Aşık oldum bir doktora

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
öle koyun gibi geçtim kenara .doğal afete uğramış gibi evlilik programlarına bakıyorum..acaba çıkıp orada hastanesini vs söylesem adını söylesem doktor bey sizi bekliyorum mu desem:)

:roflol: ayy sen çok yaşa emi... işte böyle unutmak için kafanı başka şeylerle meşgul et fıstık gizi kızsın çıtırlar varken ne işin var baban yaşındaki biriyle sonra oda havaya girecek bana gencecik kızlar bakıyo diye boşveeeeeeeeerrra.s

nerdee bende o sans..bana numarasını verse ben bırde yüzsüzzzzzz yüzsüz gittim istedim numarasını:)vermedi birde... senin dr:'a azcık çekseymiş ölürmüş.beni gittiğimde görmeniz lazım birde saçlar başlar yapılı bir kilo makyaj,tez savunmasına çıkar edasıyla giyinmiş sırıtan bir halde...ama sonuç başarısızzzz.......klava:klava:klava:klava:

kankamdan gelen son mesaj sen bağlanmışsın adamda tık yok:):)[

Evli olma ihtimali çok yüksek.

Bekar olsaydı ya da size karşı birşeyler hissettiyse o da , bence mutlaka kartını özel nosunu verir, santraldan ulaşın demezdi.
Ama 45-46 yaşında bir adamda tabiri caizse zaten ona asıldığınızı anlamıştır..Zaten doktorlar mesleklerininin seçkinlikleri itibarı ile, peşinden koşulan erkek grubunun başını çeker..

Bence oyunlarla adamın aklını çelmeye çalışmayın..
Bunu yapacaksanız da en azından bekar olduğunu kesinlikle öğrendikten sonra yapın..

Olur ya aşık falan olursunuz birbirinize, adam da evlidir falan ondan sonra evli bir adama aşık oldum diye topic açmayın mazallah..

sevgili kankam ara sancım var ağrım çok de sonra neyiniz var deyince kalbim ağrıyor ne den derse aşığım aşık deee olay bitsin benide ömrümüde yeme diyor ya

Hah işte süper. Tuttum bu fikri.:hooray:

ay doktor olsalar nolacak benim hiç ilgimi çekmiyo valla benim nişanlımda polis kızlar onların üniformasınada hayran ama kıyafetleri değiştirince hepsi aynı:roflol:

benim eski sözlüm komserdi ozamanlar üniversite yılları okul arkadaşlarım ne sanşlısın derdi.ne oldu içindeki adam değilmiş kuzum aynen.kıyafeti çıkardımı bildiğimiz insan modeli.ama tek bir gerçek var o gençti canımmmm...demekki beni sarmıyor gençler:)bilseydim evlenir barklanırdım okumak yerine bu aşk maceralarına bulaşmazdım

Son düzenleyen: Moderatör:

hmmm... ozaman sen olgun insanlardan hoşlanıyosun bu doktora has bi durum degil yani

evlilik kurumuna duydugum saygı sonsuz ..aşkımdan ölsemde eşinin aldatacak zihniyete sahip bir insana asla fırsat doğurmam ...emek vermiş bir hemcinsime bunu asla yapmam .ben aşkımı unuturum ama o bayan aldatılmış olmanın acısını asla unutmaz.ayrıca evli bir insanla beraber olmak demek bir yandan kendini kullandırtmak ,o insanın monoton hayatına renk getirmek gibi bu imkanı asla tanımam..
anlamıştır değil mi?numarasını isterken amacımı?ben hala kendimce acaba anlamadı mı?arkamdan neden çıktı cümlelerini plak gibi tekrarlamaktan iyice bunaldım:a015::a015::a015:

ben hala kendimce acaba anlamadı mı?arkamdan neden çıktı cümlelerini plak gibi tekrarlamaktan iyice bunaldım:a015::a015::a015:

Bence kesinlikle anlamıştır..
Ayrıca arkandan onun da çıkması hemen senin için mi odadan çıkması demek oluyor?sırnaşık şey

Senin canın biraz eğlence istiyor bence..-tatlicadiarzu-

Dediğim gibi sen adamın evli mi bekar mı olduğunu bir şekilde öğren , ondan sonra bayılma numarası mı yapıcan , kapısında mı yatıcan ne yapıcan ondan sonra yap şekerim..kafamçokkarıştı

ula doktor cicim doktor sen bittin doktor ...beni ne hallere düşürdün doktor....özgüvenimi sıfıra indirdin doktor....ah ah ben nerelere gidem babam yaşındaki adam yüz vermedi bağaaaa..........kadersiz kısmetsiz ne garibanım ben..........

ahh......... güzelim bnm yaa bence etkilenmişsin kendi kendine o sana o gözle bakmamıştır. bir çok doktor son derece etkileyici ve içten oluyorlar.bunu belkide bilerek yapıyorlar ne olur düşün ve akıllı bi kadın gibi davran.hemen ben sana yazıldım kul köle olarım ölerim biterim şeklinde olma...üzülen sen olursun... yaşıtlarında ara aşkı.. benimki sadece bir tavsiye tabiki yinede sen bilirsin........:teselli:

gördün mü canım bnm ....bu sonuç olmamalıydı işte..........fisfisfis

Sen git benim senaryomu bir daha oku :dilcikar:

Seninkinde de bayılmış ama benimki yer, mekan ,kurgu ve son olarak bambaşka... :mymeka:

doktorların çoğu çapkın oluyorlar. ben tersleneceğini düşünmüyorum. ama tedbirli olabilir çünkü belkide karısının bir denemesi olduğunu düşünebilir. sadece doktor değil 50 yaşında çoğu adam 26 yaşında güzel bir kıza ilgisiz kalmaz.
ama bence bir hayranlık seninkisi. olaki abartalm adam bekar sevgili oldunuz. babandan büyük adamı arkadaş çevrene sokamazsın. sen onun cevresine giremezsin. başka sevgilisi olup olmadığını bile bilemezsin.

Bizde eşimle bu şekilde tanışmıştık.Ben 3.kez muayneye gitmiştim.Verdiği ilaçların yan etkisini anlatıyordum.Hımm hemen başka bi ilaç daha yazayım demişti.Bu arada bi kağıda cep telefonunu yazıp vermişti.Bunlar da dokunursa haber verin diye.Ne alkaysa :jeyyar::jeyyar:Benimkini de aldı tabi. Ondan sonra geldi mesajlar,gitti mesajlar Şeniz

Angelın doktoruna gelince bence %95 evli bir erkek. Çünkü profil resmine göre hangi bekar erkek senin gibi güzel ve genç bi bayanı reddeder.Arkandan bakmasına gelince ah be bende genç ve bekar olacaktımki diye iç çekmesindendir.:a015:.
Bu arada çevremizdeki evli doktor arkadaşların yarısından fazlasınında yüzük takmadığını söylemek isterim.

ne becerıksızsın yahu daha ögrenemedin :mymeka:

yazdım kıza face den valla kız arkadasların gazına geldım yaz sor sonucta face bızım bı arkadasa aıt..ama kız hala cevab vermedii....ne kadersızım

yani hani arasam diyorum telefonda bagırıp cagıracak degıl tabıkı en fazla veremem bır sıkayetınız var ıse santralden ulasın der kapatır gıbıme gelıyor..bende en azından ıcımdekı sesı susturmus olurum ıcım ıcımı yemez ne yapsam dıye karaları baglamam..
arkadas ortamıma gelınce kesınlıkle aynı ortama soksam yani yaş farkı çok fazla düşünceler farklı..problem olabılır ama asık olmakta baska bır seyÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook

ben durumu aştım kendım ıstedım numarasını ama sanki o sebeble ıstedıgımı anlamadı ne bıleyım hanı hoslanan ınsan bakısır hal hareketınden bellı eder ben gayet bu gıbıydım cunku hemsıreler vardı ıcerıde..normal dr hasta muhabbetı ıster gıbı ıdım .sonra o kadar hastanın ıcınden cıkması vs aklımı kurcalıyor ıste...ıkıde bır face e gırıp kızın cevab yazmasını beklıyorum bosanmıs vs bekar derse hemen aramayı dusnuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…