• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
sesencim o nebiçim söz tabiki allahında izniyle anne olcaksın sn yeterki iste cnm ama biraz sabırlı olmak gerekiyo sabır acıdır ama meyvesi tatlıdır cnm üzülmek yok bu olmassa 3. denencek oda olmassa tüp bebek yaptırırsın şükredelimki tedawiyle olma sansımız war ya hiç sansımız olmasa? pozitif bakmaya çalış cnm opuyorumnanaktan

cnm senin ne zaman belli olucak

merhaba arkadaşlar sizleri takip ediyodum ama ilk defa yazıyorum 19kasım da aşılama yapıldı bugün 13.gün betahcg 52.1.ilk aşılamam inşallah sorun olmaz böyle devam eder.hamile olanları tebrik ediyorumm tek tek.test gününü bekleyenlerede allah sabır versin gerçekten beklemek belirsizlik çok kötü.ama zaman çok çabuk geçiyo.

benim aşılamam 21 kasımda çok merak ediyorum sonucumu. 5 aralıkta bhcg yapılcak. Allahım bizi de gör yarabbim :(senağlama

esterye senin eski yazılarını okudum senin gögüslerinde bişey olmadı benim ise şişti ondan gelcek gibi hissediyorum.....

cnm sen hic idrar testi falan yapmadın mı?

kızım sen hamilesin beeeeeeeeeeeee.... hamile olmasan cok tannnn gelirdi kırmızılarrrrrrr :) :)

sezencim hayırlısı olsun cnm herşeyde bi hayır wardır benim içinde öle cnm hayırlısı neyse o olsun bugun kasıklarım ağrımaya başladı belimde çoook ağrıyoo senağlama ama sn yinede test yaptır cnm benim teyzemin gelini adet oldu ama hamileydi ok

Back