asik olmak istiyorum ama evliyim!

Düşündüğün bu düşüncelerin hepsi gelip geçici Garip bir sendrom ama geçici !
Kiminle olursan ol , geleceğin nokta bu olacak.. O yüzden kafanı bulandırma !
Hele boşan diyenleri hiç görmeee

Ne kadar şansız bir çocuk
Kendisini ayakbağı olarak düşünen bir annesi var yazık.
Size gelince söyleyecek söz bulamıyorum
Allah ıslah etsin

nasil iyi geldin su yazdigin..ruhum oksandi sanki saol tatli dilli arkadasim...bosancsk kadar nefret etmiyorumki ben ondan aramizda sevgi bagi var bitmeyen...benim derdim baska...ilgiizlik vs..

Düşündüğün bu düşüncelerin hepsi gelip geçici Garip bir sendrom ama geçici !
Kiminle olursan ol , geleceğin nokta bu olacak.. O yüzden kafanı bulandırma !
Hele boşan diyenleri hiç görmeee
bencede gecisi arkaadasim cunku birden girdim ben bu dusunceye hani gecen ay bile yoktu bu dusunce bende nolduyo bende anlamadim cirpiniyorum

Çok üzüldüm canım..Hakkaten derdin büyükmüş... Senin sorunun şu ki daha buyüyemişsin hayat öyle filmlerdeki gibi değil, herkesin bir imtihanı var şu hayatta. Aklını başına al sen bir annesin artık bundan sonra attığın her adımı çocuğunu düşünerek at şu bdv deki kadınların bir çoğu çocukları hatrina nelere katlaniyor. Bir seçim yapmışsın bir de üstüne çocuk yapmışsın şimdi hakkını vermelisin zaten yanlış olduğunun farkındasin da, eğer aklını başına almazsan bugünleri ni de arar olursun.

canim icimdeki duygular cok masum aslinda tehlikesiz cunku eylem yok...hatts kurtulmaya calisiyrum his de olsa...ki suan gsyet normal dusunuyorum konu acmanin etkisi oldu kendimi ayipladim ceki duzen verdim makyaj bilr yapasim yok

Son derece bencilce bir düşünce. ..Empati kur bir kere düşün ,sen ona deli gibi aşık olsaydın ve o senin için bunları düşünseydi hangisi seni mutlu ederdi boşanmak mı yoksa bu düşünceleri silip yoluna bakmak mi ? Kararıni ver böyle oyi birinede haksizlik etme herkes evlenince flört dönemindeki gibi zirvede bir aşk yaşamıyor zaten ...

Ben katılıyorum.

Dansa gitmek
Kursa gitmek
Sosyalleşmek

duygusal boşluğu kapatmaz, sadece dikkati duygusal boşluktan başka yere çeker.

Yani kalp bu boş kalamıyor, hemen doluyor. Konu sahibesi de kalbinin atmasını özlemiş madem umarım attıran biri çıkar.

Şahsen eşim beni çekici bulmasa dışardaki insanlara gözü kaysa , ben onunla evli kalmak istemem.
Hadi sizi anlayayım, eşinize oturup güzel bir dille anlattiniz mi ilgi sevgi heyecan istiyorum diye. Keşke dışarı gözünüz kaymadan önce esinizle konussaniz bunu. Çünkü sizin yaptığınız bir hareket yok ama düşüncesi bile yaralar insanı.
Çocuğunuz için de ayak bağı diye düşünmeyin. O çocuğun olması için ne kadar çaba gösteren insan var,
Bence rahat batması ya da sukursuzluk olayina hiç bulasmadan düşünceleri kafanizdan atın Rabbim ıslah etsin inşaallah

Sacmalamayin Allah askina.Deliler gibi aşık olup evlenseydinizde bir süre sonra monotonlasacakti yine baskalarina mi ihtiyac duyacaktiniz.kisa zamanda olgunlasin ve esinize cocugunuza bu kötülüğü yapmayin lutfen.aynini esiniz size yapsa nasil caniniz yanardi bir düşünün.siz esinize suslenin ona ilgi gösterin.o takmiyorsa bu fazla enerjinizi işe girip (cocugu krese baslatabilirsiniz)is sizi yorar aşk meşk düşünecek haliniz kalmaz iyi gelir diye düşünüyorum.ben calisan bir kadinim yorgun isten cikinca 2 kap yemek yapip cocugumla esimi gormek mutlu ediyor beni.sizde bi deneyin bunu bence

Çok haklısın canım, bir de dusunsene o heyecan ömür boyu devam etse insan kalbi kaldırmaz herhalde. Evlenmeyi geçtim uzun süreli ilişkilerde bile heyecan azalıyor ki insan bunu kendi istiyor çünkü fıtrat bu. Herkesi her şeyi anlamaya çalışmaktan ne kadar pislik varsa normalleştirdik artık.

Bekle biraz daha o güzelliğin de geçicek hala geçmemiş sen ondan böyle sarsılmışsın ev işlerine yoğunlaş örgü ör dikiş nakiş temizlik sonra bak bakalım o güzelliğinden eser kalıcak mı hala güzel sanıyosun kendini belki genç güzel sandığın için yere göğe sığdıramıyorsundur.

Ben de aşığım.. ama aşık olduğum adamla evlenemeyecegimi biliyorum. Daha doğrusu o bana hiç gelecekle ilgili kendimi güvende hissettirmedi hep bitecek bu gün modunda yaşamak zorunda kaldım onlayken ve bu beni de kötü etkiledi. Sonunda daha fazla ezik gibi olmayı yediremedim.
Lakin, ayriyiz ve bugün bile bir şarkıyı ağlayarak dinledim. Başka birini sevemeyecekmisim gibi geliyor. Bir omur yalnizligi dusunmeye basladim. Baska isteyenler var ama gonlum almiyo. Sevmediğim kişiye de haksızlık edemem. Ona da yazık sonuçta. Kimse sevilmedigi biriyle bir omru hak etmiyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…