• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Aşılama iğnesi gonal f e bugün başlayanlar birbirimize destek olalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
İnşallah dediğin gibi olur ama bukadar umutsuzluk çok kötü bişey
Düşündüklerinin hissettiklerinin aynısını yaşıyorum canım. Hiç bi belirti yok bendede 7 günümdeyım. Sürekli elimde telefon araştırma yapıyorum. Gece saçma sapan rüyalar görüyorum. Düşünmekten stresten mahvoldum

Düşündüklerinin hissettiklerinin aynısını yaşıyorum canım. Hiç bi belirti yok bendede 7 günümdeyım. Sürekli elimde telefon araştırma yapıyorum. Gece saçma sapan rüyalar görüyorum. Düşünmekten stresten mahvoldum
Ay valla bende sürekli rüya uykusuzluk demek ki bitek ben değilmişim :) süreç çok zor beklemek felaket bişey . Ama test yapıp tek çizgi görmek daha kötü oyuzden hiç yapmadım yapmak istemiyorum . 5 yıldır her ay negatif

Merhaba kızlar bende geçen çarşamba adetim in 3ç günü başladım gonal f 450 75 lik vuruyorum bugün son kalanı vurdum dün kontrolüm vardı 5 günlük kullanımda sol da 11 mm sağ da 13 mm Di çarşamba gel dedi tekrar doktorum 16 olunca çatlatma iğnesi vericem dedi sizde erken mi 16 mm bilgisi olan yazabılirmi

Arkadaşlar merhaba bugün kontrolüm vardı sağ da 20 mm yumurta büyümüştür sol da 13 bugün 14.30 da çatlatma vuruldum inşallah tez zamanda haberini alırım

Merhabalar şimdi yazdıklarınız okudum.bende yumurta gelişememesi sorunu yaşıyorum malesef gelişmiyolar gonal f 450 kullandım 50 li 50 yaptım 7 gün gelişme olmadı ayrıca doktorum E2 testi istedi.sonucum 59 cıktı nolmalde olması gerekn 300-500 arasıymış doktorum düşündüğümden çok daha düşük sonucun dedi ve gonal f 900 verdi 100 -100 yapıyorum hergün inşallah faydası olur.bu şekilde yaşayan varmı aranızda lütfen benimle paylaşırmısınız.

Merhabalar şimdi yazdıklarınız okudum.bende yumurta gelişememesi sorunu yaşıyorum malesef gelişmiyolar gonal f 450 kullandım 50 li 50 yaptım 7 gün gelişme olmadı ayrıca doktorum E2 testi istedi.sonucum 59 cıktı nolmalde olması gerekn 300-500 arasıymış doktorum düşündüğümden çok daha düşük sonucun dedi ve gonal f 900 verdi 100 -100 yapıyorum hergün inşallah faydası olur.bu şekilde yaşayan varmı aranızda lütfen benimle paylaşırmısınız.
Merhaba canım bende cuma günü gonal f 450 basladım 37.5 doz carsamba tekrar gidicem yumurta gelişmiş mi diye baktırmaya onun dısında suan baska bir sey yok dedi doktorum hayırlısı olur umarım hepımız için

Bende de aynısı oldu iğne ile gelişmedi. Yüksek doz da yaptım ama yine olmadı. E2 yükselmesi gerekiyor ki yumurtlama olsun. Ne aşamadasınıZ? 100 lük yapınca gelişti mi ?

Back