• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
yaren tebrik ediyorum inşallah kucağına almakda nasip olur.benim 16.gün bhcg 137 çıktı perşembe günü keseyi görmeye gideceğiz inşallah sorun olmaz..
mltmlkr inşallah hamilesindir hayırlısı

herkese merhaba
5 yıllık evliyim, 2 yıldır çocuk sahibi olmayı arzuluyoruz, ama maalesef. bir buçuk sene önce hamile kaldım ama dış gebelikmiş, laporoskopi ile sağ tüpüm alındı. netice olarak aşılama yaptırmaya karar verdim. Ancak hangi hastanede olacağımı bilmiyorum, malum sağlık sektöründede artık rantçılar kol geziyor. BANA ÖNEREBİLECEĞİNİZ BİR HASTANE YADA DOKTOR VARMI? İstanbulda oturuyorum. AŞILAMA YAPTIRMIŞ VE SONUÇ ALMIŞ ARKADAŞLAR, LÜTFEN YAZIMI CEVAPLARSANIZ SEVİNİRİM.

özlemcim bn ankara anotolia tüp bebek merkezine gittim prof. dr hakan yaralı bence mükembel bi doktor bn tüp bebek için gittim ama gerek görmedi iyikide görmemiş bence orasını bi dene ben ilk tedavimde hamile kaldım...

herkese merhaba
5 yıllık evliyim, 2 yıldır çocuk sahibi olmayı arzuluyoruz, ama maalesef. bir buçuk sene önce hamile kaldım ama dış gebelikmiş, laporoskopi ile sağ tüpüm alındı. netice olarak aşılama yaptırmaya karar verdim. Ancak hangi hastanede olacağımı bilmiyorum, malum sağlık sektöründede artık rantçılar kol geziyor. BANA ÖNEREBİLECEĞİNİZ BİR HASTANE YADA DOKTOR VARMI? İstanbulda oturuyorum. AŞILAMA YAPTIRMIŞ VE SONUÇ ALMIŞ ARKADAŞLAR, LÜTFEN YAZIMI CEVAPLARSANIZ SEVİNİRİM.

merhaba, ben ilk aşılamada hamile kaldım ve şu an kızım 20 haftalık:nazar: :)

ben ankarada Timur Gürgan'ın kliniğine gittim hala ona gidiyorum kontrol için.

İstanbulda bir tanıdığım Umut Tüp bebek merkezine giderek bebek sahibi oldu..
umarım bir an önce bebeğinize kavuşursunuz..Allah isteyen herkese, sağlıkla nasip etsin..

meltemcim inşlh sende hamilesindir cnm sonucu mutlaka yaz ok...benim rahatsızlığım fsh hormonu çok düşüktü hatta yok demişti doktor fsh beyinde bulunan bi hormonmuş yumurtaları uyarıyormuş bende eksik olduğu için yumurtalar gelişemiyormuş menegon sayesinde istedikleri sewiyeye ulaştı aslında benim en büyük sorunum normal adet göremiyorum cnm ilaçla görüyorum birde adet göremeyenin çocuğu olmaz derlerdi alakası bile yok yeterki kalpten istee

bende ve esimde doktorumuz en basindan itibaren hicbir problem bulamadi.bu ayin 2 inde ctesi gunu 3 .asilamam yapildi simdi ayin 18 ine kadar bekleme surem basladi ,
ben burdan herkesin asilama seruvenini okuyorum ve genelde 36 saat once ve asilamadan sonrada 10-15 dak yatiliyor bunlarin hicbiri benim 3 asilamam da da yapilmadi en son asilamam da ignem15 saat once yapildi ve yine hic yatmadan doktorum islemden sonra hemen kaldirdi beni , ben itiaz ettim burda okuduklarimi aynen soyledim ve bana cok kizdi , boyle birseyin dogru olmadigini sadece diger doktorlarin boyle birsey tercih etmis olabileceklerini soyledi
gercekten asilama ile hamile kalan varmi ben umutsuzlandim iyice de.

sakın umutsuzluğa kapılma çünkü bende bugün çatlatma iğnemi vurdum yarın bide
cuma günü aşılamm olucak çok umutluyummmmmkaydirigubbakcemile5

yaren tebrik ediyorum inşallah kucağına almakda nasip olur.benim 16.gün bhcg 137 çıktı perşembe günü keseyi görmeye gideceğiz inşallah sorun olmaz..
mltmlkr inşallah hamilesindir hayırlısı

umarım bir an önce bebeğinize kavuşursunuz..Allah isteyen herkese, sağlıkla nasip etsin..

meltemcim inşlh sende hamilesindir cnm sonucu mutlaka yaz ok...benim rahatsızlığım fsh hormonu çok düşüktü hatta yok demişti doktor fsh beyinde bulunan bi hormonmuş yumurtaları uyarıyormuş bende eksik olduğu için yumurtalar gelişemiyormuş menegon sayesinde istedikleri sewiyeye ulaştı aslında benim en büyük sorunum normal adet göremiyorum cnm ilaçla görüyorum birde adet göremeyenin çocuğu olmaz derlerdi alakası bile yok yeterki kalpten istee

Kızlar çok tebrik ediyorum.AŞılama ile hamile kalıp bizlerede umut oldunuz.Darısı başımıza inşallah.

özlemcim bn ankara anotolia tüp bebek merkezine gittim prof. dr hakan yaralı bence mükembel bi doktor bn tüp bebek için gittim ama gerek görmedi iyikide görmemiş bence orasını bi dene ben ilk tedavimde hamile kaldım...

teşekkür ederim cevapladığın için, ancak ankara gitmem olanaksız,,
senide tebrik ediyorum bu arada,

teşekkür ederim cavapladığın için, dediğim gibi ankaraya gidemem, ama umut tüp merkezini bi araştırayım canım, sağol

merhaba arkadaşlar
bende geçen şubat ayında aşılama yaptırdım ama tutmadı.
İnşallah bu ay sonunda tekrar tedaviye gideceğim. Bu sefer doktorumu değiştirmek istiyorum. İstanbul'da tavsiye edebileceğiniz bir yer var mı?Aşılama yaptıranlar paylaşırlarsa sevinirim.

merhaba arkadaşlar
İnşallah bu ay sonunda tekrar tedaviye gideceğim. Bu sefer doktorumu değiştirmek istiyorum. İstanbul'da tavsiye edebileceğiniz bir yer var mı?Aşılama yaptıranlar paylaşırlarsa sevinirim.

canım istanbulun neresindesin anadoluyakasındaysan san dr önere bilirim çok iyi bana göre çünki ben çok dr gezdim eniyisi budr rumopuyorumnanaktan

arkadaşlar bende gecensene kasımda aşılama yaptırdım ama tutmadı arkasından hemen tekrar yaptırmak istedik ama olmadı eşimin babasıyla ilgili hastalıklar ölümü hepsi arka arkaya geldi malum bizde maddi yönden sarsıldık ama enkısa zamanda aşılama yaptırmayı düşünüyorum inşallah allah nasip eder bende 5yıldır uğraiıyorum 6cı seneye gidiyoruz artık

İkinci aşılamamda negatif çıktı.Bende artık aşılama ile hamile kalabileceğime inanmıyorum.Evet burda bi çok kişi aşılama ile hamile kaldı ama herkesin sorunu farklı.Bende hiçbir problem olmadıgı için, bana göre aşılamanın normal bir birliktelikten farkı yok.Olacağı varsa aşılama yaptırmadan da zaten olur.Bu ay 3. aşılamam yapılacak ve kesinlikle tutacağına inanmıyorum.Yaptırmamın sebebi de tüp bebek için rapor çıkartmak.Benim ümidim artık tüp bebekte :emir_bebek:

canım sakın kendini üzme inancınıda yitirme mutlaka olucaktır. bende bugün aşılam
oldum yarın tekrar olcak ondan sonra 15 gün beklicem
inşallah allahım bizide görücktir. emeklerimizi boşa çıkarmycaktr.

merhaba arkadaşlar

MERHABA,
BEN GEZDİM DOLASTIM TURKIYE HAS. AYSE DUMANI BULDUM COK MEMNUNUM.

INS. EN YAKIN ZAMANDA MUJDENE KAVUSURSUN:emir_bebek:

ya merak ediyrum aşılamadan sonra sürekli yatmak gereklimiiiii??????
neolur cepav verin bitki olarak içmem gerek bişey varmı bide doktrum bana jel verdi sürmek için bide benim aşılamam 2 gün üst üste olucak bilgisi olan varmı???

Back