How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
aynen bende...1 aralık regl tarihim ...bakalım senin içinde hayırlısı olsun inşallah

inşallah canım benim regl tarihimde 2 aralık ama bikaç gün geçiyo aynı zamanda yaptırcaz heralde bakalım nolcak

sezencim benim regl tarihim 28 kasım ama sadece kasık agrılarım var goguslerde pek bisi yok umutlu degilim ben bu ay hamile oldugumu hic ama hic sanmiyorum.. Hayırlısı artık..

sezencim benim regl tarihim 28 kasım ama sadece kasık agrılarım var goguslerde pek bisi yok umutlu degilim ben bu ay hamile oldugumu hic ama hic sanmiyorum.. Hayırlısı artık..

umutsuzluk yok sen hep bana morel verirdin,durmak yok yola devam cnm benim....:nazar:

benim aşılamamın 11. günü adet tarihimde 26 kasım ama ben adet olcak gibiyim dünden beri çok canım sıkılıyo ne yapcam bilmiyorum

sonuclaru pozitif olan arkadaslar bir daha buraya yazmıyorlar nedense :) aman olsun herked muradına kavussunda

benimde 3 gunum kaldı canım idrarım koyu ve tortulu bakalım ne oalcak

kizlar sormak istediginiz herseti sorabilirsiniz cekinmeyin

mrb kızlar ben aranıza yeni katıldım bende 23 kasımda yani 5 gün önce aşılama yaptırdım ilk aşılamam 7 arlıkta belli olcak tabi reqli olmassam senağlama ama hiç umudum yok inlaşallah herşey çok güzel olur:Saruboceq:dilerim allahtan herkesin gönlüne göre wersin

mrb kızlar ben aranıza yeni katıldım bende 23 kasımda yani 5 gün önce aşılama yaptırdım ilk aşılamam 7 arlıkta belli olcak tabi reqli olmassam senağlama ama hiç umudum yok inlaşallah herşey çok güzel olur:Saruboceq:dilerim allahtan herkesin gönlüne göre wersin

inş hayırlı haber alırsın,umutsuz olma ii düşün ii olsun,benim ikinci aşılamam ama yinede umutluyum cnm :nazar:

mrb benimde 25 kasımda ilk aşılamam yapıldı aramızda 2 gün var benimde 8 aralıkta belli olacak adet olmazsam 9.tahlil yaptıracam ama hiçbir belirti yok sende bir değişiklik varmı sadece çok akıntım var,ama göğüslerimde veya kasıklarımda ağrı yok anlamadım ne gibi belirtiler oluyoki? inş.tüm isteyenler ve biz en yakın zamanda anne oluruz...:Saruboceq:

Back