- 8 Mart 2023
- 736
- 122
- 34
- Konu Sahibi Papatyam__321
Yani yarı yarıya düşüş olur değil miEvet o öyle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yani yarı yarıya düşüş olur değil miEvet o öyle
OlabilirYani yarı yarıya düşüş olur değil mi
Regl 9 gün var var mdıır acaba gebelik iğne vurulduğu gün ile birlikte 11. Gün o gün hariç 10. GünErken gebelik testi bu demi
Regl kaç gün öncesi bakmış oldun yani ?
2. Gün daha cuma yapıldıBugün kaçıncı gün aşılamanın
çok sağolDoktor koyduktan sonra 15 dakika uzan sonra ayağa kalk dedi bana
Hareket ettikçe o vücuda karışıyormuş, akıntı olarak geldiğine aldırış etme dedi
Bende çift çıkmıştı aşılamanın 9. Gününde yani iğnenin 11. Günüydü. Ama aslında negatifmiş :)Regl 9 gün var var mdıır acaba gebelik iğne vurulduğu gün ile birlikte 11. Gün o gün hariç 10. Gün
Regl 9 gün var var mdıır acaba gebelik iğne vurulduğu gün ile birlikte 11. Gün o gün hariçErken gebelik testi bu demi
Regl kaç gün öncesi bakmış oldun yani ?
İnşallah tutar dua edelim eşinin kons. Ne kadardı2. Gün daha cuma yapıldı
çok sağol
Geçen ay ovitrelle oldum 8. Günde kaybolmuştu beklemek en iyisi sanırım çarsamba kan vermeyi düşünüyorumBende çift çıkmıştı aşılamanın 9. Gününde yani iğnenin 11. Günüydü. Ama aslında negatifmiş :)
O yüzden biraz daha beklemek daha iyi.
Erken yapmışsın o zaman testi regl e 2-3 gün kala yap garanti olsunRegl 9 gün var var mdıır acaba gebelik iğne vurulduğu gün ile birlikte 11. Gün o gün hariç 10. Gün
Reglime 2 3 kala yaparsam 17. Gün olacak aşılamanın adetten 9. Gün sonra aşılama oldum benErken yapmışsın o zaman testi regl e 2-3 gün kala yap garanti olsun
Canım tam değerleri bilmiyorum ama sanırım 10 milyondan yıkanınca 3 e mi ne düştü. Eğer sorduğun buysa.Regl 9 gün var var mdıır acaba gebelik iğne vurulduğu gün ile birlikte 11. Gün o gün hariç
İnşallah tutar dua edelim eşinin kons. Ne kadardı
Evet canım bizimde 24 milyından yıkanınca 1 milyona düştüCanım tam değerleri bilmiyorum ama sanırım 10 milyondan yıkanınca 3 e mi ne düştü. Eğer sorduğun buysa.
İnşallah tutar canım. Kaçıncı gününEvet canım bizimde 24 milyından yıkanınca 1 milyona düştü
ekrandaİnşallah tutar canım. Kaçıncı günün
İnşallah tutar canım. Kaçıncı günün
Evet ufak görünüyor. Sen gündelik yapıp artışı kontrol edebilirsin bence elinde varsa. Benimde böyleydi. İğnenin son demleriydi heralde ama bazısından erken atılıyormuş tabii.Aşılama ve iğne günlerini sayarsak iğne 11 aşılama 10 bügün test yaptım ekranda az belli Eki Görüntüle 3479446 Eki Görüntüle 3479447
ekranda
Benim geçen sefer 8. Gün atılmıstı kaset test var elimde 1 tane çarsamba kan vermeyi düşünüyorumEvet ufak görünüyor. Sen gündelik yapıp artışı kontrol edebilirsin bence elinde varsa. Benimde böyleydi. İğnenin son demleriydi heralde ama bazısından erken atılıyormuş tabii.
Güzel haber verirsin inşallahBenim geçen sefer 8. Gün atılmıstı kaset test var elimde 1 tane çarsamba kan vermeyi düşünüyorum
İnşallah Allâh isteyen bekleyen herkese nasip etsinGüzel haber verirsin inşallah
Ayy kafam karıştı ee bugün regl olmadıysan hamilesinReglime 2 3 kala yaparsam 17. Gün olacak aşılamanın adetten 9. Gün sonra aşılama oldum ben
o zaman hamilesin tutmuş muReglime 2 3 kala yaparsam 17. Gün olacak aşılamanın adetten 9. Gün sonra aşılama oldum ben
Hayır şöyle anlatayım ilaçları adetlik en kullanıyoruz ya ben adet oldum gonalf verdiler kullandım 8. Gün kontrole gittim yumurtam olmuş o gün iğne oldum ovitrelle 9. Günde aşılama 28 günde adet oluyorum ve şuan adete 9 gün var benim yumurtalarım kendi buyur ve çatlar iğne ile daha erken büyüğüdü için erken aşılama oldumAyy kafam karıştı ee bugün regl olmadıysan hamilesin
o zaman hamilesin tutmuş mu
Hım anladım inşallah bebeklerimiz bizimledirHayır şöyle anlatayım ilaçları adetlik en kullanıyoruz ya ben adet oldum gonalf verdiler kullandım 8. Gün kontrole gittim yumurtam olmuş o gün iğne oldum ovitrelle 9. Günde aşılama 28 günde adet oluyorum ve şuan adete 9 gün var benim yumurtalarım kendi buyur ve çatlar iğne ile daha erken büyüğüdü için erken aşılama oldum