Ben katılıyorum.
Dansa gitmek
Kursa gitmek
Sosyalleşmek
duygusal boşluğu kapatmaz, sadece dikkati duygusal boşluktan başka yere çeker.
Yani kalp bu boş kalamıyor, hemen doluyor. Konu sahibesi de kalbinin atmasını özlemiş madem umarım attıran biri çıkar.
Hahahahhahabende kafayı yemek istiyorum ama aklım beni terk etmiyor napsam acep
Öyle deme miss , çıkmasın biri. Eşini seviyor. Eşi de onu seviyor. Hiç bir sıkıntıları yok.Bir yavrucak var ortada.
Kalp sadece aşkla atmaz. Iyi bir iş, küçük başarılar bile yeniden heyecan verir.
Eşiyle mutlu olmayi, ona aşkla bakmayı deneyebilir.
Güzelliğinin eşi tarafından tescillenmesini istiyorsa konuşabilir. Simartilmak istediğini dile getirebilir.
Yeni biri sadece en fazla 1 yıl heyecan verir.
Evlendikten kısa bir süre sonra her şey rutine bağlanır.
O zaman ne yapacak, yine yeniden mi deneyecek ?
O zaman aile kırmayalım bu şekilde düşünen kalpler. ya da çocuk sahibi olmayı çok sonraya bırakmalı.
Aldatmak sadece fiili olmaz.Sen eşini düşünce olarak aldatiyorsun bence maksadim seni yargılamak değil kendine getirmek. Zaman zaman hepimiz hayatımızda heyecan isteriz ama başka erkekler için süslenmek yanlış. Bence sen eşinin sana sunduğu hayatı da beğenmiyorsun. Eşinle konuş seninle daha fazla igilenmesini iste, hayatınızı renklendirmek adına birşeyler yap, kendine bir hobi bul, mutlaka kitap oku, okumak seni olgunlaştiracak hayatı anlamanı sağlayacaktır. Not:Bekar kuzenlerinle fazla takılma Boşuna da onlara özenme zaten onlarda sana özeniyorcanim icimdeki duygular cok masum aslinda tehlikesiz cunku eylem yok...hatts kurtulmaya calisiyrum his de olsa...ki suan gsyet normal dusunuyorum konu acmanin etkisi oldu kendimi ayipladim ceki duzen verdim makyaj bilr yapasim yok
Valla aşık olmak çok başka bir şey, aşk feçici heves/heyecan değil ki. Gerçekten aşık olunca zamanla ilk heyecan gitmiyor, gitse de yerini ruh eşliğine, kara sevdaya bırakıyor.
İleri yaşla alakası yok, insanın çocuğu bence sevdiğinden olmalı. Çok iyi adam, beni de çok seviyor haydi bu olsun şeklinde aile kurmak bana zaten ters yaş geç olsun erken olsun. Evlilik ille de sıkıcı bayıcı bir şey olmak zorunda değil, gerçekten sevdiğin biriyse yanında olmak başlıca bir mutluluk sebebi zaten.
Konu sahibesi olsam aşkın peşine düşerim ama çocuğumu asla bırakmam. Hayat öteyi beriyi toplumu takmak için çok kısa, insan kalbinin peşine gitmeli.
İlişkilere mantıkla bakanlar değil aşk kadını olanlar ne yazdığımı anladı öperim
ay sinirlerim bozuldu ya yeterEvlendim güzelliğime yazık ettim bölümüne takıldım, evlenmese idin güzelliğini nasıl drğerlendirecektin? Güzelliğinle para kazanacağın bir meslek var bol bol da erkek içeren. Sanırım hevesin o yolda!
O zaman erkekler sana bol bol bakarlar hem! Çocuğundan utan be kadın!
duygularima tercuman oldun arkadasim ya ben konuyu acarken cok dobra ve aciklamasiz ayrintisiz yazmsim ayrinti verseydim keske bukadar kotu kadin muamelesi gormezdim belki...evet esime bagliyim benim canyoldasim o annemlerde bile kalamiyorum o yokken...her derdime imdatim o...nasil bosanayim taamam mukemmel bir erkek ama aski yasatsmiyor yada adi herneyse....bi bosluk var icimde...ona defalarca soyledm asik et kendini bana ikimizde genciz dedim ilgisi yok is ve ders e adadi kendini..ama ben renkli biriyim sikir sikir cilveli kahakaha dolu biriyim o ise ev is arasinda mekik dokuyor yurumeyi bile sevmiyor dusunCnm sen hislerini yazmissin dobra bir sekilde aslinda herkes bole içindekileri dokemez
Esin ilgisiz benim esim gibi ama tam bir ev adami aile babasi
Sizde renkli bir kisiliksiniz
Esinizle flort gibi yasam istiyorsunuz
Ilgili olmasini birlikte paylasimlar vs.
Ama siz yanlis anlatmissiniz
Esinizden isteklerinizi farkli birinden bekliyor gibi olmus
Bu da esinden kaynaklaniyor aslinda
Keske kadinlar gibi derin dusunebilseler
Amayok senin istedigin gibi evlilik 1000 de 1
Bosanmayida hic dusunmedim diyorsunuz
Demekki omrunuz esinizle
Yani onunla yasayabilirsiniz demekki istediginiz hayati
Gerci iki tarafli yasanir ama
Oyleyse alisicaksiniz bu hayata
Oglunuzla vakit gecirin
Zaten sosyal hayatiniz var gibi
Yani bosuna beyninizi mesgul etmeyin ve kendinizi esinizden sogutmayin hayali bi hayat için
Varolanlarla mutlu olmaya calisin esinize dahada ilgi gosterin belki ise yarar
Can'ım bunlar şeytanın vesveseleri..siteye sirf bu derdin yuzunden uye oldum artik icimde tutamicam dertlesmem lazim..esimle beni cok sevdigi icin evlendim asiri asik degildim onun gibi iyi durust bir erkegi baskasina kaptiramazdim..bu dusunce beni deli ediyordu tabi biraz kendi de yakisikli orta ayar...suan 3 senelik evliyiz 26 yasindayim ben 30 yasinda esim bir tane oglumuz var...ama bennn! ben degistim..ve gozum disariya kaymaya basladi bugunlerde..ama asla aldatmadim...esime asik degilim hayatimiz rutin gecin sartlari falan....ama ben eskisi gibi heecanlar yasamak istiyirum cok ozledim o heyecani ..asik olmanin verdigi o mutlulugu...disarda gezerken genc yasitim cocuklarin bana bakmasi cok hosuma gidiyor malesef ..disari cikarkende oldukca suslenmeye basladim herkez noluyo sana diyor esim ben suslenince donup bakmiyi bile guzel olmussun bile demiyor isi gucu is hayati...e o bana ilgi gostermeyince bende disarda gezerken bari begenilerek dolasmak istiyorum...eski sevgililerimi goruyorum bazen ...onlarin bana olan ilgilerini ozluyorum ..beni simartnalarini sevmelerini...sarkilar bile anlamsiz artik...eskiden sarki dinlemek bile beni heyecanlandirirdi ciktigim asik oldugum kisiyi dusunurdum ..ama bu sarkilarda esimi dusunemiyorum...esim demek aksam yemegi is hayati gecim akraba ziyareti demek.....ama sonsuz sadaket de demek cunku beni seviyor benle cok mutlu bende yaninda guvende mutluyum huzzurluyum ama peki ya askk....deli gibi asik olmak titremek yaninda......hata yapmaktan korkuyorum allah korusun..dua ediyorum....kuzenlerim bekar birliktee toplandigimizda ciktigi cocuk larla olan asklarini yasadiklarini heyecanlarini anlayiyorlar nasil mutlular bense icimde firtinalar koparken oglum eteklerimi cekistiriyor....evlendim diye cocugum var diye guzelligime yazik oldu diye dusunmekten biktim....sanki harcanmis hissediyorum kendimi...zaten esimin aileiyle birsuru sikintilar yasadim....toplumda cok begenilen biriyim hatta bazen sen harcandin diyen bile oldu...maddi sikintilar da var....cocukla calisamiyorumda...ya bana yol gosterin...bu saatten sonra olmaz deyin...sen evlisin ufacik bir kipirti bile hayatini bitirebilir deyin....cocugun var deyin....biseyler deyin..korkuyorum kendimden
hayir biz yawrumuzu kimseye birakamayizkiCan'ım bunlar şeytanın vesveseleri..
Evli hanım ve erkeklere dış dünyayı güzel göstererek evliliği bozmak için şeytanın hilesi..
Hepimiz güzeliz, hepimiz alımlıyız.. Ama bunu eşimize kullanmamız gerekiyor.. Ada'm seni seviyorsa zaten bu daha da kolay arada bir oğlunuzu bırakın annenize çıkın gezin illa para harcamak falan gerekmiyor.. Bi sahile gidin bi yere gidin yürüyün eşine onda sevdiğin şeyleri söyle oda sana söyler.. Aşk zaten geçici bir heves.. Sevgi ve sadakat aileyi bir arada tutar.. Sende sevgi var ama sadakat pek kalmamış..
Bu şekilde düşünürsen eşine ihanet etmiş gibi olursun ve amacın da zaten Oraya götürüyor seni... Ne yazıkki..
Geçici bir heves için helal olan eşini elinden kaçırma.. Hayatını zehir etme.. Üstelik ele avuca gelen bir bahanen de yok..
Nolur yapma güzel yuvana eşine evladına en önemlisi kendine ihanet etme..........
Selametle..
Cnm seni cok iyi anliyorumduygularima tercuman oldun arkadasim ya ben konuyu acarken cok dobra ve aciklamasiz ayrintisiz yazmsim ayrinti verseydim keske bukadar kotu kadin muamelesi gormezdim belki...evet esime bagliyim benim canyoldasim o annemlerde bile kalamiyorum o yokken...her derdime imdatim o...nasil bosanayim taamam mukemmel bir erkek ama aski yasatsmiyor yada adi herneyse....bi bosluk var icimde...ona defalarca soyledm asik et kendini bana ikimizde genciz dedim ilgisi yok is ve ders e adadi kendini..ama ben renkli biriyim sikir sikir cilveli kahakaha dolu biriyim o ise ev is arasinda mekik dokuyor yurumeyi bile sevmiyor dusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?