• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Allah her istyene hayırlı saglıkı evlatlar nasip etsin canım inan hep dualarımdasınız

akrepcim naptın canm bu sabah test yaptın mı aklım sende..

sezencim merhaba iyiyi ben geceleri uyuyamama dısında pek bir sıkıntım yok :)

derincim sen nasılsın nasıl gidiyor ?

svd cim seni tekrar gormek ne guzel , dediklerin cok dogru derlerya Allah can verecekse kırk tas arasında ot bitermis..

canım benim ii gidiyo şimdilik anlamıyorum zaten hamile olduğumu daha bebişimide görmeye gidemedim. Bu arada kalp atışları kaçıncı haftada duyulmaya başlıyo bide ben şimdi kaç haftalık oluyorum. Aşılamadan sonramı sayılıyo yoksa adet tarihininden itibarenmi canımya....
Buarada sen nasılsın kalp atışlarını duymuşsundur bebişlerinin artıkkkkkkkkkkkk

ay yaptım kuzum sorma...negatif tabiki bu kadar erken idrar testi çıkarmı hiç:)üzülmedim ama..biliyorum ki çok erken...olsa bile çıkmazdı..ayın 6 sındn sonra geçio günüm..adet olmazsam..tekrar yapıcam ayın 7 sinde..:)

canım idarda çok net çıkmaz sen kan testi yaptır orda mutlaka belli olur. Azda olsa senin 12. günün falan olması gerekiyo. Mutlak belli olur.

canım idarda çok net çıkmaz sen kan testi yaptır orda mutlaka belli olur. Azda olsa senin 12. günün falan olması gerekiyo. Mutlak belli olur.

evet yaptım ve negatif çıktı..çok erken tabiki daha..üzülmedim o yüzden..ama kanda baktırmıcam canım şimdilik...adetimi beklicem..negatif çıkacak diye çok korkuyorum...

slm aranımıza yenı katıldım . bende 24 12 2009 ilk asılamamın yaptrdım bugun 7. gun. allah herkesın yanında olsun...

evet yaptım ve negatif çıktı..çok erken tabiki daha..üzülmedim o yüzden..ama kanda baktırmıcam canım şimdilik...adetimi beklicem..negatif çıkacak diye çok korkuyorum...

slm yenı katıldım aranıza benımde asılamada 7. gunum. inş hersey gonlumuzce olur:ecrin_bebek:

defnecim sat a gore hesamalısın eger bana sorarsın 6+3 ten once gitme dr a guzelim anca o zaman en erken goruluyor kalp atısları

slm arkadaşlar nasılsınız benim aşılamada bugün 10.günüm hepimiz için hayırlısı olsun
kızlar bişey sorcam ben dün sabah idrar testi yaptım çok silik 2.çizgiyi gördüm
bu sabah yaptım yine test ama çıkmadı
acaba hamilemiyim kızlar

dyd cim cok acele etmissin sanırım bugun 12. gunun bence 14. gunden once yapılan idrar testleri dogru sonuc vermiyorlar guzelim biraz daha bekle cmtesi sabah yap bence, Allah hakkında hayırlısını nasip etsin..

dyd cim cok acele etmissin sanırım bugun 12. gunun bence 14. gunden once yapılan idrar testleri dogru sonuc vermiyorlar guzelim biraz daha bekle cmtesi sabah yap bence, Allah hakkında hayırlısını nasip etsin..

sağol canım.tamam o zaman ben cumartesi bidaha yapıym inşallah gelmiştir bebişim
dua et ablacım

canım inan tek sana degil herkese dua ediyorum ben , tum isteyenlere Allah hayırlı saglıklı evlatlar nasip etsin...

hoşgeldin canım...allah yanında olsun..hayırlı olsun aşılaman..inşallah tutar canım...

tşk ederim isteyen herkese ALLAH(cc) nasip eder inş içinde banada ama beklemek çok zor .pskolojik midem bulanıyor.goguslerım sızlıyor.adet olacakmıssın gıbı kasıklarım ve karnım agrıyor.çok ümitlenmek ıstemıyorum. herkesın hakkında hayırlısı....:ecrin_bebek:

canım inan tek sana degil herkese dua ediyorum ben , tum isteyenlere Allah hayırlı saglıklı evlatlar nasip etsin...

slm aranıza yenı katıldım.ama uzun suredır takıp edıyorum.ıkızlerını kaybettıgıne cok uzuldum..banada asılmama yapıldı bugun tam 1 hafta oldu .hepımızın hakkında hayırlısı...:ecrin_bebek:

slm aranıza yenı katıldım.ama uzun suredır takıp edıyorum.ıkızlerını kaybettıgıne cok uzuldum..banada asılmama yapıldı bugun tam 1 hafta oldu .hepımızın hakkında hayırlısı...:ecrin_bebek:

hadı canım hayırlı olur ınsaalh tuta.tutunca mucızenı bızımle paylasıraın

arkadaşlar neden aşılamalarınızın sayıları bukadar fazla.ben bir ebeyim bende bebek hasreti çekiyorum ve 3 aşılamadan sonrasının bir anlamı yok bildiğim kadarıyla.direk tüp bebeğe geçilmeli yani.boşuna vakit kaybı.

arkadaşlar neden aşılamalarınızın sayıları bukadar fazla.ben bir ebeyim bende bebek hasreti çekiyorum ve 3 aşılamadan sonrasının bir anlamı yok bildiğim kadarıyla.direk tüp bebeğe geçilmeli yani.boşuna vakit kaybı.

doğru söylüyosun hayatımm ama tüp bebek biraz maddiyata bakıyo ben 26 aralıkta 4. aşılamamı oldum ve bugün leke geldi hasta olmama daha 1 hafta var. allah yardımcımız olsun umutlansammı bilmiyorumsizce normalmi

Back