- 4 Kasım 2017
- 1.810
- 543
- 34
- Konu Sahibi Papatyam__321
Sans neredeyse yok denilecek kadar aşılama bildiğin zaman kaybı arkadaşıma da yaptılar okmadi 006 amh ile tüp bebekle hamile kaldıAmh düşük olup aşılama yapip olumlu olan varmi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sans neredeyse yok denilecek kadar aşılama bildiğin zaman kaybı arkadaşıma da yaptılar okmadi 006 amh ile tüp bebekle hamile kaldıAmh düşük olup aşılama yapip olumlu olan varmi
Bana baktijlarinda 4 falan var yumurta henüz tuo bebek asilama falan yapilmadj
İgnelerden dolayı kasık agrısı bulantı kusma vs yapıyor inşallah emeklerinize değer pozitif sonucu görürsünüzİnşallah beklediğimize değer bende 24 ünde aşılama oldum kasık ağrım var sadece ve beklemek çok zor
Doktorum aşılama sonrası herhangi bir ilaç bı iğne vermedi tutunma sonucu mutlaka buraya yazacamİgnelerden dolayı kasık agrısı bulantı kusma vs yapıyor inşallah emeklerinize değer pozitif sonucu görürsünüz
Hayır aşılamadan önce OVItrelle klomen gonalf gibi hormon ilaçkarı agrı yapar bana aşılama sonrası vajinal progesteron vermişti Dr Ümit inşallah tutar amh kaç sizinDoktorum aşılama sonrası herhangi bir ilaç bı iğne vermedi tutunma sonucu mutlaka buraya yazacam
Amh 2.8 eşimdede bendede bı problem gözükmedi ama 2 yıl boyunca hiç gebelik oluşmadı düsük dış gebelik falanda olmadıHayır aşılamadan önce OVItrelle klomen gonalf gibi hormon ilaçkarı agrı yapar bana aşılama sonrası vajinal progesteron vermişti Dr Ümit inşallah tutar amh kaç sizin
Bende de öyle 3 sene evliyim amh düşük başka sorun yoktu eşimdede aşılaöada sperm düştüAmh 2.8 eşimdede bendede bı problem gözükmedi ama 2 yıl boyunca hiç gebelik oluşmadı düsük dış gebelik falanda olmadı
Çatlatma iğnesinden sonra ovitrelle ondan sonra ağrılarım başladıAmh 2.8 eşimdede bendede bı problem gözükmedi ama 2 yıl boyunca hiç gebelik oluşmadı düsük dış gebelik falanda olmadı
İşte bı problem olmaması değerimizin normal olması umudum inşallah çabamıza değer ve emeklerimiz boşa çıkmazÇatlatma iğnesinden sonra ovitrelle ondan sonra ağrılarım başladı
Aşılamaya girerken bı yumurtam 19 ml diğeri 20 ml di yeteri kadar büyümüstü
İnşallahİşte bı problem olmaması değerimizin normal olması umudum inşallah çabamıza değer ve emeklerimiz boşa çıkmaz
OVItrelle de gebelik hormonu içerdigi için hamilelik varmıs gibi gösterdiği için agrı oluyor benimde çok kötü olmuştu acile dahi girmiştimİşte bı problem olmaması değerimizin normal olması umudum inşallah çabamıza değer ve emeklerimiz boşa çıkmaz
Aynen bakalım daha yeni ve test yapmamak için kendimi zor tutuyorum ama etrafta çok duydum bu zamanlarda ilkinde tutanıOVItrelle de gebelik hormonu içerdigi için hamilelik varmıs gibi gösterdiği için agrı oluyor benimde çok kötü olmuştu acile dahi girmiştim
OVItrelle etkisiyle pozitif oluyor 11 12 gün önce yapmayınAynen bakalım daha yeni ve test yapmamak için kendimi zor tutuyorum ama etrafta çok duydum bu zamanlarda ilkinde tutanı
Niye hsg gerek görülmedi belki türlerinin tıkalı tipler tıkalıysa aşılama tutmaz çekilmesi gerek hsg çekilmeden tüp açık mı kapalı mı anlaşılmaz hayırlaıı olsun inşallah tutarBende pazartesi ilk aşılamamı olucam 4 yıllık evliyim degerlerimiz esiminde benimde normal devlet hastanesinde takipliyim hsg cekmediler gerek görülmedi inşallah güzel sonuclarla haberlesiriz kızlar
Istedim doktordan aslinda adetlerin düzenli ilk aşılama deneyelim tutmazsa rahim filmi cektiririz dedi hsg günleri doluymus boşa geçecek bir ayın olucak obur ay cekebiliriz dedi bende beklemeyelim dedim bu ay deneyecegiz bakalım 2 yıldır adetlerim düzensizdi 1 ay atılıyordu bazen 2 ay 100 kilolardan 75lere düştüm düzene girdi sonra doktora gittim nasip inşallah olur ilk devlette biraz takip edileyim olmazsa özel düşünüyorum inşallah gerek kalmazNiye hsg gerek görülmedi belki türlerinin tıkalı tipler tıkalıysa aşılama tutmaz çekilmesi gerek hsg çekilmeden tüp açık mı kapalı mı anlaşılmaz hayırlaıı olsun inşallah tutar
İnşallah tutar ama adetin düzenli veya düzensiz olması tüplerin açıklıgınu kapalılıgını belirlemez bende Dr sormustumIstedim doktordan aslinda adetlerin düzenli ilk aşılama deneyelim tutmazsa rahim filmi cektiririz dedi hsg günleri doluymus boşa geçecek bir ayın olucak obur ay cekebiliriz dedi bende beklemeyelim dedim bu ay deneyecegiz bakalım 2 yıldır adetlerim düzensizdi 1 ay atılıyordu bazen 2 ay 100 kilolardan 75lere düştüm düzene girdi sonra doktora gittim nasip inşallah olur ilk devlette biraz takip edileyim olmazsa özel düşünüyorum inşallah gerek kalmaz
Sanırım ilk deneme tahtasi olarak denemek istediler hsg günleri dolu olunca 1.5 ay sonraya gün verebilecegini söyledi bana aşılamayı direk önerdi dediklerimi söyledi olmazsa baktırırız dedi devlet olunca sanırım böyle oluyorİnşallah tutar ama adetin düzenli veya düzensiz olması tüplerin açıklıgınu kapalılıgını belirlemez bende Dr sormustum
Bende devlete gidiyorum hsg çekildin mi diye sordular evet dedim telrar istediler aşılamadan önce ama pahalı diye ben kabul etmedim öbür ay tüp bebeğe başlıyorum nasipseSanırım ilk deneme tahtasi olarak denemek istediler hsg günleri dolu olunca 1.5 ay sonraya gün verebilecegini söyledi bana aşılamayı direk önerdi dediklerimi söyledi olmazsa baktırırız dedi devlet olunca sanırım böyle oluyor