• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşık oldum bir doktora

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Niye kopuyon güzelim...benneyaptımki ugramismi ugramamismi? Konu sahibi arkadasim sen doktoru tacizmi ettin yoksam

Eyvallah...gereken uyarilari yaptik bizden söylemesi tabiki...fakat gerisini arkadasimiz kendi bilir bencede...:kahve:

Yaw biri bir söylesin doktoru kim taciz etti yaw.:mymeka:..bak cidden piskopati oynatacaksiniz bana he...-tatlicadiarzu-

nuri alçoylan bir akrabalığımız cidden yok:)taciz kim ben kim?:jeyyar::jeyyar::jeyyar:

ya canım istemek var istemek varrr

asık oldum numaranızı verın aksam bulusalım dıye numara ıstemedım hastane dısında tahlıller vardı yapılacak onu dısarıda yaptırırken danısmak anlamında ıstedım...yanlıs anladıgını sanmıyorum.

ayol benimde saçlarım kırlaşıyo ama daha 21 yaşındayım:D bence iyi bir araştırmayla kimseye sormadan öğrenebilirisn yaşını filan

Bak doğru :delphin:

Seneler önce başıma ne geldi

Kadının biri bana kaç yaşında gösterdiğini sordu

Ben dedim 40 yanımda arkadaş vardı oda dedi 45 (yaşım 16 filan)

Ay kadın demesinmi 26 yaşındayım :1shok: ama saçları olmuş grii yaa boyatmamışta

Sonra çok üzüldüm ama laf ağızdan bir kere çıkıyor işte :delphin:

gülsümcüm ,tale in dediğine göre arkadaşımız ,cep telefonunu istemekle bir taciz eylemi gerçekleştirmiş canım.:kahve:.

Tale isimli arkadaşım senin eşinde hastasının arkasından çıkıp odadan bakıyor ise elinde kartla ozaman problem var:)

Son düzenleyen: Moderatör:
Gülsüm Sultan konu sahibi arkadaş doktoru taciz etmemiş.Konu sahibi arkadaşın doktorunu başkaları da taciz etmemiş.
Konuya cevap yazanlardan tale isimli arkadaş, kendi eşine yapılan tacizlerden bahsetmiş (konuyla alakasız olaraktan)
Umarım anlatabilmişimdir, biraz karışık gibi geldi bana ben anlatınca...:uhm:

Hee anladim...yani simdi arkadasimiz numara istedi diye taciz etmis oluyor doktoru öylemi?:uhm:
Neyse herkesin görüsüne saygimiz var en alasindan:delphin:

nuri alçoylan bir akrabalığımız cidden yok:)taciz kim ben kim?:jeyyar::jeyyar::jeyyar:

Bilemeyiz yavrim....nuride olabilir...coskunda olabilir..bilemeyiz...adama gazoz neyin teklif etmeyesin sakin:delphin:

amanın gazozluk hali mi var o doktorun:)kalp krizi geçirir filan...katil öğretmen diye gazetelere çıkarım:)

asık oldum numaranızı verın aksam bulusalım dıye numara ıstemedım hastane dısında tahlıller vardı yapılacak onu dısarıda yaptırırken danısmak anlamında ıstedım...yanlıs anladıgını sanmıyorum.

Tale isimli arkadaşım senin eşinde hastasının arkasından çıkıp odadan bakıyor ise elinde kartla ozaman problem var:)

ya ben bazı şeyleri abarttığını düşünüyorum.yani tahlil yaptıracağım o yüzden istedim diyorsun da,alt tarafı tahlil..idrar,kan testi,şeker testi vs diyeceksin.başka şey bilmene gerek yokki..yani doktorun cep telini almana gerek bir durum yok
birde kartla arkamdan baktı demişsin.sen istediğinde kartı bulamadı ve veremedi,sen çıktığında buldu ve gitmemiştir daha buradadır diye vermek istemiş olabilir.bunun altında da birşeyler araman manasız.
beni hatırladı diyorsun,eee bende gidiyorum beni de hatırlıyorlar,hemde devlet hastanesinde,o kadar insan arasından artık nasıl hatırlıyorlarsa..eşimde gider onu da hatırlıyor doktor ve yardımcısı..yani bu da heveslenmeni sağlayacak bir durum yokki

sefamolsun kullanıcısından alıntı
Ahhh aşk helede böyle platonik olunca bir başkadır...

Aşk dediğin zaten kavuşuncaya kadardır...

herkesi katmayalım..yıllar geçip kumrular gibim olanlarda var:))

Adamın yası cok büyük ayrıca siz birkaç sefer sonrasında etkilenmişsiniz ilk görüşte aşk degil yani...
yasınız için bana garip geldi gidip arkadaslarınızla bahaneler üretip peşinden koşmanız..
ayrıca sinirli diyorsunuz evde de size sinirlenmesi muhtemel yani siz sinirli tiplerden mi hoşlanıyorsunuz..bu yastaki amcalara ben hiç ilgi duymadım şahsen genç delikanlılar varken...bence boşluktasın dikkat et hata yapma ..

ya ben bazı şeyleri abarttığını düşünüyorum.yani tahlil yaptıracağım o yüzden istedim diyorsun da,alt tarafı tahlil..idrar,kan testi,şeker testi vs diyeceksin.başka şey bilmene gerek yokki..yani doktorun cep telini almana gerek bir durum yok
birde kartla arkamdan baktı demişsin.sen istediğinde kartı bulamadı ve veremedi,sen çıktığında buldu ve gitmemiştir daha buradadır diye vermek istemiş olabilir.bunun altında da birşeyler araman manasız.
beni hatırladı diyorsun,eee bende gidiyorum beni de hatırlıyorlar,hemde devlet hastanesinde,o kadar insan arasından artık nasıl hatırlıyorlarsa..eşimde gider onu da hatırlıyor doktor ve yardımcısı..yani bu da heveslenmeni sağlayacak bir durum yokki

ınsanların bazen okumusuda cahılıde ask soz konusu olunca tıkanıp kalabılıyor belkı ben kendımcede yorumluyor olabılırım...maksat zaten buarada sızlere danısmak konuyu acmam dakı sebeb yorumun ıcın tesekkur ederım..ama bazı arkadasların belırttıgı gıbı kımsenın kocasını elınden almıyoruz..

ya sen benim kocamı boş ver hovardanın teki fakat bazı bayanlar biraz daha ağır davransanlar hafifleşmeseler olmaz mı?? (seni kastetmiyorum çıkışma yoruldum yazmaktan)
akışına bırak senin tüm bilgilerin onda kayıtlıdır istese seni şıp diye bulur. reddedilmek seni biraz üzmüş. bu yaşta bi adam hiç evlenmemişse daha kötü demekki hiçkimseye bağlanabilecek biri değil her iki durumda olcak iş değil dua et vermemiş telini.

canım çok mantıklı hareket et.
dedigin gibi aşk olunca konu mantıgı bazen kenara atabiliyoruz sonradan hem kendini hem aileni üzecek birşey yapma ..
adam numarasını verdi konustunuz diyelim sordun ewlimisin diye oda hayır dedi nerden bileceksin yalan söylemedigini ?belki senle oynayacak seni yıpratacak..
şu anda doktor sende hastasısın bence senle ilgilenmesi çok normal boşuna yemin etmiyorlar
ki sen bence pek üzerinde durma eger o istiyorsa arar ,bulur senin numaranı ister ;)

canım çok mantıklı hareket et.
dedigin gibi aşk olunca konu mantıgı bazen kenara atabiliyoruz sonradan hem kendini hem aileni üzecek birşey yapma ..
adam numarasını verdi konustunuz diyelim sordun ewlimisin diye oda hayır dedi nerden bileceksin yalan söylemedigini ?belki senle oynayacak seni yıpratacak..
şu anda doktor sende hastasısın bence senle ilgilenmesi çok normal boşuna yemin etmiyorlar
ki sen bence pek üzerinde durma eger o istiyorsa arar ,bulur senin numaranı ister ;)

evet ıstese kayıtlardan bulup sımdıye kadar arardı..kartımı ıstemıstınız sız cıktıktan sonra buldum veremedım bahanesıylede arayabılır..yada evlıdır. gıdıp kayıttakı kızlardan nasıl ısteyecek utanmadan..yada hiççç anlamamıştır.kızı gibi görmüştür:(:(:(benım bı 10 yıl yaslanmam lazım acilen

evet ıstese kayıtlardan bulup sımdıye kadar arardı..kartımı ıstemıstınız sız cıktıktan sonra buldum veremedım bahanesıylede arayabılır..yada evlıdır. gıdıp kayıttakı kızlardan nasıl ısteyecek utanmadan..yada hiççç anlamamıştır.kızı gibi görmüştür:(:(:(benım bı 10 yıl yaslanmam lazım acilen

hayır canım hiç öyle düşünme sen daha en güzel yaşlarındasın bi düşünsene gezmek tozmak istedigin zamanlarda yorgun ewde oturmak isteyecek bi bebegin olsa adama dede dicek kadar yaşlı :) bi anlık etkilenme bencee...karizmatikse bide konumundan dolayıda etkilenmiş olabilirsin ..yerimseniben

aklmada gelmiyor değil evli ise. ve ben bunu bilmeyerek hareket ediyorum .bir şekilde bana numarasını verdi diyelim veya ben aklına girmiş olacağım.kendinden 20 yaştan bile belki daha küçük biri var aklı kayar gönlü kayar evinde huzursuzluğa neden olurum bunuda düşünüyorum ..ben görüşmem desemde aklı kaldıktan evine huzursuzluk verdikten sonra ben o günahın altından kalkamam.ama belki değil boşanmış veya bu ihtimal aklımı kurcalıyor işte.

bu yorumunu gördüm sevindim...

Bence eğer gerçekten aşık olduysan ve kararlıysan ,öncelikli olarak evli olup olmadığını öğren ... Hemşirelerden birine sor , bi yalan uydurarak ...

"Doktor Bey in eşinin adı Nergis 'ti dimi , yanlış hatırlamıyosam konuşmuştuk daha önce ama unuttum..." diyiver , salla bir şeyler...

Zaten " bekar"sa der bekar diye ... Sen de " Aa ben şaşırdım , o başka bir doktordu pardon ..." dersin...

Ama evli olmadığından emin olmadan yapma bence ... Aklı kayar , mazallah hep konuşuyoruz burda... Neler okuyoruz ,neler duyuyoruz ...Bu vebalin altına girme :1no2:

Back