Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
umutsuz olma.bende oyleydim aptal aptal dolaştım ortalıklarda.regl olacakmış gibi ağrıları bende cekdim.ama hamileyim...umudunu yitirme
:Saruboceq:
geçmiş olsun canım.aşılamadan sakın korkma oncelikle.ben hiç bişey anlamadım.kendini rahat bırak.aşılama yapınca doktorun seni yarım saat kadar yatırır herhalde.bana 10-15 dk demişdi ben yarım saat kalkmadım.
aşılamadan sonra ogun hiç bişey yapmadan yattım evde.sonra normal hayatıma dondum.ama ağır işler yapmıyorum.ev bile supurmedim.kendini zorlayacak hareketlerden kaçın.bol bol istirahat et.ama kendini olmama ihtimaline de hazırla.hiç bir sorun olmamasına karsı hala kalamıyorsan bu birazda psikolojiktir.aşılamadan sonra 2 hafta hiç kalkmadan yatan sadece wc ihtiyacı için kalkan ama bir sonuca ulaşamayan arkadaşlar bile var.ve en onemlisi bol bol dua et.hayırlısını iste.inşallah sen ve isteyen tum arkadaşlar en yakın zamanda hamile kalırlar..
ilk asılamadamı tuttu senınkı
evet canım benimde ilk aşılamam olacak ama doktor ve hastaneye karar veremıyorum bi türlü sen hangi hastaneye gidiyosun
ewet ilkinde tutu cok sukur
sımdı kac aylık oldu abla
2,5 aylık hemen hemen.9+4 yani.bugunde doktora gidicem
ayyy hadı hayırlıolsun abla cok sevındım ya bırssey daha sorucam bıraz heyecanlıyım telaslıyım yagrın olcak dıye abla benım esım polıs ve suan dıyarbakırın ılcesınde gorew yapıoruz benım hastanemle ewımın arsı 1 bucuk saat yol gıdıyoruz ama koy arabası ıste dusun cok kotu yoldakı butun cukurlara gırıyo yanı arabada zıplamamak mumkun degıl ben yagrın asılamadan sonra o arabaya bınsem bence zararlı olur dıyorum kı polıs ewınde kalayım bı gece sence ne yapsam telaslıyım bıraz yasımda kucuk burda kımseyede soramıorum aılemde yok yanımda hepsı ıstanbulda anla kımseye bısey soramıom ne yapıyım sence ewe gelsemmı daha ıyı polıs ewınde kalsam mı ıyı poıs ewı hastanenın hemen yakınında
anladım canım:)polis evinde kal bigun ilk nolur nolmaz ama herhalukarda o yolu gidiceksin.sofore soyleyinmumkun olduğunca yavaş gıtsın.1,5 saat de değilda 2 saatte gittsin.bende sarsılmayayım diye eşim anayolda 30 la gitmişdi.cantan falan varsa onu bile taşıma.istediğini sorabilirsin canım.saat kaçta yapılacak canım aşılaman..
saat 11 de yapılacak sabah abla ıyı hos dıyosunda burdakı ınsanlar bıraz tuhaf yobaz zaten dıllerınıde anlamıyoruz bı araba alsak rahatlıcaz ben burdakı munubuscuye yavas gıt desem arabadan atar benı bınme ozamn der bıde polıslere karsı bıraz dusmanlık duyuyolar
canım özel arabayla gitmeyecakmisin.eşim birinden tedarik edemezmi.eğer oyle olursa evede donebilirsiniz.11de yapılcaka ama ilk olarak eşimden sperm alıncak o spermlerin işlemden gecmesi için 12 saat bekliceksiniz.senin işin zaten 5 dklık bişey muhtemelen 3 gibi biter işiniz.buarada yaşın kaç.nerelisin.
abla saat 9 da sperm alınacak 11 de bana enjete edılecek ozelaraba yok burda abla munubus gıbı ama cok kalabalık we kotu oluyo esım araba kullanamıyo anayola cıkamaz yanı buyuk ıhtımal polıs ewınde kalırız bu arada 2 bucuk senelık ewlıyım 19 yasındayım ıstanbulluyum abla ben
aşılama için daha erken değilmi neden acele ediyosun bu kadar.sen de benim gibi gurbettesin yani.bende istanbulda doğdum buyudum.aslen annem babam samsunlu bende samsuna gelin geldim.Allah yardımcın olsun.polis merkezine ait arabalardan faydalanma imkanınız varsa bi deneyin yoksa yapacak başka bişey yok.İnşallah hayırlı sonuclar alırsın
abla ben bırkere ılk ewlendıgım ay hamıle kaldım ama olmadı sımdı ıstıyoruz 1 senedır ugrasıyoruz klomen ve ovıtrlle kullandım olmadı sımdıde klomen kullandım dun gece 12 de catlatma ıgnesını vurdum ıste yagrın da asılama ısallah bu sefer olur cok ümitlıyım olucak gıbı hıssedıyorum doktorumada cok guvenıyorum allah ol derse olur bakıcaz artık
hakkında hayırlısı olsun inşallah canım.iyi dileklerin içim tesekkür aderim amin cumlemiz için herseyin en iyi olsun inşallah.ben bugun ufalığımı biraz daha buyumuş vekalbini atarken gormek için sabırsızlanıyorum.inşallah en yakın zamanda sende yasarsın bu duyguyu..
ısallah abla ıyı bak bebısıne cok degerlı o
abla ne zamn gıdıcen kontrole