- 8 Mart 2023
- 736
- 122
- 34
- Konu Sahibi Papatyam__321
İnşallah canımHım anladım inşallah bebeklerimiz bizimledir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canımHım anladım inşallah bebeklerimiz bizimledir
Aşılama ve iğne günlerini sayarsak iğne 11 aşılama 10 bügün test yaptım ekranda az belli Eki Görüntüle 3479446 Eki Görüntüle 3479447
ekranda
Sonuçların ne oldu canım bende aşılama iğnesine dün başladım merakla başıma neler gelecek diye bekliyorumAşılama ve iğne günlerini sayarsak iğne 11 aşılama 10 bügün test yaptım ekranda az belli Eki Görüntüle 3479446 Eki Görüntüle 3479447
ekranda
Malesef negatif oldumSonuçların ne oldu canım bende aşılama iğnesine dün başladım merakla başıma neler gelecek diye bekliyorum
Allah en kısa zamanda kucağımızı doldursun yıllardır uğraşıyorum bende bu sefer olsun artık çok yıpratıcı bir süreçMalesef negatif oldum
EcetAllah en kısa zamanda kucağımızı doldursun yıllardır uğraşıyorum bende bu sefer olsun artık çok yıpratıcı bir süreç
Allâh yardımcımız olsun gerçekten çok zor tekrar aşılama olmak için gittiğimde aşılama tutmaz tüp bebek deneyelim dediler devlete gidiyorum yasım 22 olacak 23 yaşından önce tüp bebek yağılmuyor ve amh 1.2 nin altında olması gerek benimde özel hastanede 5 ay önce 1.08 çıktı 3 ay önce tedavi gördüğüm devlet hastanesinde 1.5 çıktı yaşına göre yinede düşük dediler tekrar amh istediler özelde yaptordım bugün yine düşük olursa tüp bebek yapılacak artık bugün adetin 4. Günü kontrole gittim 17 ve 15 mm yumurta vardı acaba yumurta büyüklüğü amh sonucunu etkiler miAllah en kısa zamanda kucağımızı doldursun yıllardır uğraşıyorum bende bu sefer olsun artık çok yıpratıcı bir süreç
Gonalf mi basladiniz,adetin kaçıncı günü başladınız ben doktora sormayı unuttum sekreter yarın başla dedi adetin 5.gunu oluyor geç olur mu acaba yarınSonuçların ne oldu canım bende aşılama iğnesine dün başladım merakla başıma neler gelecek diye bekliyorum
Gonalf mi basladiniz,adetin kaçıncı günü başladınız ben doktora sormayı unuttum sekreter yarın başla dedi adetin 5.gunu oluyor geç olur mu acaba yarın
Adetin ilk 7 günü içerisinde başlanıyor diye biliyorum ben geçen ay 2. Günü başlamıstım tutmadı tekrar aşılama için gittim ilaçsız yumurtam 17 ve 15 mm olmuş iki tane aşılama olamazsın dedi öbür ay tüp bebek olacak sanırımGonalf mi basladiniz,adetin kaçıncı günü başladınız ben doktora sormayı unuttum sekreter yarın başla dedi adetin 5.gunu oluyor geç olur mu acaba yarın
Kaç aşılama denediniz benim 2 denendi biri düşükle sonuçlandı tüp bebek dediler ilk ay önden giden yumurta vardı şimdi 42 mm kanamalı kist olmuş adetin 4.gunu gittim kanamalı olduğu için geçmiş dediler bende gelmişken 3.asilamaya başlayalım dedim öyle başladık ama araya zaman girdiği için ilaç kullanımını unuttum eşim de diğer aşılamalarda 5.gun başladın diyo bugün 4 artık yarına başlarım inşallah hiçbirimiz için tüp bebeğe gerek kalmadan bebislerimizi kucağımıza alırızAdetin ilk 7 günü içerisinde başlanıyor diye biliyorum ben geçen ay 2. Günü başlamıstım tutmadı tekrar aşılama için gittim ilaçsız yumurtam 17 ve 15 mm olmuş iki tane aşılama olamazsın dedi öbür ay tüp bebek olacak sanırım
İnşallah 1 kez aşılama denendi 4 sene hiç gebelik olusmayımca tüp bebek deneyelim denildi amh sonucundan dolayı şartları yerine getirmeden de oluyor samırım bu yaşta bende çok düşükKaç aşılama denediniz benim 2 denendi biri düşükle sonuçlandı tüp bebek dediler ilk ay önden giden yumurta vardı şimdi 42 mm kanamalı kist olmuş adetin 4.gunu gittim kanamalı olduğu için geçmiş dediler bende gelmişken 3.asilamaya başlayalım dedim öyle başladık ama araya zaman girdiği için ilaç kullanımını unuttum eşim de diğer aşılamalarda 5.gun başladın diyo bugün 4 artık yarına başlarım inşallah hiçbirimiz için tüp bebeğe gerek kalmadan bebislerimizi kucağımıza alırız
Rezerviniz düşük olduğunu bildirin belki rapor çıkarabilirler benim doktor çıkarıyor bende 22 yaşındayım pcosum çıkmıyor ama rezervi az olan arkadasim vardı yaşa falan bakilmadi çıkardı raporEt
Ecet
Allâh yardımcımız olsun gerçekten çok zor tekrar aşılama olmak için gittiğimde aşılama tutmaz tüp bebek deneyelim dediler devlete gidiyorum yasım 22 olacak 23 yaşından önce tüp bebek yağılmuyor ve amh 1.2 nin altında olması gerek benimde özel hastanede 5 ay önce 1.08 çıktı 3 ay önce tedavi gördüğüm devlet hastanesinde 1.5 çıktı yaşına göre yinede düşük dediler tekrar amh istediler özelde yaptordım bugün yine düşük olursa tüp bebek yapılacak artık bugün adetin 4. Günü kontrole gittim 17 ve 15 mm yumurta vardı acaba yumurta büyüklüğü amh sonucunu etkiler mi
Evet baya düşükmüş takviyeler kullanıp biran önce tedaviye başlayın git gide düşüyor rezerv hormonal etkenlerden dolayıİnşallah 1 kez aşılama denendi 4 sene hiç gebelik olusmayımca tüp bebek deneyelim denildi amh sonucundan dolayı şartları yerine getirmeden de oluyor samırım bu yaşta bende çok düşük
Evet baya düşükmüş takviyeler kullanıp biran önce tedaviye başlayın git gide düşüyor rezerv hormonal etkenlerden dolayı
Tüp bebek olacak artık bu amh yaş sorun olmaz dediler ya bakalım artık aşılamada ilaçlara rapor çıkmıstıEvet baya düşükmüş takviyeler kullanıp biran önce tedaviye başlayın git gide düşüyor rezerv hormonal etkenlerden dolayı
Amh düşük olup aşılama yapip olumlu olan varmiSizin kaç mm de çatladı kaç yumurta vardı
Tutan var ama çok fazla şans yok malesefAmh düşük olup aşılama yapip olumlu olan varmi
Amh kaç sizinAlt karın da hassasiyet kasılma ve idrar a sık çıkma var bende , bir de akşam erken saatte esneme oluyor
Progeston vajina fitil kullanıyorum acaba o mu yaptı
Mart'ta özelde 1.08 3 ay önce şehir hastanesinde 1.5 dün aynı özel yerde 1 32 çiktiAmh kaç sizin
Hım kaç adet yumurtanız var önemli olan yumurtanizizin kalitesi benimde 0.04Mart'ta özelde 1.08 3 ay önce şehir hastanesinde 1.5 dün aynı özel yerde 1 32 çikti
Aynn amh sayıdan ibaret 2 yumurtam vardı 17 ve 14 mm iken ovitrelle oldum sizin kaç taneydiHım kaç adet yumurtanız var önemli olan yumurtanizizin kalitesi benimde 0.04
Bana baktijlarinda 4 falan var yumurta henüz tuo bebek asilama falan yapilmadjAynn amh sayıdan ibaret 2 yumurtam vardı 17 ve 14 mm iken ovitrelle oldum sizin kaç taneydi
Ben aşılamada 3 tane yumurtadan fazla yumurta gelişirse aşılama iptal oluyor diye bşliyorum 4 tane yumurtaya aşılma yapmazlarBana baktijlarinda 4 falan var yumurta henüz tuo bebek asilama falan yapilmadj