öle koyun gibi geçtim kenara .doğal afete uğramış gibi evlilik programlarına bakıyorum..acaba çıkıp orada hastanesini vs söylesem adını söylesem doktor bey sizi bekliyorum mu desem:)
AHH BU DR LAR NELER CEKIYORUM AMA BEN GENCLERLE NE ZAMAN GITSEM BANA KARTDA DEIL KAGIDA CEP TEL LERINI VERIP YOLLARDILAR MUTLAKA ARA NASILSIN MERAK EDERIM DERDI 3DUR OLDU EN SONDA BU SAGLIK OCAGINDA VARDI BI DR VE EVLIYIM ADAM BANA BIR ILGI BIR ILGI sengözlerimebaksanab ILLA HERYERIMI MUAYENE EDICEK BISEYIM YOOK DESEMDE HAMILEYKEN DE GITMISTIM MECBURIYETTEN OZAMANDAN BERIDIR ILGILI BENLE AMA YASLI DEIL GERCI KADERIM BU GALIBA KOCAMDA 40KINA BASTI... anlatacagım bu dr böle hovardalar ama genc bırını bulursan dr kacırma derımmm öpuldun
sevgili kankam ara sancım var ağrım çok de sonra neyiniz var deyince kalbim ağrıyor ne den derse aşığım aşık deee olay bitsin benide ömrümüde yeme diyor ya
sevgili kankam ara sancım var ağrım çok de sonra neyiniz var deyince kalbim ağrıyor ne den derse aşığım aşık deee olay bitsin benide ömrümüde yeme diyor ya
ay doktor olsalar nolacak benim hiç ilgimi çekmiyo valla benim nişanlımda polis kızlar onların üniformasınada hayran ama kıyafetleri değiştirince hepsi aynı:roflol:
benim eski sözlüm komserdi ozamanlar üniversite yılları okul arkadaşlarım ne sanşlısın derdi.ne oldu içindeki adam değilmiş kuzum aynen.kıyafeti çıkardımı bildiğimiz insan modeli.ama tek bir gerçek var o gençti canımmmm...demekki beni sarmıyor gençler:)bilseydim evlenir barklanırdım okumak yerine bu aşk maceralarına bulaşmazdım
Evli olma ihtimali çok yüksek.
Bekar olsaydı ya da size karşı birşeyler hissettiyse o da , bence mutlaka kartını özel nosunu verir, santraldan ulaşın demezdi.
Ama 45-46 yaşında bir adamda tabiri caizse zaten ona asıldığınızı anlamıştır..Zaten doktorlar mesleklerininin seçkinlikleri itibarı ile, peşinden koşulan erkek grubunun başını çeker..
Bence oyunlarla adamın aklını çelmeye çalışmayın..
Bunu yapacaksanız da en azından bekar olduğunu kesinlikle öğrendikten sonra yapın..
Olur ya aşık falan olursunuz birbirinize, adam da evlidir falan ondan sonra evli bir adama aşık oldum diye topic açmayın mazallah..
ben hala kendimce acaba anlamadı mı?arkamdan neden çıktı cümlelerini plak gibi tekrarlamaktan iyice bunaldım:a015::a015::a015:
Bacım sen iyisimi hastane çıkışında pusuya yat. Sonracığıma baktın doktor geliyor, bayılmış numarası yap. Doktor bu eşşek değilya, "açılın ben doktorum" der elbet. kaydirigubbakcemile3 işte tam o anda bir bakış fırlat, doktor dumur olsun. E gerisinide ben söylimiyim dimi, kendi hayal gücün.
sositosositosositososito
ne becerıksızsın yahu daha ögrenemedin :mymeka:
doktorların çoğu çapkın oluyorlar. ben tersleneceğini düşünmüyorum. ama tedbirli olabilir çünkü belkide karısının bir denemesi olduğunu düşünebilir. sadece doktor değil 50 yaşında çoğu adam 26 yaşında güzel bir kıza ilgisiz kalmaz.
ama bence bir hayranlık seninkisi. olaki abartalm adam bekar sevgili oldunuz. babandan büyük adamı arkadaş çevrene sokamazsın. sen onun cevresine giremezsin. başka sevgilisi olup olmadığını bile bilemezsin.
Bizde eşimle bu şekilde tanışmıştık.Ben 3.kez muayneye gitmiştim.Verdiği ilaçların yan etkisini anlatıyordum.Hımm hemen başka bi ilaç daha yazayım demişti.Bu arada bi kağıda cep telefonunu yazıp vermişti.Bunlar da dokunursa haber verin diye.Ne alkaysa :jeyyar::jeyyar:Benimkini de aldı tabi. Ondan sonra geldi mesajlar,gitti mesajlar Şeniz
Angelın doktoruna gelince bence %95 evli bir erkek. Çünkü profil resmine göre hangi bekar erkek senin gibi güzel ve genç bi bayanı reddeder.Arkandan bakmasına gelince ah be bende genç ve bekar olacaktımki diye iç çekmesindendir.:a015:.
Bu arada çevremizdeki evli doktor arkadaşların yarısından fazlasınında yüzük takmadığını söylemek isterim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?