o olsun artık bunada şükür

Nalam cım Ümitsiz olma Ümitsizsinizzzzzz
Olur inşallah.Aşılamayla hamile kalanlar var canım merak etme az ama olsun var mı var.

Elenya,Noldu canım sonucun.İnşallah güzel haberle gelirsin..

aşılama sonucum geldi arkadaşlar bende hamileyim benimde ilk aşılamamdı ve tuttu ümütsilige kapılmayın arkadaşlar

Elenya tebrik ederim çok sevindim.Rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Güzel bir hamilelik geçirmen dileğiyle a.s.Şeniz

nalamcım canım hiç moralini bozma bu sitres varya herşeyi mahvediyo aşılama yapıpta tutan okadar insan varki çok da sağlıklı bebekleri var herşeyden önce vakti saati gelecek bazı şeylerin allahım herşeyin iyisini bilir inşallah tutar canım ben denedim geçen ay olmadı moralim çok bozuldu ağladım kendimi yerden yere vurdum ama ne oldu kendime ettim onun için moralini yüksek tut düşünmemeye çalış aklından çıkar aşılamayı sürekli dua et iste yaradandan olacaktır inşallah

elenya cnm tebrik ederim.cok sevindim.benimde asılamamın 15.günü ama tahlil yaptırmaya cesaret edemiyorum.progesteron kullanıyorum sanırım kanamamamı geciktiriyor.ama,biraz önce cok azz bir kahve leke geldi.moralim cok bozuk belim kasıklarım agrıyor.sendede oldumu?tekrar hayırlı olsun bitanemmmm.....:teytey:a.s.

selam arkadaşlar bende nisanda yaptıracagım 5 yıllık evliyim ve hiç umudum yok benimde 5 yıldır ne tedeviler gördüm eşimdede bendede sorun yokmuş her ay adet gördügümde aglamaktan mahvoluyorum sizin müjdeli haberleriniz inşallah banada bi umut olur allahım herkesi sevindirsin

aşılama sonucum geldi arkadaşlar bende hamileyim benimde ilk aşılamamdı ve tuttu ümütsilige kapılmayın arkadaşlar

hamilelik nasıl gidiyor.şubattaki yazını okudum.Hamileyim demişsin.1 ay kalmış olmalı nasıl gidiyor.bende ilk aşılamamı yaptırdım 9 gün önce bakalım tutacak mı.Sizde sorun neydi.

arkadaşım umutsuzluğa sakın kapılma bak ben hamileyimmmm hem de ilk aşılmada :dance::teytey:

arkadaşlar bakin ben hamileyimmmmmmmmmmmm

Fulya öncelikle çok tebrık ederim hayırlı uğurlu olsun bebeğin tadını çıkar.ben herkese şunu sorucam kızlar.ben de 1 eylül de aşılama yaptırdım 15 eylülde de test istedi dr.forumlarda okuduğum kadarıyla bı çok insan dr tavsıyesıyleaşılamadan sonra işilkiye girmiş eşiyle.benım dr ise test sonucu bellı olana kadar yasak dıyo.sizler ne yaptınız o süreçte?

kızlar yaa bı de bişi daha sorucam,tüplerin de sorun olup da hamıle kalan var mı aranızda?

benim doktorum aşılmayapıldığı gün ve ertesi gün aşılamayı desteklemek adına ilişki verdi çoğu doktor da veriyor seninki niye yasakladı anlayamadım

sanırım umutsuzluğa kapılan NALAM arkadaşımız 28 haftalık hamile
maşallah
en önemli şey sanırım umudumuzu hiç kaybetmemek

kızlar yaa bı de bişi daha sorucam,tüplerin de sorun olup da hamıle kalan var mı aranızda?

benim tüplerimde problem yoktu ikisi de açıktı fakat tek tüple de hamile kalan forumda arkadaşlarımız var bu arada senin de aşılman hayırlı uğurlu olsun inşallah sen de mutlu sonuç alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…