• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
inş.. bugun 11. gunum bakalımım kısmet artık...inş o güzel haberi burda paylasırım bende...

canım benim 12. günün akşamı öğrenmiştim hanile olduğumu kanda baktırmıştım
sende sabırsızlanıyosan baktırabilirsin bence............. Eğer gebeysen çıkar

akrepcim uzulme canım daha yasın genc , biraz daha calısırsın .. Allah tez zamanda hayrılı saglıklı evlatlar nasip etisn arkadasım

canım benim 12. günün akşamı öğrenmiştim hanile olduğumu kanda baktırmıştım
sende sabırsızlanıyosan baktırabilirsin bence............. Eğer gebeysen çıkar

açıkcası korkuyorum ya degılssem dıye . ılk gunlerde kasıklarım belım ve goguserım cok agırdı ama sımdı hıc bısey yok.hafta ıcı mıdem bıle bulandı:utangac:ama psikolojik herhalde bakalım kısmet artık...üstelık ben dış gebelık gecırdım eger hamıle kalırssam tekrarkama rıskom var ondan da korkyorum...ALLAH'ım sen yardımcımız ol...:ecrin_bebek:

açıkcası korkuyorum ya degılssem dıye . ılk gunlerde kasıklarım belım ve goguserım cok agırdı ama sımdı hıc bısey yok.hafta ıcı mıdem bıle bulandı:utangac:ama psikolojik herhalde bakalım kısmet artık...üstelık ben dış gebelık gecırdım eger hamıle kalırssam tekrarkama rıskom var ondan da korkyorum...ALLAH'ım sen yardımcımız ol...:ecrin_bebek:

bu arada sızın ılk asılamamız mı?

canım benim neticede bufün almazsa yarın öğreneceksin sadece 1 gün önce öğrenmiş olursun bide hamile biri olarak söylüyrum büyük ihtimalle sende hamilesinnnn canımmmm

canım benim neticede bufün almazsa yarın öğreneceksin sadece 1 gün önce öğrenmiş olursun bide hamile biri olarak söylüyrum büyük ihtimalle sende hamilesinnnn canımmmm

inş dedıgın gıbıdır.:ecrin_bebek:.ALLAHIM dualarımızı kabul eder ınş...senın ılk asılamanda mı tuttu acaba...:ecrin_bebek:

kızlar 2. aşılamam şubata kaldı..bu sefer gonal-f iğne kullanıcam..rapor çıkmadığı için bu ay yapamıcaz..allahım hayırlısını ver...

inş dedıgın gıbıdır.:ecrin_bebek:.ALLAHIM dualarımızı kabul eder ınş...senın ılk asılamanda mı tuttu acaba...:ecrin_bebek:

Evet canım benim ilk aşılamamda tuttu çok şükür dün doktara gitim 5 hafta 5 günlükmüş daha ceviz kadar bişey 2 hafta sonrada kalp atışlarını görmeye gididcem....
Allahım sizleri ve sizin gibi isteyen herkeze nasip etsin.....
Dualarınızı eksik etmeyin Allah mutlaka duyacaktırr...... Umarım sende hamilesindir.

kızlar 2. aşılamam şubata kaldı..bu sefer gonal-f iğne kullanıcam..rapor çıkmadığı için bu ay yapamıcaz..allahım hayırlısını ver...

inşallah hayırlısı olur canım kendine dikkaet bide bu arada bol bol melisa çayı iç hemen seni rahatlatır hemde yumurtanınıda hazırlar. Moralini bozma herşeyde bir hayır vardrı.....

inşallah hayırlısı olur canım kendine dikkaet bide bu arada bol bol melisa çayı iç hemen seni rahatlatır hemde yumurtanınıda hazırlar. Moralini bozma herşeyde bir hayır vardrı.....

aa canım onu bilmiodum..yumurtalara iyi mi gelio..bi de canım sağ tarafta polikistik over çıktı..soğan suyu içsem iyi gelirmi ki...

Evet canım benim ilk aşılamamda tuttu çok şükür dün doktara gitim 5 hafta 5 günlükmüş daha ceviz kadar bişey 2 hafta sonrada kalp atışlarını görmeye gididcem....
Allahım sizleri ve sizin gibi isteyen herkeze nasip etsin.....
Dualarınızı eksik etmeyin Allah mutlaka duyacaktırr...... Umarım sende hamilesindir.

malesef hasta oldum..mafoldumben..kısmet degılmıs şubatta tekrar denıcez.dr 1 ay dınlen dedi ..bakalım belkı 2.de tuttururuz...senın de hayırlı olsun kucagına almagı nasıp etsın ALLAH..:nazar:

malesef hasta oldum..mafoldumben..kısmet degılmıs şubatta tekrar denıcez.dr 1 ay dınlen dedi ..bakalım belkı 2.de tuttururuz...senın de hayırlı olsun kucagına almagı nasıp etsın ALLAH..:nazar:

üzülme canım yaa...:(inşallah ikincide tutar...inan ki alah bizi bizden çok düşünür...o hayırlısını bilir..bak benim de tutmadı...ve şubata kaldı 2. aşılamam..

üzülme canım yaa...:(inşallah ikincide tutar...inan ki alah bizi bizden çok düşünür...o hayırlısını bilir..bak benim de tutmadı...ve şubata kaldı 2. aşılamam..

inş ikimizinkide 2.de tutar bızde burda o müjdeyi veririz....hakkımızda hayırlısı artık...ALLAH(cc)isteyen herkese nasip etsin içinde bizlerde:ecrin_bebek:

Üzme sakın kendini Allaha inanki Doğru zamanda mutlaka sanada tattıracaktır o mutluluğu..... Eminim kendini fazla yorma yinede dengeli ve sağlıklı beslen şişmanmısın bilmiyorum ama eğer öylesysen kilo ver birazda bide bu bir ayda her sabah 1 bardak soğan suyu içi vücudundaki yağların yakılıp dışarı atılmasını sağlıymuş bide az da gebeliğede faydası varmış tabi bunun yanında moralini bozma.......

Back