Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Can'ım sen bu mesajda sevgisiz ilgisiz kadınlara tercüman oldum diyorsun ama ilk mesajında kocam beni çok seviyor diyordun. Elbette ki beğenilmek gurur okşar iyi hissettirir kadın içinde erkek içinde ama sen baştan yanlış çıkıyorsun kı yola ben dışarda biri beğendiği Zaman kendimden geçmiyorum mesela eski erkek arkadaşlarımın ilgisini özlemiyorum. Ya hepsini geçtim en büyük hatan madem sevmiyorsun niye evleniyorsun. Çocuk yapmışsın birde sana şunu söyleyeyim sen bir kere kafanda aşka ihtiyaç var alarmlarını çalıştırmışsın artık geri dönüşün olmaz olsada belli süre sonra yine aynı şeyi yaşayacaksın. Boşan sen çocuğu da Ada'ma bırak git aşk yaşa kuzenlerine anlat hem çocukta eteklerini çekiştirmezcok acimasiz yorumlar yapiyorsunuz belkide haklisiniz yada tamamen hklsiniz...biraz akillandim sanki ya utandim bu dusuncemden acikcasi..ama biraz dha kibar olsaniz..ben yolda yururken bakisiyorum deniyorunki resmen bir erkkle bkismak aldatmadir mesrla yanimdan biri gecince yasitlarimdan ve ben tesadufen baktigimda bana baktini farkettiysem hosuma gidiyo .bosuna maval okumayin sizin de hosunza gidiyor .yolda yururken kadinlar bile bakinca bi yururyusumuz degismezmi bizi guzel buldugu icin bakti imrendi demezmiyiz cogu zaman ben aslinda cogu ilgisiz sevgisiz kadinin duygularina tercuman oldum da dogru soyleyeno dokuz koyden kovarlar
Bu çok farklı nooption.
Kadın normal bir evlilik yapmamış ki.
Adam sadık ve çok aşık diye evlenmiş bildiğin.
Neymiş herkesten ilgi görmeyi özlemiş, güzelliğine yazık olmuş.
E niye evlenmiş vitrine koysalarmış bunu madem.
Niye eşinin yanında titremiyormuş çünkü aşık değilmiş.
Kimse kusura bakmasın da aşık olarak evlenen insanlar bile eşinin yanında huzurlu olur öyle her dakika midesinde kelebekler uçuşmaz insanın.
Konu sahibi istiyor ki etrafında sürekli flört edebileceği insanlar olsun ilgigörsün vs.
Bu normal bi durum değil yani.
Bildiğin hint kumaşı gibi görüyor kendini.
Sevgilisi olanlara özeniyor falan.
Demiyor ki özgür olmak istiyorum boşanıcam vs diye.
Bunları diyen de çocuk yapmış aşık olmadığı adamdan sırf dürüst diye, komik.
yalnız buna mantık evliliği diyorlar.bu kafayla evlenen çok insan var ve sayıları da azımsanamayacak kadar çok, hatta belki aşk evliliği yapanlardan bile fazlalar.
Kim evliliğinde neye sahip olamadıysa onu arıyor.Aşık olarak evlenen keşke mantık evliliği yapsaydım, parası pulu olan, işi gücü düzgün güvenilir biriyle evlenseydim diyor.
Mantık evliliği yapanlar da aşk yaşayamadım diyor.
Bence birbirlerinden farkları yok.
cevaplari okudum ve utandim kendimden.
bilmiyorum belki tamamen yanlis dusunuyorum ama cok sukur hata yapmadim insallah da yapmam
konuyu benim gibi dusnune evlier varmi diye actim merak ettim sahi hepiniz esinize asikmisiniz hic benim gibi seyler dusunmedinzmi
benim esim iyidir guven verir beni sever ama ilgi yok kendine de bakmiyor saldi iyice onla cikarken nisanliyken de asik degildim sadeve sevgi vardi gozum ondan baskasini gormuyordy ama ilgiliydi belki ben bu yuzden boyle oldum
asla bosanmam ondan
cocumu kocami cok seviyorum
![]()
Evet gidiyor da ben bekarım. Bugün bakarım, yarın sevgili olurum, anlaşamam ayrılırım. Bir sorun yok, çünkü çocuğum yok, kocam yok. Hala babamın verdiği soyadıyla duruyorum. Gördüğün gibi yasak hiçbir şey yok, etiği zorlayan bir şey de yok.cok acimasiz yorumlar yapiyorsunuz belkide haklisiniz yada tamamen hklsiniz...biraz akillandim sanki ya utandim bu dusuncemden acikcasi..ama biraz dha kibar olsaniz..ben yolda yururken bakisiyorum deniyorunki resmen bir erkkle bkismak aldatmadir mesrla yanimdan biri gecince yasitlarimdan ve ben tesadufen baktigimda bana baktini farkettiysem hosuma gidiyo .bosuna maval okumayin sizin de hosunza gidiyor .yolda yururken kadinlar bile bakinca bi yururyusumuz degismezmi bizi guzel buldugu icin bakti imrendi demezmiyiz cogu zaman ben aslinda cogu ilgisiz sevgisiz kadinin duygularina tercuman oldum da dogru soyleyeno dokuz koyden kovarlar
kusura bakma ama ben yolda yürürken bi erkek bana baktı mı hiç de hoşuma gitmiyor aksine kendimi rahatsız hissediyorum dışarı çıkarken beğenilmek hoşuna gittiği için süslendiğini yazmışsın ben veya bi çok kadın dışardaki erkekler bizi beğensin diye süslenmiyoruz büyük konuşmak ve yadırgamak istemiyorum sadece farkına var diye düşüncelerin normal değil şunu idrak etmelisin yaşın 18 19 değil içinde kelebekler uçuşma yaşını çoktan geçmişsin hayatın doğal akışına uygun bi şekilde bi çocuğun bi eşin var yani bu yaşta olması gereken durumun içindesin Allah sna bi çocuk nasip etmiş sağlıklı bi evladın var sen sağlıklısın eşinden şiddet görmüyosun aldatılmıyosun karnın tok çalıştırılmak için zorlanmıyosun ama neymiş karnında kelebekler uçuşcakmış aşık olmak istiyomuşsun canım sevgililik dönemlerini çoktan geçmişsin heycanı meycanı unut silkelen kendine gel şimdi eşinle boşansan elinde bi tane çocukla aşk mı yaşıcağını düşünüyon sana bu kadın çok güzel hadi biz bununla aşk yaşıyalım heycan yaşıyalım 18 yaşında gbi sabaha kadar konuşalım mı dicekler ne gözle bakılcağını sende biliyosun gerçekten kendine gel namaza başla aç bi kuran oku kendini beyenme güdünden vazgeç eşini sev saygı göstercok acimasiz yorumlar yapiyorsunuz belkide haklisiniz yada tamamen hklsiniz...biraz akillandim sanki ya utandim bu dusuncemden acikcasi..ama biraz dha kibar olsaniz..ben yolda yururken bakisiyorum deniyorunki resmen bir erkkle bkismak aldatmadir mesrla yanimdan biri gecince yasitlarimdan ve ben tesadufen baktigimda bana baktini farkettiysem hosuma gidiyo .bosuna maval okumayin sizin de hosunza gidiyor .yolda yururken kadinlar bile bakinca bi yururyusumuz degismezmi bizi guzel buldugu icin bakti imrendi demezmiyiz cogu zaman ben aslinda cogu ilgisiz sevgisiz kadinin duygularina tercuman oldum da dogru soyleyeno dokuz koyden kovarlar
yanlış düşünmüyosun tabi ki zaman zaman senin gibi düşünen insanlar var fakat bunu söylemek bu toplumda tabudur kimse de evet ben bunlardan hoşlanırım ben de sıkıcı tek düze evliliğimden bıktım aşık olsam keşke demez burda sana.İçinde yaşa bence sen de.
İyi de hayat zaten statik bir şey değil ki, kafa değişiyor, kararlardan nedamet duyulabiliyor. İnsan aynı kalmayınca kalp de değişiyor, insan evliyken başkasına aşık olabilir.
Yurtdışında tanıştığım bir çift oldu, ikisi de diplomatik görevli, aşık olup eşlerinden boşanıp birbirleriyle evlendiler.
Bana göre kendi düşüncem toplumun düşüncesinden önde gelir. Bana göre mutluluk=aşk, mutlu olmak da hayattaki asıl amaç. Bu durumda bana göre, en önemli şey aşk, evliyken aşık olsam ben aşkımın peşine düşüp boşanırdım. Toplum aksini söylese de ben kendimi biliyorum, ben kalbimi dinlerim.
Bu cevap konu sahibinin kişilik !!!analizinin dibi nokta
Konu sahibi inşallah esin görür konunuda kurtulur senden
Valla hepsini okuyup kendimi yormadım ilk paragraf yeterli size rahat batmış boşa eşini istediğini yaşasiteye sirf bu derdin yuzunden uye oldum artik icimde tutamicam dertlesmem lazim..esimle beni cok sevdigi icin evlendim asiri asik degildim onun gibi iyi durust bir erkegi baskasina kaptiramazdim..bu dusunce beni deli ediyordu tabi biraz kendi de yakisikli orta ayar...suan 3 senelik evliyiz 26 yasindayim ben 30 yasinda esim bir tane oglumuz var...ama bennn! ben degistim..ve gozum disariya kaymaya basladi bugunlerde..ama asla aldatmadim...esime asik degilim hayatimiz rutin gecin sartlari falan....ama ben eskisi gibi heecanlar yasamak istiyirum cok ozledim o heyecani ..asik olmanin verdigi o mutlulugu...disarda gezerken genc yasitim cocuklarin bana bakmasi cok hosuma gidiyor malesef ..disari cikarkende oldukca suslenmeye basladim herkez noluyo sana diyor esim ben suslenince donup bakmiyi bile guzel olmussun bile demiyor isi gucu is hayati...e o bana ilgi gostermeyince bende disarda gezerken bari begenilerek dolasmak istiyorum...eski sevgililerimi goruyorum bazen ...onlarin bana olan ilgilerini ozluyorum ..beni simartnalarini sevmelerini...sarkilar bile anlamsiz artik...eskiden sarki dinlemek bile beni heyecanlandirirdi ciktigim asik oldugum kisiyi dusunurdum ..ama bu sarkilarda esimi dusunemiyorum...esim demek aksam yemegi is hayati gecim akraba ziyareti demek.....ama sonsuz sadaket de demek cunku beni seviyor benle cok mutlu bende yaninda guvende mutluyum huzzurluyum ama peki ya askk....deli gibi asik olmak titremek yaninda......hata yapmaktan korkuyorum allah korusun..dua ediyorum....kuzenlerim bekar birliktee toplandigimizda ciktigi cocuk larla olan asklarini yasadiklarini heyecanlarini anlayiyorlar nasil mutlular bense icimde firtinalar koparken oglum eteklerimi cekistiriyor....evlendim diye cocugum var diye guzelligime yazik oldu diye dusunmekten biktim....sanki harcanmis hissediyorum kendimi...zaten esimin aileiyle birsuru sikintilar yasadim....toplumda cok begenilen biriyim hatta bazen sen harcandin diyen bile oldu...maddi sikintilar da var....cocukla calisamiyorumda...ya bana yol gosterin...bu saatten sonra olmaz deyin...sen evlisin ufacik bir kipirti bile hayatini bitirebilir deyin....cocugun var deyin....biseyler deyin..korkuyorum kendimden
Konuyu açan arkadaş bizi trollüyor olabilir, umursamıyorum. Ama yazdıkları pek çok kişinin gerçekten yaşıyor olabileceği şeyler maalesef. O nedenle belki de doğru adrese ulaşır bir şekilde diye yazıyorum, neme lazım.cok acimasiz yorumlar yapiyorsunuz belkide haklisiniz yada tamamen hklsiniz...biraz akillandim sanki ya utandim bu dusuncemden acikcasi..ama biraz dha kibar olsaniz..ben yolda yururken bakisiyorum deniyorunki resmen bir erkkle bkismak aldatmadir mesrla yanimdan biri gecince yasitlarimdan ve ben tesadufen baktigimda bana baktini farkettiysem hosuma gidiyo .bosuna maval okumayin sizin de hosunza gidiyor .yolda yururken kadinlar bile bakinca bi yururyusumuz degismezmi bizi guzel buldugu icin bakti imrendi demezmiyiz cogu zaman ben aslinda cogu ilgisiz sevgisiz kadinin duygularina tercuman oldum da dogru soyleyeno dokuz koyden kovarlar