• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşık oldum bir doktora

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
doktordan hoşlanmış vede bayağı etkilenmiş bu kızcağız.Size bir soru adam evli olsa ve tlf.kıza verse
sizce görüşürmü?görüşmezmi?Bence evet görüşür.
Duygularını kınamıyorum,hepimizin başına gelebilir.
Dolayısı ilede ona evet diyecektir.........................

Bosuna dememisler insanin adi cikacagina cani ciksin diye:delphin:...bir bakima dogru diyon..erkeklerin her firsata atladigna kac defa sahit olduk.benneyaptımki..fakat yinede ön yargili pesin hükümlü davranmamak lazim...

Kart vizitini vermemesi zaten pekte alakali olmadigni gösteriyor...verseydi tamam diyecektim baliklama atladi...lakin vermemis bunuda göz ardi etmemek lazim...gamyoncuiremsu

Her yasli amcayida potansiyel nuri alco görmeyelim piyasada gazoz kalmayacak conemmm:kahve:

Bosuna dememisler insanin adi cikacagina cani ciksin diye:delphin:...bir bakima dogru diyon..erkeklerin her firsata atladigna kac defa sahit olduk.benneyaptımki..fakat yinede ön yargili pesin hükümlü davranmamak lazim...

Kart vizitini vermemesi zaten pekte alakali olmadigni gösteriyor...verseydi tamam diyecektim baliklama atladi...lakin vermemis bunuda göz ardi etmemek lazim...gamyoncuiremsu

Her yasli amcayida potansiyel nuri alco görmeyelim piyasada gazoz kalmayacak conemmm:kahve:

aman nurı alço onun oğlu yasında:):)evet aynen atlardı eger gercekten ısteseydı...arkadasımın demesıne gore beledıyeye haber verelım o ölmüş üsttüne toprak atmayı unutmuşlar cenazeyı kaldırsınlar dıyor...mıllet beyazatlı prens bulur sen beyaz kefenlı prens degıl kral buldun diyo yaa.yada onun mecalı kalmamıs bır ayagı cukurda dıyor tummmm bu soylemler benı yıldıramadı yıldıramayacak sadece tapu kaydı varsa kısaca evlılık cuzdanı orada bu ask bıter

Yanı telefon numarasını alsan napıcan ??

bence 1. erkek isteyince seni bulmak inan bulur bence sen kendin böyle şey düşünüyorsun yoksa çoktan bulurdu ben çok gördüm
2. senin yaşında daha çok genç aradaki yaş farkı sorun yaratır bence
3 .bence sen sadece etkilendin dışarda görsen belki böyle hissetmezsin
ama hakkına hayırlısı olsun

içerik nedeniyle konunuz "aşk hikayeleriniz" bölümüne taşınmıştır bilginize

böööööööööööööööö konumu tasımıslarr:(

ama adam evlimi merakla bekliyoruz ögrenebildinmi arkadaşım

azra02 ayyyy cesaretım kırıldı yazamadım kızaa face den ....utandım vallahii....evlıyse kelımesı benı korkutuyor... ama arayıp numarasını ıstemekte abartı gıbı gelıyor

bence sen ona aşık değil sadece hayransın boyle durumlar ortaya çok çıkıyor bnm eskı çalıştığım yerde bir kbb uzm vardı aramzda ıyyıdı saolsun.bana hep şey derdi:once hasta bana geçrek bir hasta olarak gelıyor sonra kontrole geldığinde süslenmıs saçlar fonlu olarak gelıyr dıyordu yanı hoşlanıp tekrar bahaneler içinde gelıyorlardı bı kerede ben görmüştüm adam haklıydıkaydirigubbakcemile2
ama bizim dr gençti 35 yaslarındaydı.hastanedeki tüm kızlar ona asıktı felan görmeyın komedı yanı.
cnm sende bu sewdadan vazgeç arada bu kadar yas farkı varken hem zaten sadece beğeni seninki.ayrıca o adam kesın evlıdr çünkü dr ların çoğu ozellıkle cerrah kesımı yüzük takmaz.anlatabildim mi bilmiyorum ama boşver derdim ben.

Ahh yavruuum:teselli:, adamı iki gördün diye aşıkmı oldunşakkıdı

Bu bir doktor hasta ilişkisidir. Öteye gidemez. Adam evlimi barklımı, çoluklu çocuklumu, hırlımı hırsızmı ,azılı katilmi (abarttım evet-tatlicadiarzu-) hiçbirşeyini bilmiyorsun. Gözü kapalı aşıım uleeeyyyn diye geziniyorsun.:teselli:, ikinci görüşmede hemen özel numara istenirmi ya:mymeka:, Şimdi gerçekçi olmak gerekirse bu iş olmaz. Ama işin deli tarafından bakacak olursak, Josh Holloway(namı değer Losttaki Sovyır)'ın karısıda İlk gördüğünde adamın telefonunu filan istemiş bakın şimdi evliler. Antiparantez kadın çikin bişe.:dilcikar: Adam ondaki özgüvene aşık olmuş. Ama herkeste aynı olacak diye birşey yok.

Bacım sen iyisimi vazgeç bu işten. daha neler neler çıkar karşına. Sonra oturup yaptığın bu işe gülersin.sengözlerimebaksanab

ahh ahh
ben de zamanında hastanede stajdaykene böle bi cerraha tutulmuştum
tabi o zamanlar bütün stajyerler bitik herife fegat kimseye pas vermiyor
stajımın biteceği hafta dedi ki "bu hafta gidiyorsun, sana bi ugurlama partisi yapalım"
aboovvv
nası uçtum göklere
aşığım diyorum seviyorum
hatta evlenedebilirim belli olmaz...
staj bitti
2 hafta daha kafama takıldı herif
sonra aynen beynimden de kalbimden de şut :roflol:
hoşlaşmaydı geçti gitti...
şimdi yolda görsem dönüp 2. kez bakmıyorum bile :delphin:

yanii....
böyledir bu işler
saplantı haline getirmemek lazım
bu yaşta bir doktorun bekar oldugunu hiç sanmıyorum
ve kısa bir hatırlatma;
doktorlar genelde yüzük takmaz
kendinizi evli oldugu fikrine alıştırsanız iyi edersiniz
uzaklaşın bu adamdan
üzülmek istemiyorsanız tabi.....

Ahh yavruuum:teselli:, adamı iki gördün diye aşıkmı oldunşakkıdı

Bu bir doktor hasta ilişkisidir. Öteye gidemez. Adam evlimi barklımı, çoluklu çocuklumu, hırlımı hırsızmı ,azılı katilmi (abarttım evet-tatlicadiarzu-) hiçbirşeyini bilmiyorsun. Gözü kapalı aşıım uleeeyyyn diye geziniyorsun.:teselli:, ikinci görüşmede hemen özel numara istenirmi ya:mymeka:, Şimdi gerçekçi olmak gerekirse bu iş olmaz. Ama işin deli tarafından bakacak olursak, Josh Holloway(namı değer Losttaki Sovyır)'ın karısıda İlk gördüğünde adamın telefonunu filan istemiş bakın şimdi evliler. Antiparantez kadın çikin bişe.:dilcikar: Adam ondaki özgüvene aşık olmuş. Ama herkeste aynı olacak diye birşey yok.

inşallah geçer...okula gitmedim danışman hoca beni boğabilir her an...hastayım gelemiyorum dedim artıkın bilseki aşk acısı o tezimi yedirtir bana...cokacimcoookcokacimcoook ..ulaşılmazlık ta sanırım cezbediyor numarayıda vermedi ya kıymetli oldu adam şimdi..oturdum telefonun başına arasam mı aramasammı bir yandan iskambil fal kağıtları. verir mi numarasını vermezmi;?ay ben aptal liseli aşıklara döndüm...:(:(adam vermedi yani numarasını ister arkamdan cıkmıs olsun ister dağı delip geçsin deyip bu işi kapamam lazım yok. yok yok....

ahh ahh
stajımın biteceği hafta dedi ki "bu hafta gidiyorsun, sana bi ugurlama partisi yapalım"
aboovvv
nası uçtum göklere
aşığım diyorum seviyorum
staj bitti

inşallah bir boşluktur inşallah saplantıdır diyeceğim...hadi sizinki geç benimki 45 50yasında adam.babamdan büyük ama gönül fermannnnnnnnn dinlemiyor

ahh ahh
aboovvv
nası uçtum göklere
aşığım diyorum seviyorum
staj bitti

inşallah bir boşluktur inşallah saplantıdır diyeceğim...hadi sizinki geç benimki 45 50yasında adam.babamdan büyük ama gönül fermannnnnnnnn dinlemiyor

bak en önemli sorunlardan biri o. 45 50 yaşında adam. ve sen 26 yaşındasın. bence bunu düşün. çok fazla yaş farkın.. adamın evli olup olmadığıda önemli...
ancak diyelim bekar . yinede bu yaş farkı senin için çok büyük bir handikap. bence olmaz bu ...

yanında çalışan kızla baya muhabbet ettik ..arkadaşın face sınden...bir yakınım gelmiş hastanenize muayene filan olmuş..yazdım artık merak etmiş evlimi değilmi?dedim dr ismi nedir kim bu yarıdmcı olayım dedi haliylen..yazıyorum artık......kıza soruyorum...

Back