Aşılama hakkında birlikte gün sayalım😊

Bende devlete gidiyorum hsg çekildin mi diye sordular evet dedim telrar istediler aşılamadan önce ama pahalı diye ben kabul etmedim öbür ay tüp bebeğe başlıyorum nasipse
Insallah güzel haberler alırsınız tüp bebekte 🤲Benden para isteyen olmadi henüz pazartesi aşılama olacağım bakalim ilaclara verdim sadece siz ucret mi odediniz asilamada, hsg filmde bilgim yok bilgi sahibi olmak isterim

Insallah güzel haberler alırsınız tüp bebekte 🤲Benden para isteyen olmadi henüz pazartesi aşılama olacağım bakalim ilaclara verdim sadece siz ucret mi odediniz asilamada, hsg filmde bilgim yok bilgi sahibi olmak isterim
Hsg ye para ödemedim devlette çekildi hsg aşılama da devlette olduğu için aşılamaya para ödemedim gonalf iğnesi ile denedi aşılaöa bende 3 kutu yazdı Dr 3 kutu iğne 10 bindi rapor çıkardım 1900 e düştü raporla tutmadı malesef eşimin spermi düşük oldu 24 milyon sperm vardı yıkanınca 1 milyon a düştü hareketsizlik ye vardı amh düşğk benim o yüzden tekrar asılaöa denemeyelim hemen rüp bebek dediler yaşıma göre çok düşük 22 yaşına gireceğim amh 1.08 devlet 23 yaşından önce tüp bebek yapmadıgı için özelde yapacagız artık ve aşılamada yumurta belli bir büyüklüğe geldiğinde oVItrelle oldum 800 lira gibi bişey reçete yazdı o iğneyi 140 a aldım ve size tavsiyem 12. Gündem önce kesinlikle test yapmayın derim aşılamadan 3 gün sonra agrılarıma dayanamadım acile gittin hCG 100 çıkmıstı hayal kırıklığı yaşıyor insan ben bu hCG düşmesini bir çok kez yaşadım malesef çok kötü bi duygu

• Beğen
Reactions: KY7
Hsg ye para ödemedim devlette çekildi hsg aşılama da devlette olduğu için aşılamaya para ödemedim gonalf iğnesi ile denedi aşılaöa bende 3 kutu yazdı Dr 3 kutu iğne 10 bindi rapor çıkardım 1900 e düştü raporla tutmadı malesef eşimin spermi düşük oldu 24 milyon sperm vardı yıkanınca 1 milyon a düştü hareketsizlik ye vardı amh düşğk benim o yüzden tekrar asılaöa denemeyelim hemen rüp bebek dediler yaşıma göre çok düşük 22 yaşına gireceğim amh 1.08 devlet 23 yaşından önce tüp bebek yapmadıgı için özelde yapacagız artık ve aşılamada yumurta belli bir büyüklüğe geldiğinde oVItrelle oldum 800 lira gibi bişey reçete yazdı o iğneyi 140 a aldım ve size tavsiyem 12. Gündem önce kesinlikle test yapmayın derim aşılamadan 3 gün sonra agrılarıma dayanamadım acile gittin hCG 100 çıkmıstı hayal kırıklığı yaşıyor insan ben bu hCG düşmesini bir çok kez yaşadım malesef çok
Cok sağolasın gercekten bilgiler için kesinlikle yapmayi düşünmüyorum 12 günden önce. Bende ilaçları parayla aldım ama doktor rapor fln birsey anlatmadi nasil çıkarttınız raporu acaba kolay oluyormu hemen halloluyormu eger 2. Asilama olursa bende cikarmak isterim

Cok sağolasın gercekten bilgiler için kesinlikle yapmayi düşünmüyorum 12 günden önce. Bende ilaçları parayla aldım ama doktor rapor fln birsey anlatmadi nasil çıkarttınız raporu acaba kolay oluyormu hemen halloluyormu eger 2. Asilama olursa bende cikarmak isterim
2 saatte çıktı nüfus kayıt örneği ve evlilik cüzdanı gerekliymiş e devletten hepsi oldu onlar yaptı 5 dk sürüyor imza vs 2 saate ilaçlara rapor çıkıyor hangi ilçesinin acaba

• Beğen
Reactions: KY7
Günaydın kızlar bugün kontrolüm vardı Gonal f 75 mg olarak kullandım 6 gün ama yumurtalar direnç göstermiş hiç büyümemiş doktor 112.5e çıkardı dozunu böyle olan var mı niye direnç gösterip sonra kistleşiyor yumurtalar anlayamadım gitti 😞

Çatlatünaydın kızlar bugün kontrolüm vardı Gonal f 75 mg olarak kullandım 6 gün ama yumurtalar direnç göstermiş hiç büyümemiş doktor 112.5e çıkardı dozunu böyle olan var mı niye direnç gösterip sonra kistleşiyor yumurtalar anlayamadım gitti 😞
Dozu yükselince yumurtaların da büyük çatlaması gerek çatlamaz da Çatlatma iğnesi vurulması gerek saha sonrasında kist vs olmasım diye

Dozu yükselince yumurtaların da büyük çatlaması gerek çatlamaz da Çatlatma iğnesi vurulması gerek saha sonrasında kist vs olmasım diye
Çatlatma iğnesi olacak aşılama olduğu için ama geçen ayda letrole direnç gösterdiği için tedaviyi iptal etmişti doktorum sonra kiste dönmüştü yine öyle olmaz inşallah

Et

Ecet

Allâh yardımcımız olsun gerçekten çok zor tekrar aşılama olmak için gittiğimde aşılama tutmaz tüp bebek deneyelim dediler devlete gidiyorum yasım 22 olacak 23 yaşından önce tüp bebek yağılmuyor ve amh 1.2 nin altında olması gerek benimde özel hastanede 5 ay önce 1.08 çıktı 3 ay önce tedavi gördüğüm devlet hastanesinde 1.5 çıktı yaşına göre yinede düşük dediler tekrar amh istediler özelde yaptordım bugün yine düşük olursa tüp bebek yapılacak artık bugün adetin 4. Günü kontrole gittim 17 ve 15 mm yumurta vardı acaba yumurta büyüklüğü amh sonucunu etkiler mi
Amh sürekli düşüp yükselen birşey değil diye biliyorum ben neden sürekli böyle farklı sonuçlar çıkmış anlam veremedim açıkçası amh sonucunu yumurtanın olması olmaması etkilemiyor o çatlamamış var olan bir yumurta regl ile kendini atıyor

özelde 1.08 3 ay önce şehir hastanesinde 1.5 dün aynı özel yerde 1 32 çikti

Gonalf mi basladiniz,adetin kaçıncı günü başladınız ben doktora sormayı unuttum sekreter yarın başla dedi adetin 5.gunu oluyor geç olur mu acaba yarın
Ben adetin 2.günü başladım bugün 12.günü kontrole gittim ama hala oluşum yok 50 mg kullan dedi devam et aynı şekilde cuma tekrar gel dedi 14gün döngüsünü şaşmış oluyor ama sorun olur mu bilmiyorum klomen yumurtayı büyütürken iğne nasıl geliştirmedi anlamadım ben

Günaydın kızlar bugün kontrolüm vardı Gonal f 75 mg olarak kullandım 6 gün ama yumurtalar direnç göstermiş hiç büyümemiş doktor 112.5e çıkardı dozunu böyle olan var mı niye direnç gösterip sonra kistleşiyor yumurtalar anlayamadım gitti 😞
Ya senin doktorun yükseltmiş dozu hiç yoktan bana 50mg başladı bugün 12.gün olmasına rağmen gelişme yok cumaya kadar tekrar yap öyle gel dedi bidaha bakalım dedi kendi kendimede yükseltmek istemiyorum 62,5 falan mı yapsam diye düşünmeye başladım neden böyle bişey oluyor anlamadım

Ya senin doktorun yükseltmiş dozu hiç yoktan bana 50mg başladı bugün 12.gün olmasına rağmen gelişme yok cumaya kadar tekrar yap öyle gel dedi bidaha bakalım dedi kendi kendimede yükseltmek istemiyorum 62,5 falan mı yapsam diye düşünmeye başladım neden böyle bişey oluyor anlamadım
Kendiniz yükseltirseniz bu defa ohss durumuyla karşılaşabilirsiniz belki sizin büyümüştür ama çatlayacak durumda değildir geçenki aşılamamda benimde yumurta büyüdü ama istenilen boyutta değildi 75 devam ettik sonra çatlatma iğnesi oldum ama bu defa doktor şaşırdı adetli misin sanki hiç ilaç kullanılmamış gibi rahimde kalınlaşmamış adetin 3.gunu yumurta görünür mmsi belli olmaz ya öyleymiş ondan dolayı yükseltildi dozu. Bende pcos olduğu ve daha öncede ilacı kullandığım için yumurtalıklar biliyor ve direnç gösteriyor
Ama gelecek ay kocaman önden giden yumurtalar ve bol sancılı adetler beni bekliyor 😰😣

Ben adetin 2.günü başladım bugün 12.günü kontrole gittim ama hala oluşum yok 50 mg kullan dedi devam et aynı şekilde cuma tekrar gel dedi 14gün döngüsünü şaşmış oluyor ama sorun olur mu bilmiyorum klomen yumurtayı büyütürken iğne nasıl geliştirmedi anlamadım ben
Aşılamada 14 gün döngüsü önemli değil ilaçla büyütme ve catlatma olduğu için yumurta büyümesi önemli zaten büyümeyen yumurta çatlamazda 14 günün önemi de olmaz ilaç kullanımında önemli olan büyüme gelişme

Kendiniz yükseltirseniz bu defa ohss durumuyla karşılaşabilirsiniz belki sizin büyümüştür ama çatlayacak durumda değildir geçenki aşılamamda benimde yumurta büyüdü ama istenilen boyutta değildi 75 devam ettik sonra çatlatma iğnesi oldum ama bu defa doktor şaşırdı adetli misin sanki hiç ilaç kullanılmamış gibi rahimde kalınlaşmamış adetin 3.gunu yumurta görünür mmsi belli olmaz ya öyleymiş ondan dolayı yükseltildi dozu. Bende pcos olduğu ve daha öncede ilacı kullandığım için yumurtalıklar biliyor ve direnç gösteriyor
Ama gelecek ay kocaman önden giden yumurtalar ve bol sancılı adetler beni bekliyor 😰😣
Asistanı ile konuşurken 8 mm boyutunda umut vermiyor gibi ama deneyelim dedi klomen var evde cuma kontrolüm var acaba akşam hem iğne olup hem klomen mi içsem 1 tane diyorum üst üste çok kullanmıyım ay bilmiyorum ya boş yere okadar iğne vurmuş olmakta istemiyorum sıkıldım hastane sürecindende 4 senedir koşturuyorum.

Şimdiden çok geçmiş olsun olan hep biz kadınlara oluyor gerçekten allah en kısa sürede kucağımızı doldursun inşallah

Asistanı ile konuşurken 8 mm boyutunda umut vermiyor gibi ama deneyelim dedi klomen var evde cuma kontrolüm var acaba akşam hem iğne olup hem klomen mi içsem 1 tane diyorum üst üste çok kullanmıyım ay bilmiyorum ya boş yere okadar iğne vurmuş olmakta istemiyorum sıkıldım hastane sürecindende 4 senedir koşturuyorum.

Şimdiden çok geçmiş olsun olan hep biz kadınlara oluyor gerçekten allah en kısa sürede kucağımızı doldursun inşallah
Amin canım içini ferah tut Youtubede bı masaj var yumurtlama masajı diye ben onu denedim ve sicak duş aldım öncesinde hiç olmayan yumurta bugün 16 mmdi yarın tekrar gidecem bugün 150den vur dedi doktorum şimdi vuruldum iğneyi masajı yapacam yine inşallah hepimizin hayırlı sonuçları olsun Rabbim hepinizin kucağını tez vakitte doldursun istersen sende dene dediklerimi ve yanına şişeyi al bol su iç onunda etkisi çok oluyor

Son düzenleme:

Benimde doktor umutsuz konuştu demiştim hatırlarsan ama bugün çok umutlu ve pozitifti rahimde kalınlaşmıştı yumurtada büyümüştü videoyu ekledim yukarıya iğneyi de kadının yumurtalık diye gosterdigi yere ve nerde yumurtanız varsa o kısma vurun bana şifa oldu inşallah sizinde işinize yarar 🤗

Son düzenleme:
X