How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
aramızda bir gün war cnm benimde 7sinde belli olcak herşeyin hayırlısı cnm rabbim hayırlıysa versin. bende ağrı war ama şitdetli bi arı değil göğüslerimde çok hassas ama bana bu iyi değil gibi geliyo sanki adet olcakmısım gibi arıyo :çok üzgünüm:

cnm adet oldunmu belirtilerimi başladı?benimde öyle sanki adet olcakmışım gibi ama olmadım daha inşlh sende olmazsın :Saruboceq:sonuç ne olursa olsun üzülmek yok herşeyde bi hayır wardır yerimseniben

cnm adet oldunmu belirtilerimi başladı?benimde öyle sanki adet olcakmışım gibi ama olmadım daha inşlh sende olmazsın :Saruboceq:sonuç ne olursa olsun üzülmek yok herşeyde bi hayır wardır yerimseniben

olmadım ama olcam belirtilerim başladı üzülmemek insanın elinde degil ama nasip..

yarencim insallah isteyen herkes hayırlı saglıklı bir evlada kavusur, hepiniz icin dua ediyorum arkadasım

merhaba arkadaşlar sizleri takip ediyodum ama ilk defa yazıyorum 19kasım da aşılama yapıldı bugün 13.gün betahcg 52.1.ilk aşılamam inşallah sorun olmaz böyle devam eder.hamile olanları tebrik ediyorumm tek tek.test gününü bekleyenlerede allah sabır versin gerçekten beklemek belirsizlik çok kötü.ama zaman çok çabuk geçiyo.

esterya çok tşkr ederim duaların için cnm ama bende sanki adet olcakmışım gibi bakalım hayırlısı neyse o olsun rabbim herkesin gönlüne göre wersin...

sesencim o nebiçim söz tabiki allahında izniyle anne olcaksın sn yeterki iste cnm ama biraz sabırlı olmak gerekiyo sabır acıdır ama meyvesi tatlıdır cnm üzülmek yok bu olmassa 3. denencek oda olmassa tüp bebek yaptırırsın şükredelimki tedawiyle olma sansımız war ya hiç sansımız olmasa? pozitif bakmaya çalış cnm opuyorumnanaktan

Back