• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ya ben yeniyim diye kimse bana cevap vermyomu neolur
adaçaı falan içiyrum bide antibiytk verdı bu akşam içicem siin bilginiz varmı konyla ilgili

ya merak ediyrum aşılamadan sonra sürekli yatmak gereklimiiiii??????
neolur cepav verin bitki olarak içmem gerek bişey varmı bide doktrum bana jel verdi sürmek için bide benim aşılamam 2 gün üst üste olucak bilgisi olan varmı???

yok canım sürekli yatmak gerekmiyor.ağır iş yapma çok fazla merdiven çıkma ayakta kalma bunların dışında günlük yaşantına devam et.

bitki olarak içmen gereken bişey varmı bilmiyorum canım ama dengeli beslen kahvaltını yap güzelce ögün atlama bol meyve ye herşey Allahtan gerisini boşver.bol bol dua et Rabbim ayrdımcın olsun.

defnecim sürekli yatmana gerek yok hatta ben sadece aşılama günü yattım sonra hiç yatmadım ama aşılama günü 1.5 saat yatırdı dr.arkadaşında dediği gibi kendini fazla yorma ben bitkide kullanmadım ama dr. önerdiyse vardır bi bildiği cnm sen ikikere aşılama olcam dedin ben ilk defa duyuyorum...allahım isteyen herkese nasip etsinnn unutmayın sabır acıdır ama meyvesi tatlıdır

merhaba ben yeni üye oldum 4 yıllık evliyim ve hiç korunmadığım halde gebelik olmadı. çok tedavi gördüm kasım 23 ilk aşılamam yapıldı fakat olmadı. bidakı ay tekrar deniycez
allah hepinize yardım etsin.
esterya doğal aşılama ile hamile kaldığını yazmışsın o nasıl oluyo bi yardımcı olurmusuın.

usg ile yumurta takibi yaptılar dr dedi yumurta hazır bu gece iliski bu sekild eoldu cnm

kızlar cevabınız için teşekkürler. Ben Avrupa yakasındayım. Bafo bu Türkiye hastanesinde tüp bebek ünitesi vaarmı peki?
Ben geçen sefer Ataköy Hasatanesinde yaptırdım Tüp Bebek üniteleri yoktu sperm testini başka hastanede yaptırmıştık.Bir tanıdığımızda gop hastanesinde yaptırmış. Aşılama ile üçüz hamile kalmış. Bakalım henüz kararsızım bu ay reglim olunca gidicem doktora

defne,
iki gün üst üste aşılama ben duymuştum. Şansını biraz daha arttırıyormuş.
Bitki çayları konusunda bende ilk aşılamamda grip olmuştum ve Adaçayı içmiştim. Adaçayı pek faydalı değilmiş. Arkadaşım doktoruna sormuş adaçayı dışındaki bütün çayları içebilirsin demiş.Biraz da Allah kısmet ederse herşey oluyor. Hayırlısı inşallah güzel haberlerini alırız.Nerede yaptırdın ıstanbul'damı yaptıtdın kim doktorun.

defne,
iki gün üst üste aşılama ben duymuştum. Şansını biraz daha arttırıyormuş.
Bitki çayları konusunda bende ilk aşılamamda grip olmuştum ve Adaçayı içmiştim. Adaçayı pek faydalı değilmiş. Arkadaşım doktoruna sormuş adaçayı dışındaki bütün çayları içebilirsin demiş.Biraz da Allah kısmet ederse herşey oluyor. Hayırlısı inşallah güzel haberlerini alırız.Nerede yaptırdın İstanbul'damı yaptıtdın kim doktorun.

selam öncelikli cavep veren herkeze çok teşekkür ediyrum.
evet istbulda yaptırdım umut tüp bebekte artık bekliyrum
ayın 24 kan tsti yaptrcam inşallah olur .... zaman nasıl geçer bilmiyrum
olsun yada olmasan ama keşke bu kadar uzun bekleme süresi olmasa
yarın belli olsa hemen ne güzel olurdu

yarencim peki aşılaman tuttumu ben ilk gün akşama kadar yattım
bugünde 3 saat kadar yattım şimdi kalktım
artık yatmayı düşünmüyum bide
karnımın içi hafifi kasılayo gibi sendede olmuşmuydu

defnecim ilk aşılamam tuttu cnm sen yinede kendini, fazla yorma ağır kesinlikle kaldırma arkadaşım hastanede çocuğunu döşürme teklikesi var

artık gebelikler gerçekten çok zorsenağlama ewt cnm benimde kasıklarımda ağrı vardı son zamanlar adet sancısı gibiydi hep olurum die bekledim ama hamileymişim rabbim isteyen herkese bu duyguyu tattırsın

esterya tşkr ederim cnm iiim sen nasılsın?cnm dr gittim pazartesi yine gitcem allahında izniyle herşey çok güzel senin bebiş nasıl?

esterya tşkr ederim cnm iiim sen nasılsın?cnm dr gittim pazartesi yine gitcem allahında izniyle herşey çok güzel senin bebiş nasıl?

Back