Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bilmiyorumki iyimi degilmi insan denemeden bilemiyor malesef iyiligini kötulugunu birazda kader kismet meselesi

arkadaşlarm sakın ümitsizliğe kapılmayın aşılama olana kadar hep yazdıklarınızı okudum hem olumlu hem olumsuz tüm mesajlarınız bizim için çok önemli. O yüzden aşılamadan sonraki sonucu sizinle paylaşmak istedim. 9 mayısda ilk aşılamam oldu (eşimde hem hareketlilik hemde sayı problemi vardı-ameliyat olmadan drek aşılama olmamızı istedi doktorumuz) 11. günü kasıklarımda çok şiddetli ağrı ve akıntı oluna ileride moralim bozulmasın regl olduğu önceden öğreniyim diye kan testi yaprtırdım ve sonuç 33,11. hafta sonu olduğu için doktoruma ulaşamadım başka bir doktor kimyasal gebelik olabilir dedi 3 gün sonra bir daha yaptırdım 126,31 çıktı. Doktorum hamile olduğumu söyledi. 27 mayısda ilk randevumuz var :)))) sakın umutsuzluğa kapılmayın ve en olmucak zamanda bebek oluyo bunu çok iyi anladım ben bu ay eşimdin değerlerinden dolayı çok umutsuzdum... umarım sizlere umut olmuşumdur.

kızlar sakın ümitsiz olmayın ve stres yapmayın..
bende PCOS var hipotiroid var reglim düzensiz filan....
2009 temmuzda ilk aşılamayı yaptırdık ve hamile kaldım..9 haftalık hamileyken yumurtalık dönmesi oldu ve genel anestezi ile ameliyat oldum..başıma bir süpü şey geldi ama nihayet 27 nisan 2010 da kızıma kavuştum..meleğim şu anda 13 aylık..allah isteyen herkese versin...moralinizi yüksek tutun..

merhaba arkadaşlar banada aşılama yapılacak pazar gününden beri yumurtalarımın çatlamasını bekliyoruz en son bu sabah doktora gittim en büyük yumurtam 23x30mm en küçüğü ise 17x20mm kaç gündür hala çatlamadı ve her kontrolde biraz daha büyümüş oluyor yumurtam. klomen kullandım ama yumurtalarım çok oluşmuş olduğundan çatlama iğnesine gerek duymadılar. eşimde de şekil bozukluğu var. doktorum salı günü çağırdı. eğer yumurtalarım çatlamış olursa aşılama olacak.aşılamadan sonra devamlı yattınız mı yoksa normal hayata devam ettiniz mi? nasıl hareket etmem lazım? şimdi salı gününü iple çekiyorum :44:

arkadaşlar ben 28 mayısta aşılama oldum. aşılamadan 6 gün sonra karnım ağrıdı adet olacakmışım gibi sonra geçti 12.gün tekrar karnım ağrıdı ve çok az kan geldi sonra adet olmadım bende 2 yumurta oluşmuştu eşiminde spermleri çok iyiydi herşey mükembel geçti ama bu akıntı kafamı çok karıştırdı benim kasıkta rahim bölgemde şişlik oluşmuştu son günde bende çok sevinmiştim hamileyim diye sizlere sorum şu:
1-eğer hamile değilsem kasık bölgem neden şişti
2-benim 2 tane yumurtam oluşmuştu eğer biri döllenmişse diğeri nasıl atılacak rahimden
3-kanamam olsa dahi gidip kan testi yaptırmalımıyım
lütfen yadım edin....

slm bende 1 haziranda aşılama oldum ilk günler karnım çok şişti kasıklarım ağrıdı ama şimdi nerdeyse herşey normal sadece göğüslerimde birazcık çok azda olsa acı hissi var benim hiç umudum yok ama 6 tane yumurtam vardı bakalım allah kısmet ederse pazartesi kan tahlili yaptırcam bu arada progestan kullanıyorum ben sabah akşam sizce hamilemiyim ben iki yıl önce 5 buçuk haftalık erken doğum yaptım

arkadaşlar bende 6 mayısta aşılama oldum ve hiçbir belirtim yoktu ve hala da yok.belirtilere takılmayın sizi yanıltabliyorlar ve şimdi 7 haftalık hamileyim.iyi düşünün ki iyi olsun.ben de 3 senedir bunun mücadelesini veriyorum.bu benim 3. aşılamam ve hiç umudum yokken Rabbim nasip etti.inşallah sizler de bu duyguyla tanışırsınız...

bende sabah kan tahlili yaptırıcam ama içimde küçücük bir umut bile kalmadı yarın aşılamanın 13. günü bakalım hayırlısı allahtan

merhaba kızlar ben aranıza yani katıldım temmuzda ilk aşılamam olucak.ben bişey sorucam eşinizin sperm hareketi düşük olupta hamile kalan varmı bizde sadece o problem var.sabırsızlıkla bekliyorum temmuzu inş.olumlu olur

canım bende bugün dr gittim... aşılama istediğimi söledim. dr tahliller verdi.. hsg istedi.. bakalım inşallah hayırlısı olsur

merhaba, bizde de sperm hareketleri düşüktü ama aşılamayla hamile kaldım, yeterki Rabbim OL desin, herşey oluyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…