• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bende hamile kaldıgım ay caksır otu kullanmıstım bal ve tarcınla karıstırıp yemistim

eğer incir kürü işe yaramazsa..sonrada çakşır otunu deniycem..sabaları da eşimle birer tatlı kaşığı polen yiyoruz...eşime havuç suyu içiriyorum..bi de sütün içine incir atıorum onu içio..incirleri de yiyo...adamın miğdesini bozmazsam iyi:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

Üzme sakın kendini Allaha inanki Doğru zamanda mutlaka sanada tattıracaktır o mutluluğu..... Eminim kendini fazla yorma yinede dengeli ve sağlıklı beslen şişmanmısın bilmiyorum ama eğer öylesysen kilo ver birazda bide bu bir ayda her sabah 1 bardak soğan suyu içi vücudundaki yağların yakılıp dışarı atılmasını sağlıymuş bide az da gebeliğede faydası varmış tabi bunun yanında moralini bozma.......

inş ALLAHın dedigi olur hakkımızda hayırlısı neyse o olsun...sogan suyunu denedım ama ıcemedım malesef...ıctıktten sonra kusuyorum o yuzden yapamadım ama kuru ıncır kurunu yapttım bakalım hersey ALLAH tan tabi...

Merhabalar!Ben daha yeniyim burda,şubat ayında biz de aşılama yaptıracaz! 5ay önce 6haftalık hamileyken düşük yaptım,tekrar hamile kalamayınca merkeze başvurduk... şimdiden 2000tl ödedik sadece testler ve histeroscopi için!Rahimde 2 küçük polip buldular, eşim de bir sene önce varikosel ameliyatı oldu,şimdi yaptığımız semen analizin sonucu eskisine göre iyidi!Doktor tüp bebek yapmak istemiyor bize,ama ben beklemek istemiyorum! 1aşılama yaptıracaz,tutmazsa da tüp bebek için kararlıyım! Yaşımı söyemiyim,sonra kızarsınız bana niye bukadar acele ediyorum!:tomato: Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın! ınşallah hepimiz çabuk hamiş oluruz!!!

sezencim iyiyim ben sen nasılsın, 11 haftayı bitirdik cok sukur :)
sende var mı bir gelisme

--------------------------------------------------------------------------------

selam arkadaşlar aranıza yeni katıldım.pco luyum 5 yıllık evliyim yaklaşık 1 yıldırda çocuk düşünüyoruz.3 yumurta takibi yapıldı ama sonuç negatif.dört ay aradan snr aşılama yaptık ve 9.günüm 2 3 gün snr tahlil yaptıracağım ama hiç umudum yok.göğüslerimde acayip büyüme ve hassaslaşma var ama aşılama snrsı kullandığım fitilin böyle yan etkileri var.kısmet ALLAH herkese isteğini versin.bebeklerimize kavuşalım

zeynepcim hakkında hayırlısı arkadasım Allah gonlunde olanı hakkında hayırlı eylesin..

Sezencim subat sonuna az kaldı, bence btkisel destekte kullan incir kuru keciboynuzu kuru gibi..
faydasını görecegine inanıyorum

esterya teşekkür ederim dileklerin için..seni sayfanın başından beri okudum hamilesin şuan sanırım.Allah sağ salim sağlıklı kucağına almak nasip etsin benim bugünaşılamadan snr 11. günüm acaba tahlil yapsam çıkarmı dedimya pek umutlu değilim yada kendimi kötüye hazırlıyorum.hakkımızda hayırlısı ..

canım sana dostca tavsiyem çarşamba gunu test yaptır biraz sık dişini , bol bol dua et hakkında hayırlısı neyse o olsun guzelim..

tam kasıklarımda sanki iğne batırıyolar gibi acılarım oluyo bide deli gibi yemek yiyorum görüşmek üzere

Back