Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
calısıyomusun kı hem calısıyosanda neden bırakmıolar kı sonucta sen gezmeye gıtmıyosun kontrole gıdıyosu

evet canım calışıyorum.izinden ziyade haber vermem gerekiyor ama sefin toplantısı vardı.konusamadım ondan yani.ama gittim herşey yolunda Çok şukur..

Merhaba arkadaşlar...Dün medicanada ilk aşılamamı yaptırdım .çok gerginim bu hafta aşıllama yaptıran kimse var mı acaba ??? bu 14 gümn nasıl geçer ki ???:

Merhaba arkadaşlar...Dün medicanada ilk aşılamamı yaptırdım .çok gerginim bu hafta aşıllama yaptıran kimse var mı acaba ??? bu 14 gümn nasıl geçer ki ???:

canım bende ayın 9 unda yaptırdım aşılamamı.bugün beşinci günüm.Allah gönlümüze göre versin inşallah.nasıl hissediyorsun kendini?

arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım.4 yıllık evliyim bir düşük birde dış gebelik geçirdim.bu ay aşılama olacak ama çok stresliyim.lütfen bana dua edin.bende çok istiyorum hayırlı bir evlat sağlıklı.rabbim tüm isteyenlere nasip eder inşallah.

canım hayırlı olsun inşallah.Rabbim tez zamanda sağlıklı sıhatli verir kucağına.
bende geçen sene bir dış gebelik geçirdim ve geçen ayda aşılama yapıldı ama kısmet değilmiş.
Var vakti zamanı herşeyin inşallah senin vaktin gelmiştir.Dua edicem sana da tüm isteyenlere ettiğim gibi

arkadaslar ben yeni katildim araniza ocakda asilama yaptim tutmadi almayada olupda asilama ile hamile kalanlar varsa lutfen bi umut verin

bende hic bi sorun yok canim esimin sperm hareketlilikde sorun vardi sadece bu arada sen nerede yaptirdin benim gibi almanyadami?

bu gectigimiz ocak ayinda yapildi evet 19unda ama sonuc negatifle sonuclandi malesef adetliyim suan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…