• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bayanlar meraba benim eşimde sayı 9 milyon morfoloji %14 hAREKETLİLİK %80 aşılamaya yaptırmaya değer mi sizce tutar mı?

Ed32. Aşılama yapılabilmesi için yıkama sonrası örnekte en az 1.000.000/ml sperm olması gerekiyormuş. Sizinki 9 milyon. Zaten yeterli görünüyor...

Aşılamamı bende yaptırdım pazartesi benim tek yumurta hücrem vardı inşallah tutar 15 gün sonra belli oluyomuş sonuç allahtan herşeyin hayırlısı artık allah nasip kısmet etmezse olmuyo allahtan herşeyin hayırlısını istiyelim arkadaşlar

galiba bu ay bana da aşılama yapılacak..yarın doktora gidicem ve belli olcak ne yapılacağı.rabbim hepimiz hakkında hayırlısını versin

merhaba arkadaşlar. bende 3 yıllık evliyim ve bu süre içinde hamile kalamadım. eşimin sperm hareket azlığı var. 2 gün önce aşılama yaptırdım. şimdi büyük bir merakla bekliyorum. ama olacağına dair pek umudum yok. ilk denemelerin çok büyük bir kısmı başarısızlıkla sonuçlanıyor. aranızda ilk aşılama ile hamile kalan var mı, çok merak ediyorum. :CüvCüv:

merhaba arkadaşlar. bende 3 yıllık evliyim ve bu süre içinde hamile kalamadım. eşimin sperm hareket azlığı var. 2 gün önce aşılama yaptırdım. şimdi büyük bir merakla bekliyorum. ama olacağına dair pek umudum yok. ilk denemelerin çok büyük bir kısmı başarısızlıkla sonuçlanıyor. aranızda ilk aşılama ile hamile kalan var mı, çok merak ediyorum. :CüvCüv:

ben canım suan 3-4 haftalık hamileyim.doktor ultrasonda göstermeden inanamıcam ama.bunun içinde pazartesi beklemem lazım.darısı başına inşallah.

merhaba canım senin doktorun sanırım sorumsuz bir doktormuş ben iki defa yaptım ikisindede 20 dakika yattım hastanede Allahıma şükürler olsun ikinci aşılamam tuttu şimdi bir aylık hamileyim

seLam arkadaşLar bende aşıLama yaptırdım 5 gün sonra test yaptırıcam ama şu an adet öncesi belirtileri yaşıyorum :( sanırım hamile degilim :'( Size şunu sormak istiyorum eger bi kadın hamileyse adet öncesi belirtilerin aynısını gebe kalıncada yaşarmı ? aranızda hamile olup bunu yaşayan cvp verirse çok sevinirim.
ALLAH bebek isteyen herkeze en kısa zamanda versin inşallah hepimiz bebekLerimize kavuşalım

seLam arkadaşLar bende aşıLama yaptırdım 5 gün sonra test yaptırıcam ama şu an adet öncesi belirtileri yaşıyorum :( sanırım hamile degilim :'( Size şunu sormak istiyorum eger bi kadın hamileyse adet öncesi belirtilerin aynısını gebe kalıncada yaşarmı ? aranızda hamile olup bunu yaşayan cvp verirse çok sevinirim.
ALLAH bebek isteyen herkeze en kısa zamanda versin inşallah hepimiz bebekLerimize kavuşalım

evet canım aynısını yaşıyor.

evet canım yaşar, hamile olabilriisn zemuszemus cnm ya aşılamanı nerden oldun hangi aşamalardan geçtin cnm?

bende aşılama oldum 5 gün sonra öğrenecegim bende. bu arada arkadaşım normal yoldan hamile kaldı ve adet öncesi belirtilerinin hepsi vardı içini rahat tut olur inşallah

bende 13 mayısta asılama yaptırdım persembe gunu kan testı yaptırmam gerektıgını söledıler,ama hıc umudum yok resmen reglı olucakmısım gıbı karnım agrıor yanı bırı dokunsa aglayacagım resmen,kimseye bişey de denmıor umutsuzca beklemedeyım...

bende 13 mayısta asılama yaptırdım persembe gunu kan testı yaptırmam gerektıgını söledıler,ama hıc umudum yok resmen reglı olucakmısım gıbı karnım agrıor yanı bırı dokunsa aglayacagım resmen,kimseye bişey de denmıor umutsuzca beklemedeyım...

umutsuz olma.bende oyleydim aptal aptal dolaştım ortalıklarda.regl olacakmış gibi ağrıları bende cekdim.ama hamileyim...umudunu yitirmekaydirigubbakcemile4

arkadaşlar er veya geç o mutlu anı yaşayacagız Allahın izniyle ben yürekten inanıyorum.pozitif düşünelim.sinerji kuralım.

slm arkadaşlar bende aşılama yaptırcam ama henüz bi hastaneye karar veremedım aşılaması tutan arkadaşlar hangi hastane ve doktora gittiklerini yazabilirler mi lütfen bu işler kısmet işi biliyorum ama insanın içinin rahat olarak güvenerek gitmesi çok önemli kızlar biliyosunuz allah herkesin gönlüne göre versin

umutsuz olma.bende oyleydim aptal aptal dolaştım ortalıklarda.regl olacakmış gibi ağrıları bende cekdim.ama hamileyim...umudunu yitirmekaydirigubbakcemile4

merhaba ben aranıza yenı katıldım uzun zamandır bakıodum yazısmalarınıza benım ve esımın hıc bır problemı olmamasına karsın hala gebelık olusmadı 2 senedır ve artık cumartesı gunu asılama yapılacak OKUDUM SENDE HAMILE OLMUSSUN HAYIRLI OLSUN BANA NE ÖNERIRSIN ABLA ne yapayım nasıl davranıyım cevaplarsan sevınırım sımdıden yanıtın ıcın tesekkurler:emir_bebek:

slm arkadaşlar bende aşılama yaptırcam ama henüz bi hastaneye karar veremedım aşılaması tutan arkadaşlar hangi hastane ve doktora gittiklerini yazabilirler mi lütfen bu işler kısmet işi biliyorum ama insanın içinin rahat olarak güvenerek gitmesi çok önemli kızlar biliyosunuz allah herkesin gönlüne göre versin

ilk asılaman mı senınde

:Saruboceq:
merhaba ben aranıza yenı katıldım uzun zamandır bakıodum yazısmalarınıza benım ve esımın hıc bır problemı olmamasına karsın hala gebelık olusmadı 2 senedır ve artık cumartesı gunu asılama yapılacak OKUDUM SENDE HAMILE OLMUSSUN HAYIRLI OLSUN BANA NE ÖNERIRSIN ABLA ne yapayım nasıl davranıyım cevaplarsan sevınırım sımdıden yanıtın ıcın tesekkurler:emir_bebek:

geçmiş olsun canım.aşılamadan sakın korkma oncelikle.ben hiç bişey anlamadım.kendini rahat bırak.aşılama yapınca doktorun seni yarım saat kadar yatırır herhalde.bana 10-15 dk demişdi ben yarım saat kalkmadım.
aşılamadan sonra ogun hiç bişey yapmadan yattım evde.sonra normal hayatıma dondum.ama ağır işler yapmıyorum.ev bile supurmedim.kendini zorlayacak hareketlerden kaçın.bol bol istirahat et.ama kendini olmama ihtimaline de hazırla.hiç bir sorun olmamasına karsı hala kalamıyorsan bu birazda psikolojiktir.aşılamadan sonra 2 hafta hiç kalkmadan yatan sadece wc ihtiyacı için kalkan ama bir sonuca ulaşamayan arkadaşlar bile var.ve en onemlisi bol bol dua et.hayırlısını iste.inşallah sen ve isteyen tum arkadaşlar en yakın zamanda hamile kalırlar..

Back