• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bu topigin gelenegidir hamile oldugunu ogrenene kadar payalsırsın yardımcı olursun rahatlatmaya calısırsın sonra hamile kaldıklarında ceker giderler bir daha ugramazlar

bu topigin gelenegidir hamile oldugunu ogrenene kadar payalsırsın yardımcı olursun rahatlatmaya calısırsın sonra hamile kaldıklarında ceker giderler bir daha ugramazlar

neden öle gerçekten yaa..oysa onların desteklerine telkinlerine ne kadar çok ihtiyacımız var bizim...mafoldumben

slm esterya nsl cnm bebiş nsl,haklısın hamile kalanlar ugramıyo bı daha yarenden ses yok.

[color="ındigo"]bu topigin gelenegidir hamile oldugunu ogrenene kadar payalsırsın yardımcı olursun rahatlatmaya calısırsın sonra hamile kaldıklarında ceker giderler bir daha ugramazlar[/color]

aynen öyle canım hamile olduğun duyan bidaha uğramıyo yaernin adını bile unuttuk nerdeyse......................

evet canım 11. günüm..ama hiiiiç umudum yok..tutmadı bnce bu...hastalanıcam gibi hissediyorum:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

öyle düşünmen çok normal çünkü ben test yaptığım gün bile hala hasatalanacak gibiydi. Testi yapmadan önce ve yaptıktan sonra kanamam gelmişmi diye sürekli kontrol ettim kendimi. sonucu almaya gittiğimde kalbim durmak üzereydi. Allerim titirodu. alamadan ölücem zannetmiştim....

öyle düşünmen çok normal çünkü ben test yaptığım gün bile hala hasatalanacak gibiydi. Testi yapmadan önce ve yaptıktan sonra kanamam gelmişmi diye sürekli kontrol ettim kendimi. sonucu almaya gittiğimde kalbim durmak üzereydi. Allerim titirodu. alamadan ölücem zannetmiştim....

inşallah canım..dediğin gibi olur da ben de bu sevinci yaşarım...üzüntüden değil de sevinçten ağlarım...tabii hepimiz...şimdi varsa idrarda çıkmaz dimi..kan testi yapmak gerek...

Akrepcim guzelim hiccc kalbini bozma Allah buyuk hakkında hayırlı olan ne ise o olsun arkadasım, Allah tum isteyenlere hayırlı saglıklı evlatlar nasip etsin..

Akrepcim guzelim hiccc kalbini bozma Allah buyuk hakkında hayırlı olan ne ise o olsun arkadasım, Allah tum isteyenlere hayırlı saglıklı evlatlar nasip etsin..

aminn bitanem..acaba yarın falan test yaptırsammı diyorum ama ne yapsam acaba..şimdi çıkan sonuç yanıltırmı ki beni?

Esterya, defnederin, akrep83 ve sezen09 merhaba arkadaşlar:)

hamile kalanlar uğramıyor demişsiniz:) doğrudur tabii eskisi kadar merak kalmıyor foruma ama ben burdayım:)

zaman zaman da yazıyorum ama demekki size denk gelmedi..

arkadaşlar şu an 23 haftalık hamileyim:) ilk aşılamada tuttu çok şükür darısı başınıza...aşılama öncesinde insanların bahsettiği gibi belirtiler yaşamadım, tutmaz diye düşünüyordum sadece regl ağrısı gibi ağrım oldu hafifçe...
14.gün kanda baktırdım ve hamile olduğumu öğrendim..çok güzel bişey tabii Allah isteyen herkese versin..
başından beri düşük tehlikesi vardı ve bunun üstüne birde 9 haftalıkken over torsiyonu geçirip ameliyat oldum, sol yumurtalık operasyonla normal haline getirildi..ama bütün bunlara rağmen bebeğim çok şükür iyi:)
umutsuz olmayın ve pozitif düşünün...kendinizi rahatlatmaya çalışın..."Allah vermek isterse ne olursa olsun onun vermesine engel olamaz" bunu unutmayın..ben örneğini yaşadım..ameliyatımı yapan doktor bebek yaşamaz, sizi kurtarmaya çalışacağız dedi hiç umut vermedi ama şu an ikimizde iyiyiz...kendinize iyi bakın..görüşürüz..

hamile kalanlar uğramıyor demişsiniz:) doğrudur tabii eskisi kadar merak kalmıyor foruma ama ben burdayım:)

arkadaşlar şu an 23 haftalık hamileyim:) ilk aşılamada tuttu çok şükür darısı başınıza...aşılama öncesinde insanların bahsettiği gibi belirtiler yaşamadım, tutmaz diye düşünüyordum sadece regl ağrısı gibi ağrım oldu hafifçe...
14.gün kanda baktırdım ve hamile olduğumu öğrendim..çok güzel bişey tabii Allah isteyen herkese versin..
başından beri düşük tehlikesi vardı ve bunun üstüne birde 9 haftalıkken over torsiyonu geçirip ameliyat oldum, sol yumurtalık operasyonla normal haline getirildi..ama bütün bunlara rağmen bebeğim çok şükür iyi:)
umutsuz olmayın ve pozitif düşünün...kendinizi rahatlatmaya çalışın..."Allah vermek isterse ne olursa olsun onun vermesine engel olamaz" bunu unutmayın..ben örneğini yaşadım..ameliyatımı yapan doktor bebek yaşamaz, sizi kurtarmaya çalışacağız dedi hiç umut vermedi ama şu an ikimizde iyiyiz...kendinize iyi bakın..görüşürüz..

öncelikle hoşgeldin canım...inşallah bütün sorunlarını aşıp bebeğii sağ salim kucağına alırsın arkadaşım...her zaman gel..emin ol ki senin gibi hamile kalan arkadaşlarımızın desteğine çok ihtiyacımız var..unutma bizi bizden iyi kimse anlayamaz...

aşılama yapılcak bana ama nasıl bi süreçten geçicegimi bilmiyorum yazarmısız

Çok şeyler atlatmışsın ama herşey yolunda gitmiş çok şükür. Allahım sonuna kadar gitmeni çocuğunu sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah:))

akrepcim naptın canm bu sabah test yaptın mı aklım sende..

sezencim merhaba iyiyi ben geceleri uyuyamama dısında pek bir sıkıntım yok :)

derincim sen nasılsın nasıl gidiyor ?

svd cim seni tekrar gormek ne guzel , dediklerin cok dogru derlerya Allah can verecekse kırk tas arasında ot bitermis..

akrepcim naptın canm bu sabah test yaptın mı aklım sende..

sezencim merhaba iyiyi ben geceleri uyuyamama dısında pek bir sıkıntım yok :)

derincim sen nasılsın nasıl gidiyor ?

svd cim seni tekrar gormek ne guzel , dediklerin cok dogru derlerya Allah can verecekse kırk tas arasında ot bitermis..

ay yaptım kuzum sorma...negatif tabiki bu kadar erken idrar testi çıkarmı hiç:)üzülmedim ama..biliyorum ki çok erken...olsa bile çıkmazdı..ayın 6 sındn sonra geçio günüm..adet olmazsam..tekrar yapıcam ayın 7 sinde..:)

Bencede canım su an negatif olması hiçbişeyn gostergesi degil
ayın 7 sinde belli olacak hersey, rahat ve sakin ol mevlam neylerse guzel eyler

Bencede canım su an negatif olması hiçbişeyn gostergesi degil
ayın 7 sinde belli olacak hersey, rahat ve sakin ol mevlam neylerse guzel eyler

öyle canım..bekliycem bakalım..bugün test yapmam saçmaydı aslında ama merak işte duramıo insan..rabimm..umutlarımızı boşa çıkarmasın..hepimizin...biraz adet ağrısı gibi ağrım var ama inşallah iyiye işarettir...

benimde kasıklarımda ve belimde agrım vardı cnm..belirtilere hic takılma ben 8 haftalık hamileyim ama halen belirgin bir belirtim yok :)

Back