Çok güzel Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallahBugün aşılama yapıldı bizimsabah gittik eşimden örnek aldılar. Bana 1,5 litre su iç dedi idrara sıkışık olmam söylendi. Tabi ben hepsini içemedim 1 lt anca içebilmişimdir valla devlette yapmama rağmen güzel ilgilendiler. Herşeyi adım adım anlatarak yaptı.ve enjeksiyonu yaparken ekranı bana çevirdi. Herşeyi gördüm ve hissettim 10:03 te masaya yattım 10:05 te işlem bitmişti 10:20 de de masadan kaldırdılar hemen tuvalete koştum bugün ilişki yok dedi. Yarından itibaren gün aşırı istedi ayın 25ine kadar. 30 unda da gel test yapıcaz dedi hee birde gece yatmadan 2 adet progesteron fitil dedi. Öyle aşırı bi acı ağrım falan olmadı. Sadece o açma aletini takarken biraz kastım kendimi sanırım ve enjeksiyonu boşaltırken 1-2 saniyelik bir sancı geldi o kadar dilerim seninde güzel geçer işlemin ve pozitif sonuçlar alırız hep beraber inşallah
Amin canım inşallahÇok güzel Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
Çarlayana kadar yumurtan buyumeye devam ediyor hala inşallah tutar bugün benım 8. Günüm beklıyorum bakalımValla canım bilemedim kiacaba alttan muayene ettiklerinde mi karar veriyorlar şu kadar kullan gel diye. Yumurtaları görüp bu 5 günde büyür bu 7 günde büyür diyorlar heralde neyse allahtan benim 18 olmuşta cuma tekrar iğne yap dedi. Ctsi gece çatlatmadı yap pazartesi sabah 8de burda ol dedi. Sabah gideceğiz bakalım ne olacak
Bugün olduk işlemi heyecan doruktaÇarlayana kadar yumurtan buyumeye devam ediyor hala inşallah tutar bugün benım 8. Günüm beklıyorum bakalım
Ayy hadi bakalım inşallah tutarBugün aşılama yapıldı bizimsabah gittik eşimden örnek aldılar. Bana 1,5 litre su iç dedi idrara sıkışık olmam söylendi. Tabi ben hepsini içemedim 1 lt anca içebilmişimdir valla devlette yapmama rağmen güzel ilgilendiler. Herşeyi adım adım anlatarak yaptı.ve enjeksiyonu yaparken ekranı bana çevirdi. Herşeyi gördüm ve hissettim 10:03 te masaya yattım 10:05 te işlem bitmişti 10:20 de de masadan kaldırdılar hemen tuvalete koştum bugün ilişki yok dedi. Yarından itibaren gün aşırı istedi ayın 25ine kadar. 30 unda da gel test yapıcaz dedi hee birde gece yatmadan 2 adet progesteron fitil dedi. Öyle aşırı bi acı ağrım falan olmadı. Sadece o açma aletini takarken biraz kastım kendimi sanırım ve enjeksiyonu boşaltırken 1-2 saniyelik bir sancı geldi o kadar dilerim seninde güzel geçer işlemin ve pozitif sonuçlar alırız hep beraber inşallah
Her doktorun yöntemi bildiği farklı işte ben geçen sene yaptırdığımda saatini söylemişlerdi. Çok şükür yumurta istenilen gibi olgunlaşmış o zaman hadi inşallah diyelimOnu bende anlamadım iğne verir diye beklerken Klomen verdi bugün kontrole gittim 2.25 cm çapında bir tane yumurta varmış yarın çatlatma iğnesini vurucam saat önemli değil çatlatma iğnesi için dedi çarşamba aşılama yapışacak inşallah
Ay inşallah kız her sabah avokado her akşam ananas yedim bide doktorun verdiği vitamin vardı kalite için onu kullandım kaliteli yumurta olsun diyeHer doktorun yöntemi bildiği farklı işte ben geçen sene yaptırdığımda saatini söylemişlerdi. Çok şükür yumurta istenilen gibi olgunlaşmış o zaman hadi inşallah diyelim
Canım Cuma sabah gitmiştim 18 diye birşey söyledi. Cuma akşamda gonalf yapmamı söyledi. Ctesi gece 12 çatlatma iğnesi yap dedi. Dün aşılama yapılırken ultrasonla banada göstererek yaptılar. Dünde sordum yumurtan çatladığı için ne kaç adetnede kaç cm olduğunu bilemem ki çatlamış zaten dediAyy hadi bakalım inşallah tutarÇok sevindim güzel geçtiğine darısı bizlere inşallah Yumurta kaç cm di en son söylediler mi
Öyle düşünme ya burda adet adet belirtisi yaşayıp çok gebe olan var. İçini karartma bence hemen12 sinde aşılamam oldu ama kesin olumsuz erken adet olucam iğnenin etkisi geçmiş bile birde adet sancım çogaldı
ben bi kez aşılama ile hamile kalmıştım ama bu kadar net adet sancım var mıydı hatırlamıyorumÖyle düşünme ya burda adet adet belirtisi yaşayıp çok gebe olan var. İçini karartma bence hemen
Yani daha çok erken test için. Birde tanıdıklarımdan biliyorum. 3 hamilik yaşadı 3ünün de belirtileri hep farklıydı. İçini ferah tut lütfenben bi kez aşılama ile hamile kalmıştım ama bu kadar net adet sancım var mıydı hatırlamıyorum
İğne etkisinin erken gecmesi asilamanin olumsuz oldugunu mu gosterir?12 sinde aşılamam oldu ama kesin olumsuz erken adet olucam iğnenin etkisi geçmiş bile birde adet sancım çogaldı
Daha 5 gün olmuş çok erken kötü düşünmeyin stres yapmayın çok önemli12 sinde aşılamam oldu ama kesin olumsuz erken adet olucam iğnenin etkisi geçmiş bile birde adet sancım çogaldı
Bütün testleri yaptırdıysanız reglinin başında gidiyorsunuz bana 2 yada 3. Günü demişlerdi. Bende şehir hastanesine gidiyorum bilkente. Şimdi gittiğinizde yine kan alacaklar bir de vajinal ultrason bakıyolar. Herhangi bir sıkıntı yoksa o aya özel kistleşme vs. ilaç veriyolar. Genelde 5 gün falan kullanılıyor. Sonrasında benim bildiğim kontrole çağırıyolar yumurta takibi. İstenilen boyuta ulaştığında çatlatma iğnesi veriliyor. Evde onu yapıp söyledikleri gün eşinizle beraber aşılamaya gidiyorsunuz. Benimde bugun 5. günüm ilacım bitti cuma kontrolüm var23 Mart 2023'te 7+1 de dış gebelik olduğu tespit edildiği iç kanama riskine karşında kapalı ameliyatla sağ tüpüm alındı.2 ay beklemem gerektiği sonrasında ise rahim filmi çekilmesi sonrası hamilelik önerildi. 6 ay sonra rahim filmi çektirdim sol tüpün açık olduğu söylendi fakat yaklaşık 1 yıldır çocuk istemim devam ediyor doğal yolarla ile hamile kalamadım. Tüm hormon testlerim normal değerde, rahimde hiç bir sıkıntı yok. 21.gün progesteron hormonlarım normal çıktı ve eşim sperm hiç bir sıkıntı yok ama hamilelik olmuyor. Şimdi reglinin 1. günü gel dendi tedavi başlanacak 1. gün gittiğimde yine mi kan vereceğim ? Ankara şehir hastanesinde başladım, aşılama hemen oluyor mu ?
Ay inşallah ben çok umutsuzum bakalım o kadar negatıfı görünce olmayacakmış gbı gelıyor hep ıgnenın etkısınde hayatımda ılk defa çift cızgıyı görünce bıle ağladımBugün olduk işlemi heyecan doruktainşallah sizinde tutar pozitifleri görürsünüz
Bilkent’te her gittiğimde farklı bir hocanın asistanında denk geliyorum hocalar ne zaman muayene edecek bu gittiğimde mi ? Vajinal ultrasyona bakmıştı regli iken mi bakacak alttanBütün testleri yaptırdıysanız reglinin başında gidiyorsunuz bana 2 yada 3. Günü demişlerdi. Bende şehir hastanesine gidiyorum bilkente. Şimdi gittiğinizde yine kan alacaklar bir de vajinal ultrason bakıyolar. Herhangi bir sıkıntı yoksa o aya özel kistleşme vs. ilaç veriyolar. Genelde 5 gün falan kullanılıyor. Sonrasında benim bildiğim kontrole çağırıyolar yumurta takibi. İstenilen boyuta ulaştığında çatlatma iğnesi veriliyor. Evde onu yapıp söyledikleri gün eşinizle beraber aşılamaya gidiyorsunuz. Benimde bugun 5. günüm ilacım bitti cuma kontrolüm var
Evet balım malesef eğitim araştırma olduğu için bende her gittiğimde farklı biriyle muhatap oluyorum biraz sinir bozucu aşılamayı doktor kendi yapar diye düşünüyorumBilkent’te her gittiğimde farklı bir hocanın asistanında denk geliyorum hocalar ne zaman muayene edecek bu gittiğimde mi ? Vajinal ultrasyona bakmıştı regli iken mi bakacak alttan