akrepcim naptın canm bu sabah test yaptın mı aklım sende..
sezencim merhaba iyiyi ben geceleri uyuyamama dısında pek bir sıkıntım yok :)
derincim sen nasılsın nasıl gidiyor ?
svd cim seni tekrar gormek ne guzel , dediklerin cok dogru derlerya Allah can verecekse kırk tas arasında ot bitermis..
ay yaptım kuzum sorma...negatif tabiki bu kadar erken idrar testi çıkarmı hiç:)üzülmedim ama..biliyorum ki çok erken...olsa bile çıkmazdı..ayın 6 sındn sonra geçio günüm..adet olmazsam..tekrar yapıcam ayın 7 sinde..:)
Defnecim naptın keseyi gördün mü? Ama daha erken galiba.
canım idarda çok net çıkmaz sen kan testi yaptır orda mutlaka belli olur. Azda olsa senin 12. günün falan olması gerekiyo. Mutlak belli olur.
evet yaptım ve negatif çıktı..çok erken tabiki daha..üzülmedim o yüzden..ama kanda baktırmıcam canım şimdilik...adetimi beklicem..negatif çıkacak diye çok korkuyorum...
canım ii haberlerini beklemekteyim yarın mutlaka haber ver İnşallah Rabbim isteyen herkeze nasip eder sanada Bekliyorum Heyacanla ona göreeeeeeeeeeeeee
slm aranımıza yenı katıldım . bende 24 12 2009 ilk asılamamın yaptrdım bugun 7. gun. allah herkesın yanında olsun...
dyd cim cok acele etmissin sanırım bugun 12. gunun bence 14. gunden once yapılan idrar testleri dogru sonuc vermiyorlar guzelim biraz daha bekle cmtesi sabah yap bence, Allah hakkında hayırlısını nasip etsin..
hoşgeldin canım...allah yanında olsun..hayırlı olsun aşılaman..inşallah tutar canım...
canım inan tek sana degil herkese dua ediyorum ben , tum isteyenlere Allah hayırlı saglıklı evlatlar nasip etsin...
slm aranıza yenı katıldım.ama uzun suredır takıp edıyorum.ıkızlerını kaybettıgıne cok uzuldum..banada asılmama yapıldı bugun tam 1 hafta oldu .hepımızın hakkında hayırlısı...:ecrin_bebek:
arkadaşlar neden aşılamalarınızın sayıları bukadar fazla.ben bir ebeyim bende bebek hasreti çekiyorum ve 3 aşılamadan sonrasının bir anlamı yok bildiğim kadarıyla.direk tüp bebeğe geçilmeli yani.boşuna vakit kaybı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?