• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
cnm kan werdim 2 saat sonra belli olcak ama test yaptırmayacaktım çünkü kasıklarım çokk ağrıyo hatta kanı wermeden baktım gelmişmi die sanki gelcek gibi kızlar:sinifsinif:

kızlar hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmm:sm_cool:kurban olduğum allahım sana şükürler olsunnnnn hala inanamıyorum 3.yıl sonra ilk aşılamam tuttu darısı tüm isteyenlere:Saruboceq:

yarencim tebrikler hayatım Allah hayırlısı saglıklısı ile kucagına almayı nasip etsin..
sezencişm sende durum ne

aminnnnnnnnn esteryacım cümlemize hayırlı sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsinnn allahım yaşadığım duyguları çocuk isteyen tüm müslüman kardeşlerime nasip etsinnnn...

arkadaşlar aşılamamın 17.günü ve hala adet olmadım kasıklarıma sancı giriyo 10 gündür ve aşırı adet sancım var her gün 10 güğndür bide gaz sancısı.. bugün bhcg yaptırdım ama sonuçu akşam üstü alcaz sizce negatifmidir :((((( bana negatif gibi geliyor :((( nolur bana dua edin ::(((((((

kızlar hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmm:sm_cool:kurban olduğum allahım sana şükürler olsunnnnn hala inanamıyorum 3.yıl sonra ilk aşılamam tuttu darısı tüm isteyenlere:Saruboceq:

yemin ederim gözlerim doldu ağlayamıyorumda işyerindeyim. benim sonucumda 2 saat sonra çıkcak. Allahım bende böyle sevinebilecekmiyim acaba ya :(

yaren sonucu aldığın gibi bi uzmana gözükmedinmi ultrasonda keseyi bebeği falan görselerdi... merak ettim canım

yarencim bide çok soru sordum ama sizde ne sorun vardı. ne kadar korunmuştunuz ne kadardır hamile kalamıyordun.. ben 1 sene korundum 1,5 senedir de korunmuyoruz ama olmuyor çünkü hemen hemen her ay yumurtam çatlamayıp kist halinde kalıyodu .. o yuzden ilk aşılamamı oldum

Back