ilk aşılamanda mı tuttu? Sorun neydi neden aşılama yaptırdın?
Evet canım ilk aşılammada tuttu. allahıma şükür. benim eşimde de bende de hiçbir problem yoktu. sadce ara ara adet düzensizliğim vardı okadar.......darısı senin başına
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ilk aşılamanda mı tuttu? Sorun neydi neden aşılama yaptırdın?
Defnecim gozun aydın arkadasım, Allah hayırlısı ile kucagına almayı nasip etsin.. Guzelim degerin kac cıktı?
İnşallah cnm bende beklemedeyim.
cnm benmmm tekrar allah kucagna almayı nasip etsinnnŞeniz Şeniz cok sevndm cnm benm....cnm benm iğnelerm var...ben hastaneye kaçpara ödedin kız onu soruorm ona göre arıcam konusucamda cnm benm muayne ve asılama nekadar toplam iğnelerm var bende canım...yarmcı olursan cok sevnrm cnm sen illkkez gidiptemi direk asılama istedin cünkü ben direk asılma için gidicem cnm haber bekliyorum sendennnŞeniz
ah çok sevindim senin nekadarın oldu. yeni mi yaptırdın aşılamanı.........
12 aralıkta yaptırdın ilk aşılamamı cnm. 31 aralık tahlil tarihim.
günaydın canlar...
günaydın canım az kaldı dimi daha belirtin falan yok iisin. iyde olucak sonu inşallah
defnederin cnm tebrik ederim inş. darısı başımıza acayip sevindim
canım benim 31 aralık çok geç 15. gün yapılıyo en geç ben 12. gün yaptım yinede belliydi. bende 11 inde yaptırmıştım ayın bak belli oldu hamileyim sen de bence sabrını okadar zorlama en geç pazar yaptır. benim normalde tarihim bugündü seninde yarın ama sen yine pazar yaptırabilirsin ama anladım kadarıyla sen hamilesin çünkü hastalanırdın şimdiye kadar
Ya cnm çok saol ağzından bal damlıyor ama adet tarihime daha 5 gün var.
Doktorumda 31 inde test yaptır dedi.opuyorumnanaktan
Defnecim naptın keseyi gördün mü? Ama daha erken galiba.
Canım inşallah hamilesindir ama anlamadım sen doktorun dinle yinede belki aşılaman erken olmuştur. Benim aşılamam da geç oldu yumurtalarım hemen olgunlaşmadı. Oyüzden yine doktorunu dinle sen
Hayır canım daha keseyi görmedim. 2 hafta sonra gidicem biraz kendine gelsin bebiş ondan sonra canım
arkadaşlar herkes nerde ..artık kimse yazmıyormu bu topiğe...