Aşılama hakkında birlikte gün sayalım😊

Çatlamaz sana yumurta kiste dönüşebilir doktora danısarak kullanın bence ben hem klomen hem iğne kullananı duymadım yanda Dr söyleyin iğnenin dozunu yükseltsin uygunsa ya da klomen devam edin sadece bilgisi dahilinde
İçmiyim ilacı artık ne olur ne olmaz diye pazartesi sorarım gittiğimde çok teşekkür ederim 🥰

Merhaba cnm zaman kaybetmeden lütfen tüp bebeğe başla aşılama ile olmaz zaman ve maddiyat kaybı yaşarsın üzülürsün. Bizim tüp bebekle bile zor sma imkansız değil. Benim mart ayında 4 yumurta vardı nisanda da 4 yumurta sonra düştü bi daha 4 yumurta göremedik senin amh devrin benimkiyle benzer 003 benim de
O yüzden bi daha o kadar yumurtayı goremeyebilirsin. Benim haziranda başlamadı temmuzda 1 yumurta vardı kist olmuş ağustosta başka doktora gittim 2 yumurta gelişmedi tedavi iptal oldu şimdi yine eski doktora gittim 2 yumurta büyüyüp kist olmuş cuma günü operasyon olacağım kistler bosaltilacak sonrasında yumurtalık uyarimina geçecek düşük bir ihtimal ama olmayacak gibi dr değil dedi. Bi deneyecek bakalım ne olcak bende bilmiyorum sadece çok fazla zaman kaybı yaşandı ve bi türlü opuya gidemedim marttan beridir. O yuzden elini cabuk tut eger gebe kalmak istemezsen dondur. Inan doğal olacak diye beklemekten ve uğraşmaktan çabalamaktan herşey daha kötü oldu zaman boşa gitti. Yine illa doğal olsun istersen hiç değilse dondur ki o sürede doğal dene hazırda yumurtan olsun. Olmazsa da onları transfer ettirirsin
Canım evli onlarinki yumurta dönmüyor embriyo donuyormuş sadece

Canım evli onlarinki yumurta dönmüyor embriyo donuyormuş sadece
Cnm sen gitmedin mi hala tüp bebeğe? Benim bu süreçte başıma gelmeyen kalmadı lütfen geç olmadan git eşini ikna et. Benjmde 4 yumurta vardı mart ve nisan ayında şu an tek yumurtaya düştüm ne yazık ki 1 kere bile yumurta toplama yapılamadı hala 🙁 benim durumuma düşme beklediğin gün ay zararına cnm

Cnm sen gitmedin mi hala tüp bebeğe? Benim bu süreçte başıma gelmeyen kalmadı lütfen geç olmadan git eşini ikna et. Benjmde 4 yumurta vardı mart ve nisan ayında şu an tek yumurtaya düştüm ne yazık ki 1 kere bile yumurta toplama yapılamadı hala 🙁 benim durumuma düşme beklediğin gün ay zararına cnm
İnşallah yunurtalarınız olur kusura bakmayın yaşınız kaç acaba ben de bu ay tüp bebek olacagım adetimi bekliyorum geçen ay kontrole gittim ilaçsız 17 tane gördü Dr Allâh hayırlısyla nasıp etsin inşallah hepimize

İnşallah yunurtalarınız olur kusura bakmayın yaşınız kaç acaba ben de bu ay tüp bebek olacagım adetimi bekliyorum geçen ay kontrole gittim ilaçsız 17 tane gördü Dr Allâh hayırlısyla nasıp etsin inşallah hepimize
Kızlar benim tutmadı 13. Günümde regl oldum başka tedavilere inşallah 😔

Inşallah saolun sizin bayağı yumurtanız varmış maşallah olur Allahın izniyle. Yasin 32 ama ne yazık ki durumum bu

Kızçeler test günü olanlar yada test yapanlar yok mu hadi güzel haberlere ihtiyacımız var 🤗🌸💖

Aşılama yapmış mıydın test günün ne zamandı canım
Aşılamayı şehir hastanesinde yaptırdım 11. Gün test yaptım normalde 14. Gğn yapılması gerekiyor iğne etkisiyle pozitif çıktı 13. Gün tekrar test yaptım negatıftı ve o günde adet oldum devlette tüp bebek istedim yaşım tutmadıfı için yapılöadı özelde yaptıracagım geçen ay gorusmeye gittim kontrol oldum ilaçsız 16 yumurta görüldü ultrasonda siz aşılama mı oldunuz

X