Ahh yavruuum:teselli:, adamı iki gördün diye aşıkmı oldunşakkıdı
Bu bir doktor hasta ilişkisidir. Öteye gidemez. Adam evlimi barklımı, çoluklu çocuklumu, hırlımı hırsızmı ,azılı katilmi (abarttım evet-tatlicadiarzu-) hiçbirşeyini bilmiyorsun. Gözü kapalı aşıım uleeeyyyn diye geziniyorsun.:teselli:, ikinci görüşmede hemen özel numara istenirmi ya:mymeka:, Şimdi gerçekçi olmak gerekirse bu iş olmaz. Ama işin deli tarafından bakacak olursak, Josh Holloway(namı değer Losttaki Sovyır)'ın karısıda İlk gördüğünde adamın telefonunu filan istemiş bakın şimdi evliler. Antiparantez kadın çikin bişe.:dilcikar: Adam ondaki özgüvene aşık olmuş. Ama herkeste aynı olacak diye birşey yok.
inşallah geçer...okula gitmedim danışman hoca beni boğabilir her an...hastayım gelemiyorum dedim artıkın bilseki aşk acısı o tezimi yedirtir bana...cokacimcoookcokacimcoook ..ulaşılmazlık ta sanırım cezbediyor numarayıda vermedi ya kıymetli oldu adam şimdi..oturdum telefonun başına arasam mı aramasammı bir yandan iskambil fal kağıtları. verir mi numarasını vermezmi;?ay ben aptal liseli aşıklara döndüm...

adam vermedi yani numarasını ister arkamdan cıkmıs olsun ister dağı delip geçsin deyip bu işi kapamam lazım yok. yok yok....